- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #11.001
Belli olmaz kuzum ya, burada çok denk geldim hiç bir belirtim yok hamileyim diye. İnşallah öyledir.Selam kizlar birkac gundur gelmedim konuya. İyi haber alanlara hayirli olsun, kirmiziyi gorenlere moral bozmak yok diyorum. Regle son bir hafta kaldi gram belirtim yok kesin yumurtayi tutturamadik bu ay kirmiziyi gorurum ben de.
Ayy hadi insallah görürsünüz de iciniz de rahatlarKuzum en son cuma baktirdim 711 çıktı bu sebeple dün Dr a gitmedim. İnşallah haftaya ctesi gideceğim sağlıkla buyur inşallah teyzesi kesesini yolkunu belki kalp atışıni görürüz inşallah dua et bize6+1 de gitmiş olacağım. Dr sıkma canını iyi diyor ama artışım 2 kat değil %70 lerce inşallah normaldir. Ağrım lekelenme kanama vb yok çok şükür
Ay insallah canim çok istiyorum tabi hayırlısı ise hakkimdaCnm bnce sen hamiş sin
İçime öyle doğuyor
Test yapınca bnı etiketle
Ayy hadi insallah görürsünüz de iciniz de rahatlar
Doktor oyle diyorsa kaygilanacak bisey yok demektir. Icini rahat tut.. guzel sonuclarla gel insallah
İnsallah canim dun bir kez bugünde birkez kahverengi gelince adet olcam dedim ama baska gelmedi. Yarin test yapayım bakalim insallah vardirBence de hamişsin kuzumFitanneaday
Bilemedim ki. Ben de cok fazla iliskiden 2 gun sonra ay sol kasigim agriyor ay gogusum doldu ay midem bulandi ay tursu yedim icerigi okudum ki ben duz duz hayatima devam ediyorum. Garip geldiBelli olmaz kuzum ya, burada çok denk geldim hiç bir belirtim yok hamileyim diye. İnşallah öyledir.
Allah razı olsun teşekkür ederim canımAmin canım inşallah Allah razı olsunrabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah
Adet günün geçtimi canımKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
YaaaÇenemde de var kuzum
Beta binin üstüne çıkmadan kese görülmüyor ki. Acaba kan testinde mi hata varKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Beta salgılanmadan artısı olmadan nasıl kese görülür kiKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Tekrar mı test yaptırsan bi yanlıslık olmasınKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Evde test pozitif miydi? Kan da yanlışlık olabilir mi? Nasıl yükselmeden kese görülür ki doktor mu yanlış konuşuyor acaba bilemedim kiKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Canım ilk defa böyle birşey duydum sen yazınca araştırdım öyle olanlar olmuş ama kan pıhtısı çıkanlar olmuş doktor yanlış görmüş olmasın kan pıhtısı yada başka birşey olmasın ? Adetin gecikti mi bazen adete yakın kan birikmesi olabiliyor çünküKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Geç döllenme olanlar da olmuş kan tahlilini yaptır tekrar bekle olmazsan belki geç döllenmedir ama anlamadım vallaKızlar acil … doktor alttan ultrasonla kese gördü serviks yumuşak dedi ama beta negatif çıktı. Doktora gitmedim daha acilden giriş yaptırmıştım. Kese mi boş acaba ya da betası geç yükselen var Mİ ?
Evet canım koyulaşmış saglıkla gelsin inşallahKızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Bu akşam days comfort erken gebelik testi yaptım koyulaşma için
Birde aynı idrarla pyro clınıce diye Bi marka ile yaptım
Sanırım koyulaşma var
Koyulaşmış canım. Sağlıkla gelsin gelmekte olanKızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Sanırım koyulaşma var
Koyulaşmış kuzum, sağlıcakla gelsin inşallahKızlar ben yarın kan vermeye gidermiyim bilmem
Sanırım koyulaşma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?