- 13 Ekim 2022
- 4.628
- 6.278
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.441
canım umutlandırmak istemem ama bende hepsinde gölge gördüm hayırlısı olsun sakince bekle bakalım akşam bi daha test yaparsın adet olmazsan sabah bi daha tekrarlarsınGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
İnşallah kuzum. Sahurda bana şok oldu bu haber.Gunaydin canimcm ben de görür gibi oldum kasette ama predictordeki gayet net zaten.Insallah vardir ve saglikla artar. Kaset testle tekrarla bir takip yap istersen
Ayy hadi insallah ya bize de moral olur valla cok isterim olsunİnşallah kuzum. Sahurda bana şok oldu bu haber.ramazan bereketiyle gelsin diye 40 kez söyledim galiba. İnşallah vardır.
Tamam birtanem bekleyeceğim.canım umutlandırmak istemem ama bende hepsinde gölge gördüm hayırlısı olsun sakince bekle bakalım akşam bi daha test yaparsın adet olmazsan sabah bi daha tekrarlarsınkan verme canım varsada cok düşük çıkar takip etmek stres yaratır
Timam söz
Kanım kaynıyo yerimde duramıyorum ben de. HAyırlısıyla vardır inşallah. Kaset testlerde tam pembişlik görene kadar kan vermeyeceğim. Hamile değilsem de predictor e toplu bir dava açalım.
İnşallah kuzum.Ayy hadi insallah ya bize de moral olur valla cok isterim olsun
Ay benimki de yukarıdakine benziyor gibi. İnşallah vardır yavrum.Eki Görüntüle 3222349 yukardakı 4 gun kala asagıdakı 2 gun kala :) oyuzden ıkı guncuk bekle emın olalım ve oyle gıt :)
Canım bende awox marka erken testte sabah ilk idrarla bu sendeki predictor gibi çıkmıştı ama hemen ardından artımed yapmıştım daha belirgindi. Erken gebelik testinden bile daha netti o yüzden bugün yarın onda da kesin belli olurKanım kaynıyo yerimde duramıyorum ben de. HAyırlısıyla vardır inşallah. Kaset testlerde tam pembişlik görene kadar kan vermeyeceğim. Hamile değilsem de predictor e toplu bir dava açalım.
Düşük değeri takip etmekte yıpratıcı kuzum , bır ıkı gun cok degıl bı bak emın ol predıctor son zamanlarda guvenımı yıtırdım ama bu dıger arkadaslara gore daha belırgın oldugu ıcın umut var :) bolca da testin var kız ne deldircen kendini bosverAy benimki de yukarıdakine benziyor gibi. İnşallah vardır yavrum.
Kuzum hayırlısı olsun çok sevindim.Kızlar merhaba bat 28 şubat dün yumurtlamanın 10. günüydü çok silik çizgi ile öğrendim kan verdim 7.98 çıktı var mı benim gibi olan?
Benim bir ay oyle olmustu canim. Cok silikken kan verdim 7 cikti 2 gun sonra 5e düştü. Sonra da regl oldum. Ama seni bata daha var anladigim kadariyla insallah daha da yukselir. Saglikla alirsin kucaginaKızlar merhaba bat 28 şubat dün yumurtlamanın 10. günüydü çok silik çizgi ile öğrendim kan verdim 7.98 çıktı var mı benim gibi olan?
Doğru diyorsun, bekleyeyim ben. Testlerle takibe devam. Artımed alacağım bugün bir de.Düşük değeri takip etmekte yıpratıcı kuzum , bır ıkı gun cok degıl bı bak emın ol predıctor son zamanlarda guvenımı yıtırdım ama bu dıger arkadaslara gore daha belırgın oldugu ıcın umut var :) bolca da testin var kız ne deldircen kendini bosver
ya bence bu baya gerçekçi hepsinde de görünüyorGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
İnşallah kuzucum yaya bence bu baya gerçekçi hepsinde de görünüyortakiplere devam et sonra da kan verirsin İnşAllah bu kez olduuu
hadi test alda yap kuzucum yaa.çişini tut 3,4 saat :) bu arada belırtılerın neler onuda anlat bakayım.bıde hangı gunlerı degerlendırdın onlarıİnşallah kuzucum ya
Testsiz çişe göndermicez artıkhadi test alda yap kuzucum yaa.çişini tut 3,4 saat :) bu arada belırtılerın neler onuda anlat bakayım.bıde hangı gunlerı degerlendırdın onları
Valla belirtim yok aslında. Göğüslerim bile sönük. Bir tek uçları çok acıyor. Dokunulmuyo. Sahura kalkmadan önce de gece sol tarafımda batma hissettim uykumdan uyandım. O yüzden de predictorla son bir test yapayım diye düşündüm. MEsela idrarımın rengi ve kokusunda da değişiklik yok. :/ Gerçi cidden hamilemiyim değil miyim tam bilmiyoruz da.hadi test alda yap kuzucum yaa.çişini tut 3,4 saat :) bu arada belırtılerın neler onuda anlat bakayım.bıde hangı gunlerı degerlendırdın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?