- 13 Ekim 2022
- 4.620
- 6.268
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.121
Sen ne durumdasın canım bitmedi regl sende ovulasyonlami takip etsen daha net oluyor sankiDegerlendirmeye devam et canım bırakma doktorkar çatldıktan sonra da 1 hafta 1 boş bir dolu devam diyorlar
Normalde ovülasyonla takip ederdim ama bu ay tam edemedim. Uygulama 1 nisan gösteriyorVarla yok arası gibi canım inşallah vardır batın ne zamandı varsa koyulaşır kan verme testle takip et bence
Bebegım dur bakalım regl gelmeden ümit kesılmezCanım maalesef yok bebiş. Şimdiye olsa çoktan çıkardı. Tahminime göre de yarın regl olurum diye düşünüyorum.imagination forever
Yok bebegım.Kız senin başka bebegin var mı
Kuzum bu bır hafta gerekırse hergun yap.bence ısını sansa bırakmaCanım ilk defa pik gördüm geçen ay böyle koyu olmamıştı inşallah bu ay olur birazdan bi daha yapacam bakalım çatlamış mi
Ateşin kaç gidiyor canım.bana atabilir misin özeldenBugün kalktım Femometer test yap ateşin yüksek gidiyor dedi bi baktım testim bitmiş… adet sancısı gibi arada sancılarım başladı geçen hafta kanda negatifti biliyorsunuz Ya kızlar adetime bi kaç gün var yükselmemiş olabilir mi o aralar. Bu ay benim kafam çok karışık
Malesef ara ara geliyor bazen çok yürüdüğüm de kan da geliyorBenim 4 gün sürdü. Sizin bitmedi mi
Ayy bu sağdaki test fenaYok bebegım.dayanamayıp gene test yaptm.dalga gecıyor bu testler bızle soyleyım bırı ılk 10 dkka.içi açılmıs olan 30. dakka.pazartesıne kadar yapmıcam artık test kafam karısıyor nerdeyse savascii gıbı koşup kan verecemde aynı sonu ıkı kez yasamayım dıye sabredıyorum
Amin canım inşallah hepimizin olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun m bebeğim inşallah bu adet sonrası bebiş olur bu mübarek ramazanın hatırına rabbim sizlerin kucağını boş bırakmasın sağlıklı minnoş minnoş bebişleriniz olur inşallah
İnşallah bir daha ki ay pozitif görürsün kuzumKızlar M Marryyjtweeetyyy imagination forever Papatya220 A Afratafrac Papatyamaviss ismi aklıma gelenleri etiketledim . Ben adet oldum tam da günüm bugündü ve geldi çok şükür tam kırmızı çizgi görmeyen kadar umutlanmayın ki üzülmeyesiniz
Amin inşallah canım hepimiz pozitif görürüz bir dahakine inşallahİnşallah bir daha ki ay pozitif görürsün kuzumben de olcam yüksek ihtimalle
Kuzum ben dün doktora gittim bugün klomen başladım sabah akşam. Yumurta takibi yapıyor 3 nisanda tekrar çagırdı. Ben ovulasyonu beceremiyorum ateş takibi yapıyorum. Doktorum ovulayona gerek yok ben takip edicem dedi. Birde takviye verdi işte bu ay bizim ayımız olur inşallahSen ne durumdasın canım bitmedi regl sende ovulasyonlami takip etsen daha net oluyor sanki
Canım ilkinde de yine var gölge adetine 5 gün varsa normal sabah yap telrardan eger gerçekten varsa sabaha daha rahat görürüz inşallahYok bebegım.dayanamayıp gene test yaptm.dalga gecıyor bu testler bızle soyleyım bırı ılk 10 dkka.içi açılmıs olan 30. dakka.pazartesıne kadar yapmıcam artık test kafam karısıyor nerdeyse savascii gıbı koşup kan verecemde aynı sonu ıkı kez yasamayım dıye sabredıyorum
Tamam canım annemlere geldim ya test yok elimde eşime söyleyim biCanın gunaydın yıne test yap bence uyanınca ınsallah bebegın senınledır
İnsallah diğer ay güzel haberler alırsın canım adetin biter bitmez başla takiplere değerlendirmelereKızlar M Marryyjtweeetyyy imagination forever Papatya220 A Afratafrac Papatyamaviss ismi aklıma gelenleri etiketledim . Ben adet oldum tam da günüm bugündü ve geldi çok şükür tam kırmızı çizgi görmeyen kadar umutlanmayın ki üzülmeyesiniz
Yok bebegım.dayanamayıp gene test yaptm.dalga gecıyor bu testler bızle soyleyım bırı ılk 10 dkka.içi açılmıs olan 30. dakka.pazartesıne kadar yapmıcam artık test kafam karısıyor nerdeyse savascii gıbı koşup kan verecemde aynı sonu ıkı kez yasamayım dıye sabredıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?