- 13 Ocak 2023
- 104
- 160
- 33
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.901
Bunlar erken gebelikmi normal mi kızlar. Eve gidince bakıcam bir kaç adet var bende markasını bilmiyorum. Sahte çıkartan vardı bitane onu kullanmak istemiyorum. Comfortmu ne diyorlardı kızlarArtimed T1 T2 olandan ve laboquick var
Aaaa senin gelmiş bat hemen hemen . Benim de 29 u batValla canım benim 24 olması lazımdı ama 26 sı sanırım bu ay 2 gün şubattan atlamıştım. 30 da 1 oluyorum. Ama bu ay gelmeyecek inşallahh
Dur dur yapma bekle CumayıAslında bir de innovita var ovulasyonla hediye gelen onu yapsam mı şimdi ovulasyon yaparke.
Kuzum seninle herşeyimiz aynıEn iyisi teste hiç bulasmamak29 mart muhtemelen canim senin?
Ay yazmışsın sen görmedim ben. SizinAaaa senin gelmiş bat hemen hemen . Benim de 29 u bat
Normal gebelik canim hiç erken gebelik yok elimde. Sahte olan artimed beyaz olanı diyorlardı ama acikcasi bilgim yokBunlar erken gebelikmi normal mi kızlar. Eve gidince bakıcam bir kaç adet var bende markasını bilmiyorum. Sahte çıkartan vardı bitane onu kullanmak istemiyorum. Comfortmu ne diyorlardı kızlar
Evet inşallah pozitifi de hep beraber görürüz yaaKuzum seninle herşeyimiz aynıbir de yanlış hatırlamıyorsam Van dasın sen. Ben de Bitlis'teyim
Yok kuzum buraya atandım. SamsunluyumEvet inşallah pozitifi de hep beraber görürüz yaabitlisli misin
Valla canım 20 martsa kesin çıkması lazım. 1 gün geçmiş. 25 ise 4 gün kalmış yine çıkması yüksek ihtimal. Ben son güne kadar bekliyorum açıkçası. Sen bilirsinKızlar merhaba,
İki uygulamadan reglimi takip ediyorum.
Birinci uygulamaya yumurtlama günümü girdiğimde 20 Mart bat verdi.
İkinci uygulama 25 Mart diyor.
Erken gebelik testi yapsam yarın sabah çıkma olasılığı var mıdır?
Geçen aylardan tek farkım göğüs hassasiyeti. Bu beni umutlandiriyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
Hic de sevmem bitlisiYok kuzum buraya atandım. Samsunluyum
Ahahahah inan ben de sevmedimHic de sevmem bitlisiTatvan'da olsaydın keşke ora daha guzel
Cnm Allaha emanetEki Görüntüle 3221340
Kızlar @Marryyj @AfratafracTikabasa @Papatya220 @patatesliiborek @savascii @savari @premomture 14. Günüm bugün ve hamile değilim hem progesteron hem beta HCG bakıldı. İğneden bir hafta sonra progesteron 40.48 di yumurtlama olmuş ama tutmamış . Size tavsiyem net pembelik ve kırmızılık görmeyene kadar sevinmeyin. Benim cuma günü erken gebelikte silik çizgi gibi birşey vardı paylaşmıştım ama sonuç negatif . Artık girmemeye çalışacam . Kendinize iyi bakın Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat inşallah
Van çok güzel. Gelen bir daha çıkamıyor gerçektenAhahahah inan ben de sevmedimmerkeze atandım. İlk geldim ev tutmaya acaba Tatvan'da mı tutsak dedik ama uzak geldi git gel yapmak istemedim. Van ı çok beğendik biz
Valla çatlıyorum meraktanValla canım 20 martsa kesin çıkması lazım. 1 gün geçmiş. 25 ise 4 gün kalmış yine çıkması yüksek ihtimal. Ben son güne kadar bekliyorum açıkçası. Sen bilirsin
Su gibi akıntıyı bir kaç kez gebelikle ilgili olabilir diye okumuştum ama ben yaşamadım canım tam bilmiyorumİyi ki varsınız kızlar… gerçekten geldi mi üstüste geliyor… silmiş sancım başladı adetime 7 gün var. Su gibi akıntım oluyor neden bilen var mı
E koyulasmis ne guzelKızlar elimde Bi freely vardı
Bnde sabh ilk idrarla yaptım
Ne bilim yaptım işte
Yaa kötü bir şey olmamasına çok sevindim oh çok şükürcanım kızlar babamın sonucu çıktı beynındekı kıtle hemanjıom muş.dr buyumedıgı surece sorun yok dedı hıcbısey yapamayacagız dedı.Çoksukur kotu huylu bısey cıkmadı ❤ sizi dinleyıp esımlede konustum dun,dun aksam hep yanımdaydı bugunde hep beraber gıttık hastaneye ıkı kere.sizi sevıyorum :) .bu arada dun bı arkadas yazmıstı burası cok streslı gırmıyorum dıye,ben oyle dusunmuyorum acıkcası tam tersı bana hep ıyı geldı çünkü bizim grupta bı gonul bagı var ve herkes dolu ınsan burada,tam tersı herkesın tecrubesınden faydalanıyoruz her konuda (adet olunca küsüp bızde gırmıyoz bazen o ayrı :)
Ay evet sakın unutturdum sanmabende tüm kalbımle ınanıyorum pozıtıflerı gorecegımıze.zaten Allah bılır zamanını.bızımkı bı heycan bı atraksıyon bı sohbet muhabbet burda.yerı gelıyo guluyoruz yerı gelıyo uzuluyoruz.heycanlarımızı paylasmak cok guzel ama ve kalbi duygularla bırbırımıze destek olmak.şahsen aynı sehırde olsak hepınızle arkadas olmak ısterdım ben kac aydır yoldaş olduk resmen :) pozıtıfı goreyım dahamelisaa93 ve @savascii hanfendılere sözüm var kendı fotomu koyacam
Bende bugün yavaş yavaş regl oluyorum galibaherkesi gönderdik annelere sayılı kaldık canım kuzu kuzu nisana gectik bekliyoruz siz gelmeyin barımelisaa93 sen ne yaptın canım takip edemedim fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?