- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.681
Maşallah kuzum baya el sallıyorEki Görüntüle 3222619 kizlar salınca oluyormus bu ay hic takmamistim kafaya Rabbim zamanini bilir demistim ramazanin ilk gunu cok mutluyumAllah bekleyen herkese nasip etsin insaAllah
İnşallah canım benimÇok sevindim canım artık sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşarsın İnşAllah
Ay kuzum benim de öyle. Aşırı ağrım var. Ama bunu belirti olarak görüp umutlanmıyorum sadece var yani çok ağrımHerkese hayırlı iftarlar kuzularbende asırı kadık agrısı var saglı sollu varya saplanıyo.hayırlara cıksın ınsallah.hamısler olmusmuydu boyle seyler
Ay hayır olsun inlşallah da senden de güzel haber alalım.Herkese hayırlı iftarlar kuzularbende asırı kadık agrısı var saglı sollu varya saplanıyo.hayırlara cıksın ınsallah.hamısler olmusmuydu boyle seyler
Geçen sene ramazanda hurma almamıştım hamilelere zararlıymış ya. Bu sene saldım şahsen aldımAy hayır olsun inlşallah da senden de güzel haber alalım.Ben onu 16-17 Mart tarihinde yaşadım. Ölcektim resmen acıdan. 17 si öğleden sonra ağrım kesildi bıçak gibi. Eğer hamileysem şşu anda kesin 17. Mart ilişkisinden hamileyimdir diye düşünüyorum ben de. Acaba daha yeni yumurtluyor olmayasın? Ay bilemedim. İnş bebiştir.
aaa hurma zararlı mıymış hiç bilmiyordum. bayılırım ben de.Geçen sene ramazanda hurma almamıştım hamilelere zararlıymış ya. Bu sene saldım şahsen aldım
Ben de bayılırımaaa hurma zararlı mıymış hiç bilmiyordum. bayılırım ben de.
Hadi bebiş olsun insallah benim oluyo o agrılar canımHerkese hayırlı iftarlar kuzularbende asırı kadık agrısı var saglı sollu varya saplanıyo.hayırlara cıksın ınsallah.hamısler olmusmuydu boyle seyler
Kuzum sen hala doktora gitmedin dimiHadi bebiş olsun insallah benim oluyo o agrılar canım
HayırKuzum sen hala doktora gitmedin dimi
İnşallah güzel sonuçlarlaHayırhesabıma göre bugun 5 haftalık o yüzden bekliyorum haftaiçi gitcem insallah ah bu gec döllenme mahvetti beni
Rahim ağzının açılmasına yardımcı olduğundan son haftalarda daha çok öneriliyor normal doğum için ama ben sanmıyorum 1-2 hurmanın bişey yapacağını ya. Arkadaşın çok mu yiyordu acaba?Geçen sene ramazanda hurma almamıştım hamilelere zararlıymış ya. Bu sene saldım şahsen aldım
Amin kuzuummmİnşallah güzel sonuçlarla
Kimse anlamadı işte sorun orda. Kanda yok ama kese görüyorlar. Kese için erken diye düşünüyorum üstüne hsg çektirmiştim 7 martta. Ama 27 Şubat sat 1 gün oldu. Yani inanılmaz bi durum. Sancılarım var. Sağ kasığım rahmim gün içinde 4-5 kez batıyor en az . Ağrı hafif de olsa daha sık oluyor. Doktorlar da hamilesin demedi ama değilsin de diyemiyorlar. En son özelde gittiğimde kan pıhtısı olabilir demesine rağmen ağır ilaçlar içme dedi. Parol iç sadece dedi. Ben de bilmiyorumŞimdi bebiş var mı yok mu ben anladım kuzum
Ay kuzum benim de öyle. Aşırı ağrım var. Ama bunu belirti olarak görüp umutlanmıyorum sadece var yani çok ağrım
Ay hayır olsun inlşallah da senden de güzel haber alalım.Ben onu 16-17 Mart tarihinde yaşadım. Ölcektim resmen acıdan. 17 si öğleden sonra ağrım kesildi bıçak gibi. Eğer hamileysem şşu anda kesin 17. Mart ilişkisinden hamileyimdir diye düşünüyorum ben de. Acaba daha yeni yumurtluyor olmayasın? Ay bilemedim. İnş bebiştir.
Bu bı hafta zor gecer valla bızeHadi bebiş olsun insallah benim oluyo o agrılar canım
İlaçKızlar bi şey soracağım ben iki gün önce hsg çekildim hala da ilişkiye falan girmedim ama benden siyah siyah parça akıntılar geliyor böyle sümük kıvamında ( anlatıyorum ama kusura bakmayın lütfen) bu ne şimdi
İlaç koyu renk ben de ay başı çektirmiştim o parçalar geliyor ilaç pıhtısı kan değilYok canım geçen hafta olmuştum adet bitti 4 5 gün sonra hsg çekmişlerdi
Benim de öyle yumurtlamadan beri kesilmediAy kuzum benim de öyle. Aşırı ağrım var. Ama bunu belirti olarak görüp umutlanmıyorum sadece var yani çok ağrım
Aminn canım benim heyecanlandım öyle deyince bakBu bı hafta zor gecer valla bızenasıl sabretcez bilmiyorum A Afratafrac tweeetyyy Papatya220 kuzum sende hayırlısıyla kesesını gör bebişimizin sana el sallasın merhaba annecıgım desın bızede merhaba teyzoslar desın
Ayyyy bilmiyodum bende çok severim hatta daha ramazan başlamadan 1 hafta kadar önce başladım yemeye kaçar kaçar günde ya bugünde dahilGeçen sene ramazanda hurma almamıştım hamilelere zararlıymış ya. Bu sene saldım şahsen aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?