- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.701
Canım onun zararlı olması için cok fazla tüketmen lazım öyle birkaç hurmayla olmazAyyyy bilmiyodum bende çok severim hatta daha ramazan başlamadan 1 hafta kadar önce başladım yemeye kaçar kaçar günde ya bugünde dahil
Hurma, kansızlık riskini önlediği, sabah bulantıları ile baş etmeye yardımcı olduğu, kan basıncını düzenlediği, kan şekerini düzenlediği, tükenmiş kalsiyumun geri kazanılmasına yardımcı olduğu, zararlı toksinleri ortadan kaldırdığı ve bağışıklık sistemini desteklediği için sağlıklı bir hamileliğe önemli ölçüde katkıda bulunabilir. Hurma, hamilelik sırasında sağlığınızı artırabilecek çeşitli besinler içerir.Geçen sene ramazanda hurma almamıştım hamilelere zararlıymış ya. Bu sene saldım şahsen aldım
Ay sağol canım benimCanım onun zararlı olması için cok fazla tüketmen lazım öyle birkaç hurmayla olmaz
Vallahi bilmiyorum kuzum o öyle deyince korktum ben deRahim ağzının açılmasına yardımcı olduğundan son haftalarda daha çok öneriliyor normal doğum için ama ben sanmıyorum 1-2 hurmanın bişey yapacağını ya. Arkadaşın çok mu yiyordu acaba?
Ayyy inşallah hamişizdirBu bı hafta zor gecer valla bızenasıl sabretcez bilmiyorum @Afratafrac tweeetyyy Papatya220 kuzum sende hayırlısıyla kesesını gör bebişimizin sana el sallasın merhaba annecıgım desın bızede merhaba teyzoslar desın
O zaman yiyorumHurma, kansızlık riskini önlediği, sabah bulantıları ile baş etmeye yardımcı olduğu, kan basıncını düzenlediği, kan şekerini düzenlediği, tükenmiş kalsiyumun geri kazanılmasına yardımcı olduğu, zararlı toksinleri ortadan kaldırdığı ve bağışıklık sistemini desteklediği için sağlıklı bir hamileliğe önemli ölçüde katkıda bulunabilir. Hurma, hamilelik sırasında sağlığınızı artırabilecek çeşitli besinler içerir.
Aksıne canım benım faydası cok , yaz aylarında tuketılmesı cok onerılmıyor vucutta ısı artırdıgı ıcın sadece. Bırde doğuma yakın kolaylasması ıcın bolca yenır gunde 10 u gecık duzenlı
Ben daha bu aksam uc tane yedkm cokta severim
Kontrollu yedıkce abartmadıkca vıtamın degerı yuksek
Canım sen ne yaptın evde tadilat var giremiyorum fazla kan verdin miCanım onun zararlı olması için cok fazla tüketmen lazım öyle birkaç hurmayla olmaz
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 3222619 kizlar salınca oluyormus bu ay hic takmamistim kafaya Rabbim zamanini bilir demistim ramazanin ilk gunu cok mutluyumAllah bekleyen herkese nasip etsin insaAllah
hayırlı olsun darısı bize hayırlı afiyetleri şekildeEki Görüntüle 3222619 kizlar salınca oluyormus bu ay hic takmamistim kafaya Rabbim zamanini bilir demistim ramazanin ilk gunu cok mutluyumAllah bekleyen herkese nasip etsin insaAllah
Henüz erken bence canım. Yumurtlamadan 10 gün sonra belli olur. Ayrıca hiç belirtisi olmayan da var. İnşallah bebeğin seninledirArkdaslar yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti adet tarihimide 6 gün var sizce hamile olsaydım şimdiye kadar belirti vermelimiydi umutlanmayın artık kestim
İğne vurduğun gün oruç gidebilir canim istersen bunu araştır yanlış bilgi vermiş olmayayım çünkü doktorlar genelde gündüz vurdurup gece ilişki öneriyorlar. Sonrası için karar senin. Gebelik zaten hemen oluşmuyor 10-12 günü buluyor döllenip kana karışması falan. Sen de sonucu 2 haftadan önce öğrenemiyorsun zaten iğne etkisi vücuttan hemen geçmiyor,pozitif çıkıyor testlerMerhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 5 gündür famara kullandım pazartesi dr Gidicem ona göre çatlatma iğnesi verecek oruç tutmaya devam ediyorum hamilelik olursa O süreçte acaba sıkıntı olurmu yaşayan varmı
Yok kuzum ben haftaiçi gidicemCanım sen ne yaptın evde tadilat var giremiyorum fazla kan verdin mi
Beni etiketle cnm takip edemiyorum bu araYok kuzum ben haftaiçi gidicem
Benim doktor bizim cihaz 6bin betada karından gösteriyor dedi canım sıkma canını aletle de ilgilidirMaşallah canım bir keseyi görsem de beta ile işim kalmasa rahatlayacam
Tamam bebeğim insallah etiketlerimBeni etiketle cnm takip edemiyorum bu ara
Bende tatlı yıyemıyorum ama hurma nasıl ıyı geldı anlatamam valla olculu yemeye calısıcam yoksa cekırdek gıbı gotururum suanO zaman yiyorumçok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?