- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.661
Sebebini öğrenip sonucunda sağlıklı olacagını bilsemCanım genetikler 3 ayda sonuçlanıyor ben de o süreçte korunmuştum çünkü doktor sebebini öğrenmeden yaparsan aynısı olabilir demişti
Hemen harekete koşardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebini öğrenip sonucunda sağlıklı olacagını bilsemCanım genetikler 3 ayda sonuçlanıyor ben de o süreçte korunmuştum çünkü doktor sebebini öğrenmeden yaparsan aynısı olabilir demişti
Cnm rahimde ki perdeyi nasıl farkettilerTeşekkür ederim canim ben kasım sonu aşılama yapmıştım tutmamisti. Sonra doktor değiştm sağ tüpte hasar görünüyor laparoskopi yapılması gerek dedi. 3 doktor görüşü aldım, üç aya yakın korunduk. Tanı amaçlı da olsa yapıldı, tüpü almadılar geçiş vardı şükür. Bir de rahim de perde vardı onu temizlediler.
Bazen akışına bırakmak gerekiyo yavrum onu anladım. Ben sanırım çok üstüne gittim bu çocuk mevzusunun. Hiç Olmamasından daha üzücü yaşadıklarımız. Psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum o yüzden artık çocuk düşünerek hareket etmicem. Ne zaman olursa o zaman gelir kendi. Hem sağlığımdan oluyorum hem de psikolojik yıpranıyorum. 30 yaşındayım ne yüzüm gülüyo ne eşimle sağlıklı iletişim kurabiliyorum bu mevzu yüzünden. O yüzden bıraktım. Merak ettiklerim de giderilsin şu gen testiyle daha da ne kendimi ne eşimi darlarım çocuk içinAnladım cnm
OzAmn bnde Bi şehir hastanesine gdim
'çam sakura' olabılır.
Sende aklımdaydın yazacaktım sana Bayadır yazmadın
10 gündür silik testlerle sürünüyorum
Kan testine Bi kere gttım
Bat 2 gün gecmiş ti 23 cıktı
Direkt anladım zten
Progestan kullanıyorum 20 gündür ona ragmen tutmadı
Kız doktor bana bebek denemeyin diye test sonucu çıkana kadar dedi. Hani teste bakalım belki sorun vardır tekrar düşük vs yaşanmasın diye.Komple bırak demedi Allah seniCnm çok guzel yazmışsın
Çok Tesekkur edıyorum.
3 kaybın oldugunu bılmıyordum
Ama destina diyorki bebek denemeyin demiş doktor
Sen test yaptırma Kı dıyosun kuşum?
Benim tedavi gördüğüm doktor aşılamam tutmayınca hafif perde var demişti. Alttan muayene sırasında görmüş olmali. Hsg'de görünseydi en başta söylerdi diye düşünüyorum ama bilemedim şimdiCnm rahimde ki perdeyi nasıl farkettiler
Hsg ilemi yoksa ultrasonda gözuktumu?
Cnm sende sanırım çocuk yokBazen akışına bırakmak gerekiyo yavrum onu anladım. Ben sanırım çok üstüne gittim bu çocuk mevzusunun. Hiç Olmamasından daha üzücü yaşadıklarımız. Psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum o yüzden artık çocuk düşünerek hareket etmicem. Ne zaman olursa o zaman gelir kendi. Hem sağlığımdan oluyorum hem de psikolojik yıpranıyorum. 30 yaşındayım ne yüzüm gülüyo ne eşimle sağlıklı iletişim kurabiliyorum bu mevzu yüzünden. O yüzden bıraktım. Merak ettiklerim de giderilsin şu gen testiyle daha da ne kendimi ne eşimi darlarım çocuk için
Canım bende tık yok şuan anlamadım. Benim bat 26 yada 28 olması lazım. Ama bir ağrım yok şuan. İlginç geliyor. İnş güzel sonuçlar görürüz hepimiz.Benim aşırı regl olacakmış gibi ağrım var inşallah değildir bat 29u ama bilmiyorum. Sen nasılsın canım
Tamam onu dıyorum zatenKız doktor bana bebek denemeyin diye test sonucu çıkana kadar dedi. Hani teste bakalım belki sorun vardır tekrar düşük vs yaşanmasın diye.Komple bırak demedi Allah seni
İnşallah kuzumSende erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Öyle olunca da Bat çok önemli olmuyor. İnşallah vardır kuzum ya
İnşallah kuzum ya. Benim de aksine aşırı aşırı karın ağrısı ve bacak ağrısı var. Sürekli regl oldum sanıyorumCanım bende tık yok şuan anlamadım. Benim bat 26 yada 28 olması lazım. Ama bir ağrım yok şuan. İlginç geliyor. İnş güzel sonuçlar görürüz hepimiz.
İnşallah kuzum İnşallah hepimizde inşallah olsunİnşallah vardır canım ben laboquick yaptım kuruma çıkmıştı ama artimed hicbisi çıkarmadı
Canım sen tedbirini al taktir Allah'tan . Hiç bir tedavinin garantisi yok ki kuzum . Ben herşeyi yaptım şimdi de doktor tedavisine başladım . Düşük ve kürtajtan sonra herşeyi yaptım Genetik pataloji mr hsg kendiliğinden olmayınca doktora gittim bu ay . Bir tek Ekim ayında kendiliğinden oldu o da kimyasal oldu o yüzden doktor kontrolünde olsun artık diye başladım tedaviye tekrar . Rabbim hepimize yardım etsin bu süreçte . İnşallah hepimiz hamile kalırızSebebini öğrenip sonucunda sağlıklı olacagını bilsem
Hemen harekete koşardım
Aklından çıkarabilirsen ne mutlu sana canım. Çünlü bu durum benide çok mutsuz ediyor. Evden dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum aklım hep sabit bir yerde psikolojim bozuldu resmen nasıl toparlarız bilmiyorum üzgünümBazen akışına bırakmak gerekiyo yavrum onu anladım. Ben sanırım çok üstüne gittim bu çocuk mevzusunun. Hiç Olmamasından daha üzücü yaşadıklarımız. Psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum o yüzden artık çocuk düşünerek hareket etmicem. Ne zaman olursa o zaman gelir kendi. Hem sağlığımdan oluyorum hem de psikolojik yıpranıyorum. 30 yaşındayım ne yüzüm gülüyo ne eşimle sağlıklı iletişim kurabiliyorum bu mevzu yüzünden. O yüzden bıraktım. Merak ettiklerim de giderilsin şu gen testiyle daha da ne kendimi ne eşimi darlarım çocuk için
Ben çıkardım gerçekten. Artık sistemle ilerleme vs yok test yapmak yok. Zaten sonuç çıkana kadar yumurtlama günleri birlikte olmam. Onun dışında da artık ne zaman olursa. Yani beni mutsuz ediyo neden mutsuzluğumun üstüne gideyim ki? Kayıplarım arttıkça psikolojik bunalıma giriyorum. Eşime bulaşıyorum adam da acı çekiyo sonuçta ama gıkını çıkarmıyo hep yanımda. En başta bunu ona yapmamam lazım. En güzel zamanlardayız belki ben tadını çıkaramıyorum. O yüzden gerçekten bu fikirden uzaklaştım.Aklından çıkarabilirsen ne mutlu sana canım. Çünlü bu durum benide çok mutsuz ediyor. Evden dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum aklım hep sabit bir yerde psikolojim bozuldu resmen nasıl toparlarız bilmiyorum üzgünüm
Bu arada ben ne zaman dr gitmeliyim problem olmadigi muddetce gitmeyi dusunmuyorum amaEki Görüntüle 3222619 kizlar salınca oluyormus bu ay hic takmamistim kafaya Rabbim zamanini bilir demistim ramazanin ilk gunu cok mutluyum Allah bekleyen herkese nasip etsin insaAllah
Canım hayırlı olsun. Ne zamandı bat ?Eki Görüntüle 3222619 kizlar salınca oluyormus bu ay hic takmamistim kafaya Rabbim zamanini bilir demistim ramazanin ilk gunu cok mutluyum Allah bekleyen herkese nasip etsin insaAllah
Çok sevindim canım artık sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşarsın İnşAllahTeşekkür ederim canim ben kasım sonu aşılama yapmıştım tutmamisti. Sonra doktor değiştm sağ tüpte hasar görünüyor laparoskopi yapılması gerek dedi. 3 doktor görüşü aldım, üç aya yakın korunduk. Tanı amaçlı da olsa yapıldı, tüpü almadılar geçiş vardı şükür. Bir de rahim de perde vardı onu temizlediler.