- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.161
Bir yere uğramadan direkt çıkışa gitmiş gibiCanım hatta ilk olmasına su iciyordum yemin ederim su içtim yuttum ordan su gibi aktı eşime dedim ağzımla içtim böyle oldu pijamam ıslandı resmen iç camasirimdan çıkıp düşünDr s sordum Dr normal dedi
Bunları verdi canım. Mavi eşime pembe benimDoktor takibi daha iyi canım ne takviyesi verdi canım umarım beraber bu ay son ne olur
Bir yere uğramadan direkt çıkışa gitmiş gibi
Ahahahah yaa aynen o kadar benim de şok oldum resmen altıma yaptım sandımCanım hatta ilk olmasına su iciyordum yemin ederim su içtim yuttum ordan su gibi aktı eşime dedim ağzımla içtim böyle oldu pijamam ıslandı resmen iç camasirimdan çıkıp düşünDr s sordum Dr normal dedi
Ahahahah yaa aynen o kadar benim de şok oldum resmen altıma yaptım sandımçarşamba günü randevum var dr keseyi görürüz dedi allahım görene kadar bana rahat yok herşeyden şüphe ediyorum endişeleniyorum
Ciddi misin gerçekten mi resmen içime şu serptin iyidir yani bu test demi cnmTestlerin verdiği hatalara bakıyorumda iyiki freely göndermişler bence iade yerine teşekkür etmelisin
Aşkım ben heyecanla pazartesiyi bekliyorum rahim filmi çekilecekpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım @Afratafrac @tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz @Papatyamaviss melegim can fnd_50 @savascii
Hamile kalmak için uğraşırken ah bir gmrsem o çift çizgiyi gerisi öok kolay derdim hep meğer daha yeni başlıyormuş, o kadar güzel dua ettin ki çook içten amin hepimiz içinAynen canım keseyi görünce de bitmiyor dert içinde bebek olacak mı. Bebek olsa kalp atışı olacak mı bu başladı bende de şimdi. ALLAH gonlumuze ferahlik versin sağlıkla her isteyeni evladını bağışlasın inşallah
Ay inşallah kuzum inşallah hepimizin arkası güzel gelsin aminHadi arkası güzel gelecek İnşAllah
O öyle anladığı için ben de öyle anladım hahahahYok kuzum mınıs daha truevelınge tahmın yapıyordum tasu oyle anlamıs
Şu innovitanın gebelik testi ise çok güvenme aşko bende de böyle çıkarmıştıYok bebegım.dayanamayıp gene test yaptm.dalga gecıyor bu testler bızle soyleyım bırı ılk 10 dkka.içi açılmıs olan 30. dakka.pazartesıne kadar yapmıcam artık test kafam karısıyor nerdeyse @savascii gıbı koşup kan verecemde aynı sonu ıkı kez yasamayım dıye sabredıyorum
Benim ilk gebeliğimde oldu canım iki üç defa tek belirtimdiMerhaba bende 4+4 teyim su gibi akıntım var renksiz kokusuz tamamen su gibi ama baya fazla sizde de olmuştu diye hatırlıyorum böyle bir durum doğru mu acaba endişelendim
Zaten tum testler bıttıŞu innovitanın gebelik testi ise çok güvenme aşko bende de böyle çıkarmıştı
İnşllah temiz çıkar bir sıkıntı çıkmaz çok heyecanlı telaşlı tedirginim. Çok dua et aşkım lütfeeeenBence tertemız cıkacak bebısım.ama hsg cekıldıgı ay hamiş kalma olasılıgı cok artıyooooor
son günlerde bu markanın doğruluğuna daha çok güvenildiğini okudum canım :) predictor ve prodoctor markalarında çok yalancı çizgi çıkmaya başladıCiddi misin gerçekten mi resmen içime şu serptin iyidir yani bu test demi cnm
İçerik olarak pşyasaki en iyi 3 takviye bu canım.oran olarakBunları verdi canım. Mavi eşime pembe benim
Benim de geçen hafta oldu böyle bi şey.. ama şeffaf değildi biraz rengi sulandırılmış süt rengiydi.. acaba dedim hatta. Olabilir mi kiMerhaba bende 4+4 teyim su gibi akıntım var renksiz kokusuz tamamen su gibi ama baya fazla sizde de olmuştu diye hatırlıyorum böyle bir durum doğru mu acaba endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?