- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.061
Kuzucum doktor normal dediyse sıkma canınıkime gittin? İnşallah toparlayacak annesi. Geç döllenme olmuştur
Bir de predictor alma sakın o kadar para verip. Gerçekten sadece freely nin yanları mavi şeritli olan kaset testinden al ya da artı med in T1 T2 li olanından al. Predictor resmen boşa gşden para sadece.Merhaba son durumunuzu merak ettim, predictor test çok mu hassas diye araştırıyordum da sizin gönderiniz denk geldi
Bebeğim geç döllenme olmuştur
predictor yaptığınız yanılttı mı yani, ya şuan elimde predictor var ve baya çizgiyi görüyorum daha erken ama kan vermeye gitmek için emin olamadım bu yüzdenBir de predictor alma sakın o kadar para verip. Gerçekten sadece freely nin yanları mavi şeritli olan kaset testinden al ya da artı med in T1 T2 li olanından al. Predictor resmen boşa gşden para sadece.
Gec döllenmedir kuzucum bence.sakın uzulme hısseder bebegın.yolk kesesı varmıydı bısey dedımı doktorun.doktorun toparlar sorun yok dedıyse toparlar sakın merak etme.bol bol portakal suyu ıspanak cevız yeKızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce
of ya ama bu haksızlıkHamile değilim canım, yalancı çizgiymiş.
Kuzucum tam bılemezsın dollenme tam hangı gun oldu.belkı ultrasonu ıyı degıldır belkı dedıgım gıbı yumurtan gec dollenmıstır.hersey olabılır.sen kafandan at bunuCanım erken yumurtlamistim 23 şubatta catlamisti yumurtam ama hayirlusu artık
Geçmiş olsun kuzum. Sen üzülme. Bebiş gayet iyi inşallahKuzum hastayım biraz eve yakın diye nagihan hocaya gittim medikalparka. İnşallah
Gec döllenmedir kuzucum bence.sakın uzulme hısseder bebegın.yolk kesesı varmıydı bısey dedımı doktorun.doktorun toparlar sorun yok dedıyse toparlar sakın merak etme.bol bol portakal suyu ıspanak cevız ye
Canım bence hala afranınkı tam bellı degıl.batı gelmedı henuz.ayrıca sende durum farklı olabılır,bellı olmuyo bu testlerın sagı solu belkı sende dogruyu gosterıyodur farklı bı testle teyıt et kafanda soru ısaretı kalmasınof ya ama bu haksızlık
Kuzucum tam bılemezsın dollenme tam hangı gun oldu.belkı ultrasonu ıyı degıldır belkı dedıgım gıbı yumurtan gec dollenmıstır.hersey olabılır.sen kafandan at bunu
Ilk yolk kesesı olusuyor sonra bebek.dedıgım gıbı kesın gec dollenme,5.hafta gozukuyorsa haftasıyla uyumlu demektır.1 hafta sonra gorursun ınsallah bebegını annesı.Yok kuzum demedi birsey bebek yok henüz için de bebek olmadan yolk gözüküyor mu?
Kuzucum bızım ovulasyonda gorduklerımız tahmın sadece.tam olarak ne zaman çatladı,ne zaman dollendı bılemeyızkı,o yuzden yumurtlama olunca 1 hafta bırakmayın dıyorlar doktorlar,bu yuzden işte.Kuzum ben 23 şubatta yumurtam catladi yani geç döllenme nasıl oluyor ki. Yani erken yumurtladim aslinda
Kuzucum bızım ovulasyonda gorduklerımız tahmın sadece.tam olarak ne zaman çatladı,ne zaman dollendı bılemeyızkı,o yuzden yumurtlama olunca 1 hafta bırakmayın dıyorlar doktorlar,bu yuzden işte.
Ilk yolk kesesı olusuyor sonra bebek.dedıgım gıbı kesın gec dollenme,5.hafta gozukuyorsa haftasıyla uyumlu demektır.1 hafta sonra gorursun ınsallah bebegını annesı.
Geç döllenme demekki canım neden canını sıktın kiKızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce
Teşekkür ederim canım inşallah ya Allah herkesin yüzünü güldürsün, minicik te olsa umudum var şuan onu kaybetmek istemiyorum teşekkürlerCanım bence hala afranınkı tam bellı degıl.batı gelmedı henuz.ayrıca sende durum farklı olabılır,bellı olmuyo bu testlerın sagı solu belkı sende dogruyu gosterıyodur farklı bı testle teyıt et kafanda soru ısaretı kalmasın
Geç döllenme demekki canım neden canını sıktın ki
Büyük ihtimal yumurtan geç döllenmiş canım döllenip yerleşmesi 6 12 günü bulabiliyor kendine buldugu en iyi yere gömülüyor yerleşiyor yani canım bu herkezde aynı olmadıgı için geç döllenme yaşıyorşun ve inan hafta ilerledikçe o aradaki 1 haftalık fark kapanıyor canım canunı sıkma ben 2 hafta geriden gelenleride gördüm hiç bir sıkıntı olmadıİnşallah canım
Büyük ihtimal yumurtan geç döllenmiş canım döllenip yerleşmesi 6 12 günü bulabiliyor kendine buldugu en iyi yere gömülüyor yerleşiyor yani canım bu herkezde aynı olmadıgı için geç döllenme yaşıyorşun ve inan hafta ilerledikçe o aradaki 1 haftalık fark kapanıyor canım canunı sıkma ben 2 hafta geriden gelenleride gördüm hiç bir sıkıntı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?