- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.241
Ya kist için panik yapma çoğu zaman adet ile gidiyor. Doğumda gidiyor.Bugün 2. Gün geçti adet takvimine göre 4 gün kese oluşmamış olabilir çikolata kisti tedirgin etti hiç olmamıştı bende kist
Tamam canım dua edinKese yok ise görmez tatlım kanı bekleyelim
Gerçekten mi hiç bilmediğim için 2 doğum yaptım hiç olmamıştı canım annemin rahim alındı ondan korkuyorum kist yüzündenYa kist için panik yapma çoğu zaman adet ile gidiyor. Doğumda gidiyor.
Panik yapılacak birsey değil canım doktorun ile görüşürsünGerçekten mi hiç bilmediğim için 2 doğum yaptım hiç olmamıştı canım annemin rahim alındı ondan korkuyorum kist yüzünden
Aynen öyle canım. Doğru söylüyorsun haklısın inşaallah öyle yapayım canım çok sağ olCanım tabiki normal doktorlar bile bir sene dolmadan gelmeyin diyolar.
Ama gene de süreç takibi için bir kadın doğum uzmanına git istersen CNım
Tatlım gölge değil bildiğin pembe veya kırmızı bir çizgi görmemiz gerekiyor.Eki Görüntüle 3223490
Bu gölgelerden de bıktık usandık valla yaaa . 1,94 çıkmıştı sonra 1,74 çıktı muhtemelen şuan 0,1 falandır ama artımed sıkıntılıdır diyip Freely yaptım o da böyle yaptı 10. dakikada , düşen bir değer de yükselmez , adette olmadım puff
Olmayadabilir. Benim o konuda doktorlara güvenim hiç yok. Benim kocaman kistimi yumurtalık bu diye göstermişti bana bi kere. Bazen yanlış görebiliyorlarBugün 2. Gün geçti adet takvimine göre 4 gün kese oluşmamış olabilir çikolata kisti tedirgin etti hiç olmamıştı bende kist
Ben de gördüm gölgeyi. Kanı hep aynı hastanede mi verdin?Eki Görüntüle 3223490
Bu gölgelerden de bıktık usandık valla yaaa . 1,94 çıkmıştı sonra 1,74 çıktı muhtemelen şuan 0,1 falandır ama artımed sıkıntılıdır diyip Freely yaptım o da böyle yaptı 10. dakikada , düşen bir değer de yükselmez , adette olmadım puff
Valla doktorlar bile kesin negatif demiyor hiç bir zaman ama gölge var bence. 5-10 arası böyle gölge oluyor hepTatlım gölge değil bildiğin pembe veya kırmızı bir çizgi görmemiz gerekiyor.
Bu fotoda ki test negatif
Tatlım ben genel anlamda burada atılan testlerde gölge göremiyorum.Valla doktorlar bile kesin negatif demiyor hiç bir zaman ama gölge var bence. 5-10 arası böyle gölge oluyor hep
4.5 -5 haftada görünen var diye biliyorum ben. Kişisine göre de değişiyor tabi beta belli bi seviyeyi geçince . 4. Haftada görünen biliyorum.. her hamilelik kadına özel demişti doktorum.Bat geçince hemen görünmüyor canım beta değerinin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor haftanında
Benim değil test başkasının :) testi yapan kişi aynı yerde mi yaptırdı diye sordum ben deTatlım ben genel anlamda burada atılan testlerde gölge göremiyorum.
Kan değerim düştü demiştin demi.
Doktorlar neye göre yorumluyor bu durumunu? İnsallah ben yanlış görmüş ve anlamışımdır canım.
Evet canımBen de gördüm gölgeyi. Kanı hep aynı hastanede mi verdin?
Tatlım ben genel anlamda burada atılan testlerde gölge göremiyorum.
Kan değerim düştü demiştin demi.
Doktorlar neye göre yorumluyor bu durumunu? İnsallah ben yanlış görmüş ve anlamışımdır canım.
insan gerçekten hayret ediyor yaTatlım gölge değil bildiğin pembe veya kırmızı bir çizgi görmemiz gerekiyor.
Bu fotoda ki test negatif
Ahahah benim de öyleydi. Normal işemeyi unuttum.Evet canım
20 Martta 1,94 çıktı
21 Martta 1,74 çıktı zaten yoktur ama adetim gelmediği için elim testlere gidiyor idrarım boşa gitmesin
Doktorlar bile negatif diyemiyor deyince olay senin başına geldi sandım :) çünkü ilgili arkadaşın kan beta değeri düşmeye başlamış. Ve ben yapılan kaset teste gölge falan görmüyorum.Benim değil test başkasının :) testi yapan kişi aynı yerde mi yaptırdı diye sordum ben d
İlgili arkadaşın beta iki gün geçmiş bu durumda kese görünmez. Genellikle böyledir diye düşündüm bende.4.
4.5 -5 haftada görünen var diye biliyorum ben. Kişisine göre de değişiyor tabi beta belli bi seviyeyi geçince . 4. Haftada görünen biliyorum.. her hamilelik kadına özel demişti doktorum.
Var cidden gölgeDoktorlar bile negatif diyemiyor deyince olay senin başına geldi sandım :) çünkü ilgili arkadaşın kan beta değeri düşmeye başlamış. Ve ben yapılan kaset teste gölge falan görmüyorum.
İlgili kişide kese görünmez de rahimde çok kalınlaşma varsa şüphelenme oluyor, normal kalınlaşma miliminin üstünde oluyor gebelikteİlgili arkadaşın beta iki gün geçmiş bu durumda kese görünmez. Genellikle böyledir diye düşündüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?