- 14 Mayıs 2021
- 4.873
- 9.959
- 108
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.021
Canın gunaydın yıne test yap bence uyanınca ınsallah bebegın senınledırBenim bata 2 gün kala adet sancısı gibi sancım oldu sonra sağ yumurtalikta batma dün ve önceki gün yoktu bat 2 gün geçti reglde gelmedi henüz Perşembe yaptım negatifti testPapatyamaviss benim dünde felaket midem bulandı senin belirtin böyle miydi? Öle hatırladım ama
Canım günaydın bu sanki gölgeden fazlasıpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
Kuzummm ne gölgesi resim bulanık oldugu halde ben net gördüm daha güzel bi resim çekermisin çabuk kız heycan yaptım vallapredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
İnşallah canım benımCanım günaydın bu sanki gölgeden fazlasıHadi inşallah diyelim sakince koyulaşmayı bekleyelim
Çektım aşkım.ama bılıyosun gölgelerden mımlıyız bız o yuzden heves etmeden beklıyorumKuzummm ne gölgesi resim bulanık oldugu halde ben net gördüm daha güzel bi resim çekermisin çabuk kız heycan yaptım valla
Bata kaç gün var canım? Eğer 4-5 gibiyse gölge de olsa umut yüksekİnşallah canım benımgölgeler bızı kandırıyo bazen o yuzden sakınce beklemedeyım
Çektım aşkım.ama bılıyosun gölgelerden mımlıyız bız o yuzden heves etmeden beklıyorum
Evet tam 4-5 gun var canımBata kaç gün var canım? Eğer 4-5 gibiyse gölge de olsa umut yüksek
Tamam bekle bakim kuzum akşama birdaha yap ama inşallah o gölge bebişin gölgesidir artık çok çok aminnnnnnİnşallah canım benımgölgeler bızı kandırıyo bazen o yuzden sakınce beklemedeyım
Çektım aşkım.ama bılıyosun gölgelerden mımlıyız bız o yuzden heves etmeden beklıyorum
Günaydın kuzumpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
Ayy hadi inşallah canımEvet tam 4-5 gun var canımhayırlarla gelsın mınıkler.benim yumurtlama tarıhım 16-19 aralıgında bır gun.16 sıysa belkı cıkar dıye erken başladım testlere .çıkarsa bize guzel bır bayram hedıyesı olacak
Sen test yapmadınmı sabah bebegınGünaydın kuzumvalla görünüyor ama dediğin gibi net görene kadar inanmak yok İnşallah bebiş senledir kuzum
Kesinlikle olabilir canım çünkü ben ondan şüphelenip test yaptım. İnşallah vardır güzel haberler alırsınArkkadaslar bacaklarda ağrı sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Canım benım bata 2-3 gun kala benım basladı ve hıc gecmedı nerdeyse 10-15 gun sonra ara ara tarzından oluyor uzun bı sure kasık agrısı batma doluluk oluyor . Benım ozellıkle doluluk ve asagıya cekme hıssı cok oldu canımBenim bata 2 gün kala adet sancısı gibi sancım oldu sonra sağ yumurtalikta batma dün ve önceki gün yoktu bat 2 gün geçti reglde gelmedi henüz Perşembe yaptım negatifti testPapatyamaviss benim dünde felaket midem bulandı senin belirtin böyle miydi? Öle hatırladım ama
Foto hafif bulanık görünmesine ragmen cizgiyi gördümpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
Yok kuzum ben beklicem bat ı. Dün çıkmadı bi şeySen test yapmadınmı sabah bebegın
Ben de gordum canim hayirli olsun. Insallah supheye yer birakmayacak netlikte koyulasirpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
Kuzucum test yapmadan bılemeyız inşallah ruyaların çıkar saglıklsİki gecedir rüyamda hamile olduğumu görüyorum
Ayyy kuzum gördüm ben de hatta pembe gibi geldi bana hafiften. Ay sende var inşallah bebişpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz Papatyamaviss melegim can fnd_50 savascii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?