- 13 Ekim 2022
- 4.628
- 6.279
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.201
canım şüpheye düşme senin doktorun sen daha iyi bilirsin güveniyorsan sorun yok biz herşeye pimpirikli olduk biliyorsunBak içime şüphe düşürdünMuhtemelen öyle yapıcam
Yaaa kaç haftalık pekiEvet canım
Canım masallah ya cok sevindim basta korkuttu minik seni ama güzel gidiyoCanım sağlıkla kucağına al. Kaç haftalikti sonucunda. Kızlar dün test yaptım bende 5+4 2131 çıktı %70 civarı artıyor benim umarım iyi gidiyordur
Olsun bir doktor görüşü daha almak iyi olacak belli kicanım şüpheye düşme senin doktorun sen daha iyi bilirsin güveniyorsan sorun yok biz herşeye pimpirikli olduk biliyorsun
Şu anda 16. Haftadayız canım sağolYaaa kaç haftalık pekibende takvimler kapalı o yüzden altta yazıyorsa da görmüyorum çok mutlu oldum
Öyle tabi ailemde çevremde bebek konusu açılırsa bir anda başka bir insana dönüşüyorum köpek gibi kapıyorum herkesiama burada çok rahat konuşuyorum seviyorum hepinizi
Ay maşaAllah sizeŞu anda 16. Haftadayız canım sağol
Amiiin aminBende canim valla iyi ki varsınız Rabbim hepimizi mutlu mesut sağlıkla sinasin güzel konularla meşgul etsin topiclerimizi inşallah
Canım masallah ya cok sevindim basta korkuttu minik seni ama güzel gidiyo
Ahhh ah inşallahhahhaha imagination forever yapmaz bence o zaman ahiretlik olduk resmen bebek konusunda kimseye yazmadığım anlatamadığım şeyleri size yazıyorum bence sizde öyle
Amiiin aminEn büyük derdimiz katı gıda olarak hangi yemeği yapacağımız olsun
Valla çok korkuttu kuzum ben çok inatciyimdir ama öyle böyle değil yani atıyorum iş yerinde pes ederler hayır olmaz bu projeden birsey çıkmaz mal gibi azıcık umut varsa g.tumu yırtarım kurtarırımama umut varsa güvenirsem kendime yoksa salarım. Arkadaş aha esin yandı 2. İnat geliyor anası gibi tutunuyor hayata diyo kuzum benim ctesi kavusabiliriz inşallah baglanacam diye yok gibi davranmaya çalışıyorum bazen sonra konuşuyorum özür diyorum.
Uzak kalmak ıstemıyorum sızlerden bakıyorum yıne ara ara elımden geldıgınce :) cok şükür kuzum bulantı ıstahızlık vs yogun tatlı tatlı idare ediyoruzYaa sen hamiş hamiş herkesi ne güzel destekliyorsunsen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıklaAy maşaAllah sizesağlıkla kucağına alırsın rahat bir doğum yaşarsın İnşAllah
Evet öyle değişik birşey bende bı anlam.vermedim inanın bide asla menun olmuyorlar bazen yani icinde olsanız anlarisniz beni çok değişik bende anlamadım nasıl oldu bu durumKendi kızı var ama sen mi bakmak zorunda kalıyorsun? Ya Allahım ben bu kaynana görümce anlamıyorum zaten bir onların oğlu kardeşi var gibi davranıyorlar. Bizde yazın yeni evlendik uzak yerde yaşıyoruz öyle çok içli dışlı değiliz ama işte evlendiğimiz gibi ablasında sürekli kardeşim de kardeşim bir senin kardeşin var diyesim geliyorama ben yapı gereği dayanamam sanırım yani mantığım almıyor benim bu tarz eziyetlere bir susar iki susar üçüncü de dayanamam :)) Allah herkese sabır ve huzur versin
Gizemli gizemli takılıyorsunuz hanımefendi
Az kaldı İnşAllah geçecek bu dönem sonra tadını çıkaracaksınUzak kalmak ıstemıyorum sızlerden bakıyorum yıne ara ara elımden geldıgınce :) cok şükür kuzum bulantı ıstahızlık vs yogun tatlı tatlı idare ediyoruz
Amın kuzucum Allahın ıznıyleAz kaldı İnşAllah geçecek bu dönem sonra tadını çıkaracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?