- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.001
Bende bır ay once dınledım denk geldım coook ılgınc degıl mı sok oldum bıldıgın dogum yapması cekırdekten yetısmemesı falanHurma ağacının hikayesini biliyor musunuz? Ben umredeyken bir hurma bahçesine gitmiştik orada anlattılar şok geçirmiştim
Battan ıkı gun once ve sonrasında oldu canım benım hatta dedıgın gıbı bı kere baya hopladım yerımdenBirşey sorabilir miyim canım sana yumurtlamadan sonda rahimde batma oldu mu? Otururken ağrı oluyor hoplatıyor yerimden
Yok kuzum mınıs daha truevelınge tahmın yapıyordum tasu oyle anlamısSenin cinsiyet mi belli oldu kuzumPapatyamaviss
Namaz kılarken oldu ara ara oluyor yine var mesela ama çok hafif hsg çekildim bir umut bekliyorum vallaBattan ıkı gun once ve sonrasında oldu canım benım hatta dedıgın gıbı bı kere baya hopladım yerımden
Bunlardan alabilirsin kuzum eczaneden hiç bir zararı yok aksine faydası çok hamilelik istiyorsan kullanBen dış ülkedeyim o sebeple hiç test yaptıramadım bana hiçbir şekilde sıkıntı olmayacak takviye var mı alıp kullansam buranın hastahaneleri türkiyeden beter malesef
Ne kadar kaldı bata bebıstendır ınsallah dıyelım bızNamaz kılarken oldu ara ara oluyor yine var mesela ama çok hafif hsg çekildim bir umut bekliyorum valla
Ama bana salı günü negatif çıkınca başlattı öncesinde kullandırtmadı ki . Salı kullanmadan akşam 8 gibi lekenme yaşadım Çarşamba da devam etti sonra kesildi salı akşamdan beri fitil kullanıyorum . Dün ve bugün tamamen kesildi hiç akmadı ben hiç birşey anlamadım valla
Şu ayda geçsin bende kullanmak istiyorum bu takviyeleriTüm takviyeler canım hamile kalmayı kolaylaştıryormuş bende amh düşüklügü var
Hadi arkası güzel gelecek İnşAllahAy kızlar çok heyecanlıyım pazartesi rahim filmi var inşallah
Annesinden uzağa diktikleri zamanda büyümüyormuş soluyormuşBende bır ay once dınledım denk geldım coook ılgınc degıl mı sok oldum bıldıgın dogum yapması cekırdekten yetısmemesı falanAy ne guzel Rabbım bızlerede nasıp eder inşallah
Ay evet cok ılgınc degılmı ya ergenlık zamanı bıle varmıs dedıgın gıbıde mutlaka annesını gorebılcegı yere dıkılıyormusAnnesinden uzağa diktikleri zamanda büyümüyormuş soluyormuşgöz yaşım pıt
Nasıl mükemmel bir yaradılışAy evet cok ılgınc degılmı ya ergenlık zamanı bıle varmıs dedıgın gıbıde mutlaka annesını gorebılcegı yere dıkılıyormus
11 günüm kaldı ama daha yeni yumurtladım benNe kadar kaldı bata bebıstendır ınsallah dıyelım bız
Sağol canım gönül isterdi ki hamileyim diye yazayım hepimiz yazalım ama malesef hamile değilimBen de anlayamadım ki kuzum. İnşallah hamiş değilsen gelsin kırmızılar. Ama inşallah hamiş ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?