- 26 Aralık 2015
- 11.802
- 19.076
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.801
İlk gebeliğimde ben yaptırmıştım rahim filmi canım. Çok etkilenmemiştim açıkçası. O zaman tüpler falan açıktı sıkıntı yoktu 5-6 yıl önce ama şimdi ne durumda bilmiyorum tabi. Kısa sürmüştü biraz kanamam olmuştu o kadardı. O zaman o gün tutmayayımCanım oruç tutma o gün bnde tutmamıştım sana ilaç enjekte edecekler vajinadan zaten orucun bozuluyor . Bi de ağrılı bir işlem biraz 10 dk sürüyor ama acıdan bayılanlar oluyor aç iken kan şekeri daha çabuk düşer aklında bulunsun
Amin inşallah canım benim ben iyiyim kuzum haftaya pazartesi rahim filmi çektireceğim inşallah bir sıkıntı çıkmazay bilmiyorum canım bende anlamadım rabbim herkesin gönlüne göre versin sen nasıl oldun canım pek girip takip edemiyorum
İlaç giriyor canım vajinal da olsa. Sanırım şüpheli durum. Sağlıkla ilgili o gün tutmam o zaman diye düşünüyorum arkadaşlar yazınca haklılarCanım bence cok aclik olmasin ki tansiyon dusup bayilma durumu falan olmasin diye demislerdir. Bence sknti olmaz sahurda yesen tam ideal olur ne cok ac olursun ne de tok. Ama o film cekilirken vucuda bisey veriliyor mu acaba? Ya da o gun hic niyet etmesen mi acaba oruca? Saglikla ilgili bir durum sonucta
Pazartesi 11. Gün oluyor canım. Bana adet bittikten 3-4 gün sonra dediler. Zaten benim 2-3 gün de akıntı leke falan geliyor. Hatta geçen ay adetin 10. Günü doktora gittiğimde muayene ettiğinde rahmin ince dedi Progestan verdi içtim bir kutuCanım adet bittiği nin ertesi gün çekilir hsg.10 doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi..rajim kslınlsşıyor çünkü sonra.o yüzden en iyisi adet bitiminde hemn gitmek.senin geç olmuş biraz
Vücuda giren herşey orucu, çıkan herşeyde abdesti bozar.Bozulur mu çok bilgi sahibi değilimya o gün tutamıcam mı o zaman
Tamam kuzum öyle yapacağım o günü sonra kaza ederim artıkBebegım vucuduna dısardan bı madde gırecek sıvı verıyorlar ya ben vucuda dısardan bı madde gırdıgınde oruc olmaz dıye bılıyorum ama bır arastır ıstersen.bıde acken basın fln donebılır.
Geceleri tıkandığı oluyor hala ama eh diyelim. Canım 5-6 gün oldu ilaçlara başlayalı inşallah ilerledikçe iyi olurNasılsın canım çocuk toparladımı biraz
Oruç tutma istersen cnm uygun olmaya bilir
Tamamdır haklısın canım çok teşekkür ederim tutmayacağım o günVücuda giren herşey orucu, çıkan herşeyde abdesti bozar.
Vajina dan ilaç falan veriliyor ise oruç tutmayın sakın birde kazasını tutmak zorunda kalırsınız
Geceleri tıkandığı oluyor hala ama eh diyelim. Canım 5-6 gün oldu ilaçlara başlayalı inşallah ilerledikçe iyi olur
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimİinşallah canım yaa Rabbim şifa versin inşallah
bende regl olunca gittim dr rahim filmi istedim ama daha 1 yıl olmamış diye cektirmediler ya bana ilaç bile vermedi testlerin iyi gönderdi beni ama 6-7 aydır olmuyor eşim sperm testi verdi onda da sıkıntı yok küçük bi yerdeyim fazla alternatifimde yok ne yapacam bilmiyorum cevre illerde özel bakıyorum ramazandan sonra bende rahim filmi çektirmek istiyorum inşallah gerek kalmazda gelir bu ay mucizemAmin inşallah canım benim ben iyiyim kuzum haftaya pazartesi rahim filmi çektireceğim inşallah bir sıkıntı çıkmazsen nasılsın
Kuzum bunun için bitkisel ilaçlar da var bu arada. Alırım diyorsan anneme sorayım ben bir adınıGeceleri tıkandığı oluyor hala ama eh diyelim. Canım 5-6 gün oldu ilaçlara başlayalı inşallah ilerledikçe iyi olur
Cümlemizden razı olsun canımAmin inşallah Allah razı olsun canım benim
Ya biz bu testlere güvenemicez miComfort etken gebelik testi alıp yaptım silik çizgi bile çıkmadı. Freely nin azizliğine uğramışım. Hamile falan değilim.
Tamam o zaman canım benim 5 6 gün sürüyor.7.gün gelmiştiPazartesi 11. Gün oluyor canım. Bana adet bittikten 3-4 gün sonra dediler. Zaten benim 2-3 gün de akıntı leke falan geliyor. Hatta geçen ay adetin 10. Günü doktora gittiğimde muayene ettiğinde rahmin ince dedi Progestan verdi içtim bir kutu
İşte o yüzden adet bitimi ilişki olmadan gelin diyorlar.ilişki olunca gebelik ihtimali olacağı içinCanım öyle birşey yok bnde randevu almıştım 2 3 ay sonra gelmişti adet bitimi de değildi ne zaman dedilerse gittim sadece bu süreçte hamile olmadığından emin ol diyorlar o kadar
benim bildiğim 21. gün değilde yumurtlamadan 7 8 gün sonra baklıyor o 21. gün 14. günde yumurtlama olanlar için sanırımBirşey sorucam bu progesteron hormonu için 21 gün çağırıyorlar ya yumurtlamadan sonra olmuş oluyor nasıl olucak bu benim dündü yumurtlama 17.gün bugün ben yarın mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?