- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.961
Geçmiş olsun kuzum üzülme benimde öyle oldu 7. Haftada düşük yaptımKızlar cuma günü 2521 olan beta bugün 2867 çıktı ve sağlıksız gebelik yaşıyormuşum muhtemelen kendi düşer dedi doktor çok üzüldüm
Kanaman başlar canım düşük yapacagın zaman tam düşecegi zaman adet sancısından biraz fazla sancın olur düştügü zaman direk geçiyor sancı sonra kontrole gidersin içinde parça kalmış mı kalmamış diye ben evde düşük yaptım içimde birşey kalmadı seninkide öyle olur küçük çünkü dahaAmin inşallah Allahtan dış gebelik ihtimalini vermiyorum dedi yoksa o daha kötü olurdu çok mu zor oluyo bu düşük ilaç falan mı verir
Önce kese sonra yolk kesesi oluşur cankm kesenin içinde minik yuvarlak birşeyYolk kesesi ne oluyoe ben hiç bilmiyorum
Benim betam 4000 lerdeydi düşük yaptım canım korkam seninki daha küçük hiç bir şey hissetmezsin kanama ile giderİnşallah betam 2860 larda çıktı bugün rabbimie şükür dış gebelik değil dedi
Allah razı olsun canım benim darısı herkesin başına ben 4 yıldır ikinci çocuğa hamile kalamıyorum o yüzden aşılama yapılıcakRabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım. Sauna eşofmanı da etkili baya terletiyor . Bana da bir ara diyetisyen spor hareketleri vermişti aklımda kaldığı kadarıyla onu yapıyordum . Yarın için de şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolundadır gerçi allh bağışlasın bir çocuğun var niye rahim filmi tekrar istediler ki
Rabbim inşallah hayırlısıyla onu sana bağışlar stres yapma uzanKızlar cuma günü 2521 olan beta bugün 2867 çıktı ve sağlıksız gebelik yaşıyormuşum muhtemelen kendi düşer dedi doktor çok üzüldüm
Benim var yapim cnmKızlar ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen varmı aramizda. Yada gebeliğini yeni öğrenmiş arkadaşlardan rica etsem ellerinde ovulasyon testi varsa bi test yapsalar
Çok teşekkür ederim canımBenim var yapim cnm
Atarım
Amin inşallah Allahtan dış gebelik ihtimalini vermiyorum dedi yoksa o daha kötü olurdu çok mu zor oluyo bu düşük ilaç falan mı verir
Böyle çıktı cnmÇok teşekkür ederim canım
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah razı olsun canım benim darısı herkesin başına ben 4 yıldır ikinci çocuğa hamile kalamıyorum o yüzden aşılama yapılıcak
acaba sıvı alımına dikkat ettiniz miBöyle çıktı cnm
Evet sıvı çok almamıştım aşırıacaba sıvı alımına dikkat ettiniz mi
evet aynen öyle Allah sağlıkla hayırlı afiyetli bebekler nasip etsinEvet sıvı çok almamıştım aşırı
Arkadaş merak ettiği için yaptım
Hamişlerde koyu çıkar dıyorlar ya
Nazan hoca şuanda fethi sekinde canım randevu alıp bi gideyim o zaman onadaCanım ben şehir Hastanesi'nde Hasan Burak keser diye bir doktor vardı gitmiştim 2021 yılında ama sonra tayin olup gitmişti. Elazığ'da Nazan hoca var o çok iyi özelde klinik açmış daha önceden devletteydi bulabilirsen ona da git
Git canım iyi bir doktor inşallah yararı dokunurNazan hoca şuanda fethi sekinde canım randevu alıp bi gideyim o zaman onada
Benimde bu sekilde çıktı. Demekki ovulasyon la hamilelik öğrenilmiyor. Yarin erken gebelik testi alip deneyeyimBöyle çıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?