- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.921
haha iyiymiş Mezdeke daha mantıklı))) ben bunu yapayım yaAynen canım benimki de dedi ya yürü yada Mezdeke oyna 40 dk
Olurda ilerde derse hamileydin diye Send dersin ki size kayıt yaptırdığımda bebe değildim ispatı varEvet canım Anadolu sigorta. Ben sormadım onu nasıl ispatlıcaz diye. Kan testi mi vermek lazım
Canım vücut ne zaman atacağını biliyor yapabileceğin birşey yok malesef . Değer düşmeye başlayınca düşer diye düşünüyorum rabbim yardımcın olsun . Bir hafta bekle birşey olmazsa doktora gidersin seni zehirlemesin diye tedbir olarak ne bileyim belki bir mucize olur Allah'tan umut kesilmezŞuan kanamam yok canım hatta hiç bir ağrı sızım yok ne zaman düşer ne olur bilmiyorum Allahım daha neler yapacağım bilmiyorum
Mezdeke tüm vücudu yordupu hareket ettirdiği için tüm vücut zayıflıyorsunhaha iyiymiş Mezdeke daha mantıklı))) ben bunu yapayım ya
Kesenin görülmemesinden belliydi bi sıkıntı olduğu Allah razı olsun teşekkür ederimCanım vücut ne zaman atacağını biliyor yapabileceğin birşey yok malesef . Değer düşmeye başlayınca düşer diye düşünüyorum rabbim yardımcın olsun . Bir hafta bekle birşey olmazsa doktora gidersin seni zehirlemesin diye tedbir olarak ne bileyim belki bir mucize olur Allah'tan umut kesilmez
Yolk kesesi de mi yoktuKesenin görülmemesinden belliydi bi sıkıntı olduğu Allah razı olsun teşekkür ederim
2 güne pik görürüm gibi geldiDün yaptığım ovüye göre bugün daha silik çıktı 2 de yapıcam birdahayazısız olan dünün
Hiç birşey göremedi doktorYolk kesesi de mi yoktu
Hatırlayamıyorum ki canım tek hatırladığım 2 küçük hap vardı içindeKullandığın ilacın ismi meterjin mi canım eğer oysa korkma 1 yıl sonra süt hormonların yerine geliyor
Anladım canım hayırlısı olsun rabbim daha sağlıklısını nasip etsin en azından hamile kalabiliyorsun demek ki artık daha kolay hamile kalırsın her şerrde vardır bir hayır rabbim hayrı görmeyi nasip etsinHiç birşey göremedi doktor
Aaa ben yumurtlamayı pik görür görmez 3 gün üst üste ilişki yeterli sanıyordum o zaman ben değerlendirmeye devam edeyim en iyisi ben Ovülasyon testiyle gördüm yumurtlamayıHer gün ilişki önermiyor zaten doktorlar 1 dolu 1 boş ilerleyin sperm biriksin diyorlar. Yoksa kanallardan ilerleyecek yeterli sperm olmayabiliyor. Bir de yumurtlamayı nasıl perşembe gördünüz? bunu nasıl anladınız? Ovulasyon testi yaptıysanız ve perşembe pik olduysa o yumurtlama olmuyor çünkü yumurtlayacaksın önümüzdeki 2-3 gün anlamına gelebiliyor. Belki daha yumurtlamamışsındır. Doktorum da ovulasyon testinde pik görünce bana 1 hafta 1 dolu 1 boş ilişkiye devam dedi.
Amin Allah razı olsun inşallahAnladım canım hayırlısı olsun rabbim daha sağlıklısını nasip etsin en azından hamile kalabiliyorsun demek ki artık daha kolay hamile kalırsın her şerrde vardır bir hayır rabbim hayrı görmeyi nasip etsin
Merhaba biz de sigorta düşünüyoruz aslında beni. Sompo japon var tamamlayıcı ona doğu. Eklettirilebiliyor mu diye sorduk, yok dediler ama bana saçma geldi. Sonuçta çoğu sigorta eklettirebiliyor. Biz de yarın anadolu ile görüşeceğiz. 1 ay hamile kalmamayı nasıl hesaplıyorlar yani ilk yaptırdığınızda ve 4 hafta sonra kan testi mi istiyorlar? TeşekkürlerHangisini yaptın canım.anadoöu sigorta mi.bende 1 ay bekleme şartı var.şmgle dediler hemen gidin gebelik testi yaptırın elinizde olsun delil diye.daha beta sıfır ken
Yolk kesesi ne oluyoe ben hiç bilmiyorumYolk kesesi de mi yoktu
Arayın isterseniz detaylı bilgi veriyor lar AnadoluMerhaba biz de sigorta düşünüyoruz aslında beni. Sompo japon var tamamlayıcı ona doğu. Eklettirilebiliyor mu diye sorduk, yok dediler ama bana saçma geldi. Sonuçta çoğu sigorta eklettirebiliyor. Biz de yarın anadolu ile görüşeceğiz. 1 ay hamile kalmamayı nasıl hesaplıyorlar yani ilk yaptırdığınızda ve 4 hafta sonra kan testi mi istiyorlar? Teşekkürler
Anadolu sigortasını yaptırdığınız andan itibaren bir regl dönemi geçmesi gerekiyorArayın isterseniz detaylı bilgi veriyor lar Anadolu
TeşekkürlerAnadolu sigortasını yaptırdığınız andan itibaren bir regl dönemi geçmesi gerekiyor
Evet öyleAnadolu sigortasını yaptırdığınız andan itibaren bir regl dönemi geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?