- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.741
Günaydın canım çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki ay sen de hemileliğini burada paylaşırsınMerhaba hayırlı olsun gebeliğin. Bu ay ilk defa deniyoruz eşimle. İkinci aydan hamile kaldığını okudum. Neler denedin. Yumurtlama gününü nasıl takip ettin adete kaç gün kala belirti başladı biraz aydınlatabilir misin. Folik asit kullanıyorum ama başka bi takviyem yok bu sabah genel tahlil yaptırdım duruma göre beslenme düzenimi vs değiştiricem senden de dönüş bekliyorum
Az önce test yaptım sonuç negatif benimde kıstım var daha önce aaldırdımtekrarladi bide perde varBen ağrılardan gününü tahmin ediyorum da gebelik olsa çıkardı silik bir çizgi diye düşünüyorum. Bence test yapmalısın eğer negatifse çözümüne bakalım ben yarın adet söktürücü masaj yapmayı düşünüyorum ama kist var bende yanlış bir şey yapmaktanda korkuyorum
Ben gördüm belirtiniz var mı hiçGünaydın kızlar. Test yaptım yine gölge çıktı çok hafif. Ateşim dün 35.5 tu bugün 36.6 çıktı. Ya bilemiyorum bu sanki kendi kuruma çizgisiymiş gibi de düşündürtüyo. Kafam karışık.Papatya220 kuzum etiketle demiştin dün.
Çooook geçmiş olsun çok.Merhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah çabucak iyi olursunMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Göğüs uçlarımda hassasiyet var sadece. Bir de ağız kuruluğu. Ancak bu belirtileri bu ay kullandığım ilaçlar da yapmış olabilir. Klomen ve Cyclo diye 2 ilaç kullandırdı doktorum. Klomen tek kullanımda kist oluşturabiliyormuş bunu engelleyecek cyclo dedi. Bu ilaçlar yüzünden de böyle bir yan etki olmuş olabilir.Ben gördüm belirtiniz var mı hiç
Canım ben kullanmadım, belki yaşayan olmadığı için yazılmamıştır. Eğer varsa da görüp yazsın diye yazıyorum ben de yorum.Yaa arkadaslar daha önceden de yazmıştım ovitrelle den sonra 12. Gün siyaha yakın lekelenmem oldu normalde benim adetim aşırı sancılı geçer yataktan kalkamam ama hiç birsey hissetmedim ve bugün 5. Gün rengi pembeye döndü ama 5 gündür toplasan 1 ped etmez siz hiç böyle birşey yaşadınız mi
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Çok gecmıs olsun bıtanemMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Kuzum ateş nasıl olursa hamile olunuyor ben bilmiyorum. İnşallah test bizi yanıltmıyordur. Görünüyor bence de. Kaç dk sonra çektin ki kuruma olacak buGünaydın kızlar. Test yaptım yine gölge çıktı çok hafif. Ateşim dün 35.5 tu bugün 36.6 çıktı. Ya bilemiyorum bu sanki kendi kuruma çizgisiymiş gibi de düşündürtüyo. Kafam karışık.Papatya220 kuzum etiketle demiştin dün.
Göğüs ucu hassasiyeti bende de var bi kaç gündür ve bu sabah et kesiği olmuş gibi yanları acıyarak uyandımGöğüs uçlarımda hassasiyet var sadece. Bir de ağız kuruluğu. Ancak bu belirtileri bu ay kullandığım ilaçlar da yapmış olabilir. Klomen ve Cyclo diye 2 ilaç kullandırdı doktorum. Klomen tek kullanımda kist oluşturabiliyormuş bunu engelleyecek cyclo dedi. Bu ilaçlar yüzünden de böyle bir yan etki olmuş olabilir.
Çok çok çok geçmiş olsunMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Kuzum sanada çok geçmiş olsun allah babana şifa versin inşallah en kısa zamandaÇok gecmıs olsun bıtanemNeysekı bulundugun sehırde acıbadem varmıs laparoskopıyle almıslardır.korkma hiç laparoskopık amelıyat cok kolay ıyı oluyor Tüpünün biri yeterlı zaten ki en olmadı tüp bebek yaparsın önemli olan sana bişey olmasın
10 dk içinde çektim. Acaba o çizgi kaybolur mu diye bekledim. Damlattığım gibi belirdi orada bir gölge. Ateşte de şayet istikrarlı artarak ilerliyorsa gebelik çıkabilyior. Düşerse gebelik olmayabiliyor.Kuzum ateş nasıl olursa hamile olunuyor ben bilmiyorum. İnşallah test bizi yanıltmıyordur. Görünüyor bence de. Kaç dk sonra çektin ki kuruma olacak bu
Amiin bıtanem cok tesekkur ederım bugun 11 de cıkacak kesın sonucu ınsallah buraya mutlu haberler yazarımKuzum sanada çok geçmiş olsun allah babana şifa versin inşallah en kısa zamanda
Yok kuzum ya sabah tekrarladım ve negatif zaten bu test bende hep böyle çıkartıyo niye bilmiyorum çok şükür testimde bitti şimdi adetimi bekliyorum artıkCanım hemen mi çıktı ya bariz görünüyor
Hadı ınsallah kuzum10 dk içinde çektim. Acaba o çizgi kaybolur mu diye bekledim. Damlattığım gibi belirdi orada bir gölge. Ateşte de şayet istikrarlı artarak ilerliyorsa gebelik çıkabilyior. Düşerse gebelik olmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?