- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.181
Agrıdı kuzum agrıdı sen kotu dusunme sakınYok yok vermıcem bebegım ama sol kasık bolgem cok agrıyor ya nedense.sendede olmusmuydu boyle birsey.ayy Allah korusunda ben dıs gebelık yasadıgımdada boyle hep sol kasıgım agrıyodu Allahım korusun
21 part pik ve 22 mart silikleşme olduysa ve o akşam da birlikte olduysanız bence olmuş olabilir. Yumurta çatladıktan sonra yaklaşık 36 saat hayatta kalabiliyormuş. Bu yüzden tutmuş olma ihtimali yüksek benceKızlar merhaba21 Mart pik günüm olduğunu düşünüyorum testimi ekledim, 19 Mart, 21 Mart ve 22 martı değerlendirdik ancak OVULASYON pozitiften sonraki ilk 3 günü değerlerdirmeliymişiz sizce şansım azaldı mı
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 22 martta bu şekilde çıkmıştı tam silik değil ama bir önceki güne göre daha silikti21 part pik ve 22 mart silikleşme olduysa ve o akşam da birlikte olduysanız bence olmuş olabilir. Yumurta çatladıktan sonra yaklaşık 36 saat hayatta kalabiliyormuş. Bu yüzden tutmuş olma ihtimali yüksek bence
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay olurİçerik olarak pşyasaki en iyi 3 takviye bu canım.oran olarak
Spermler kadın genital organlarında 2-3 gün yaşayabiliyormuş. Bence merak etmeyin 22 martta günü dahi birliktelik olmuş. İnşallah mucize gerçekleşmiştirÇok teşekkür ederim yorumunuz için 22 martta bu şekilde çıkmıştı tam silik değil ama bir önceki güne göre daha silikti
Sağlıkla mutlulukla sonuçlanır İnşAllahHayırlı ramazanlar kızlar.Allah bu ay bizim dualarımızi kabul etsin.Bende Yasmin kullandığım için çok erkenden adet oldum..adet oldum diye ağladım mutlulukta pazartesine randevu aldım..İn şa Allah bu defa tedaviye başlarız
Bunlar reçetesiz satılıyor dimi canım illa doktorun yazmasına gerek yokBunları verdi canım. Mavi eşime pembe benim
Benim bildiğimiz su gibi şeffaftı ama gecikme varsa günündd olabilir bat ne zmaanBenim de geçen hafta oldu böyle bi şey.. ama şeffaf değildi biraz rengi sulandırılmış süt rengiydi.. acaba dedim hatta. Olabilir mi ki
Amin kuzum AminSağlıkla mutlulukla sonuçlanır İnşAllah
Yaaa bu bana da oldu dün. Ama testim negatifAhahahah yaa aynen o kadar benim de şok oldum resmen altıma yaptım sandımçarşamba günü randevum var dr keseyi görürüz dedi allahım görene kadar bana rahat yok herşeyden şüphe ediyorum endişeleniyorum
Evet canım gerek yok alabilirsin kendin.Bunlar reçetesiz satılıyor dimi canım illa doktorun yazmasına gerek yok
Bence bi şey olmaz kuzum. Süt ürünleri değilse ben de bazen kullanıyorumKuzular sıze bısey sorcam ya.sımdı oruc oruc bıde zehırlenmeyelım.kurabıye yapmıstım nısasta koymustum ıcınede.son kullanma tarıhı nısastanın 1 ay once bıtmıs.bısey olmaz degılmı bugday nısastası.
Yok yok bir şey olmaz bir ay daha yakın zamanKuzular sıze bısey sorcam ya.sımdı oruc oruc bıde zehırlenmeyelım.kurabıye yapmıstım nısasta koymustum ıcınede.son kullanma tarıhı nısastanın 1 ay once bıtmıs.bısey olmaz degılmı bugday nısastası.
28-29 Mart batBenim bildiğimiz su gibi şeffaftı ama gecikme varsa günündd olabilir bat ne zmaan
Ben de bu hafta çok sık yaşadım bunu. Benim de negatif :/Yaaa bu bana da oldu dün. Ama testim negatif
Ben anlamadım bunun psikolojiği mi olur yaniBen de bu hafta çok sık yaşadım bunu. Benim de negatif :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?