- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.741
Canım benim birkaç güne netleşir benceGünaydın kızlarım. Zannediyorum ki hamile değilim. Bir pembelik oluşmadı. Reglim gelmezse sabahları bakmaya devam ederim ancak demekki Predictor yine yalancı çizgi çıkardı. Şu saatten sonra predictor almam.
Hayırlısı olsun canım dur bakalım belki mucize olurGünaydın kızlarım. Zannediyorum ki hamile değilim. Bir pembelik oluşmadı. Reglim gelmezse sabahları bakmaya devam ederim ancak demekki Predictor yine yalancı çizgi çıkardı. Şu saatten sonra predictor almam
Dur bakalım canım benim ya belki mucize olurBenim negatif
Kuzum ben de 11i gibi oldu bugün test yaptım negatiftweeetyyy P Psikolog2426 birbirimizi kaybetmeyelim demiştik. Ben 16 Mart'ta yumurtladım. Şimdilik birşey hissetmiyorum. Siz de var mı his kızlar. Bu ay nedense çok nötrüm.
Canım siz erken yapmış olmuyor musunuz?
29bat kuzum. Ama yumurtlama 11i gibiCanım siz erken yapmış olmuyor musunuz?
Ya rüyamda seni gördüm inanır mısın ve çift cizgi testini atıyordun burayaGünaydın kızlarım. Zannediyorum ki hamile değilim. Bir pembelik oluşmadı. Reglim gelmezse sabahları bakmaya devam ederim ancak demekki Predictor yine yalancı çizgi çıkardı. Şu saatten sonra predictor almam.
Daha 5 gün varmış kuzum29bat kuzum. Ama yumurtlama 11i gibiolmadı yani bence
Amin kuzum İnşallahDaha 5 gün varmış kuzumumut var dur bakalım inşallah
Öyle kuzum, benim mutlaka ovulasyon testi yapmam şart belli ki. Hayırlısı böyleymiş, demekki daha hamile kalmamam gerekiyor, Allahım en uygun zamanda verir elbetCanım benim birkaç güne netleşir benceİnşallah pembeleşir ama olmazsa da ovulasyon testleriyle yolun açık nasılsa
Yani çok sanmıyorum, artık hamile değilimdir gözüyle bakıyorum. Regl olayım da beri hemencecik böylece önüme bakarım.Hayırlısı olsun canım dur bakalım belki mucize olur
Kuzum sen ya gerçekten yumurtlamadın, ya da yumurtladın tutmadı. Bilemedim şu anda. Umutluydum senden aslında ama nasip değilmiş bu ay öyle düşünelim, içimize sıkıntılar sokmayalımKuzum ben de 11i gibi oldu bugün test yaptım negatif
Yok kuzum, yumurtlama önemli. Forumda BAT'ına 6 gün kala hamileliğini öğrenenler var. Önemli olan yumurtladığın tarih. Yumurtlamadan 11-12 gün sonra kesin anlaşılıyor.Canım siz erken yapmış olmuyor musunuz?
Ay ciddi misin. Belki de Nisan ayının habercisidir bence öyle yoralım kuzum benim.Ya rüyamda seni gördüm inanır mısın ve çift cizgi testini atıyordun buraya
Peki döllenme hangi gün yaşandı bunu bilmiyoruz ki.29bat kuzum. Ama yumurtlama 11i gibiolmadı yani bence
Gerçekten gördüm insallah rabbim nasip etsin gerçek olmasınıAy ciddi misin. Belki de Nisan ayının habercisidir bence öyle yoralım kuzum benim.Burada rüyada hamile görülenlerde hep hamile çıkıyor bu arada. Öyle bir durum var Bak heyecan yaptım Nisan ayı için
Tatlım tamam da bireysel farklılıklar söz konusu.Yok kuzum, yumurtlama önemli. Forumda BAT'ına 6 gün kala hamileliğini öğrenenler var. Önemli olan yumurtladığın tarih. Yumurtlamadan 11-12 gün sonra kesin anlaşılıyor.
İnşallah çıkarPeki döllenme hangi gün yaşandı bunu bilmiyoruz ki.
Ya zaten sabırsız olmasak aslında bat tarihi geçmeden test yapmamak lazım.
Konu yumurtlama ile ile ilgili olsa uzmanlar yumurtlamadan şu kadar gün sonra test yapın derdi.
Bence erken yapıyorsunuz tatlım bat tarihi en az iki gün geçmeli bence test için
30 martı beklemelisin bana göre
Hamile kişiler forumda hamile olmayan birini hamile görünce rüyasında kesin hamile kalıyorlar. Enteresan bir enerji veriyoruz bence forumda birbirimize ve rüyada malum oluyor sanırım böylece birilerine.Gerçekten gördüm insallah rabbim nasip etsin gerçek olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?