💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet dediğin gibi vardır Rabbimin bildiği

Doğru diyorsun, olacağı varsa olur. Benim yumurtlama akıntım 10 Martta geldi öncesi ve sonrası gelmedi. Değerlendirmelerde şöyle oldu 8, 11,12,13 Mart. Bakalım artık göreceğiz. Dünden beri sanki yumurtalık bölgemde karıncalar dolaşıyor. Allah hayra çıkartsın. Bu ay zaten saldığım aydı, son 2 ay kendimi çok yıpratmıştım. Yine de insan umut ediyor Haftaya nasipse belli olur.

Ben de idari izinliyim idari izin bitince gidersek konteynerda kalcaz. Ondan hamilelik planını ertelesek mi diyor eşim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Günde 10 kere açıp ateşime bakıyorum. Sanki bakınca noluyosa delirdim iyice fnd_50
Bir ara ben öyleydim aşırı takıntı haline gelmişti bende ama neredeyse bıraktım ateşi hele bu ay hiç sağlıklı sonuç alamadım ilaçtan dolayı. Hapı da bıraktım bugün adet gibi ağrılarım oldu kesildi. İç çamasırım beyaz beyaz lekelenmiş içerken olmuyordu. Bence birkaç güne adet olucam

Kızlar albi test çok silik çıktı. Artımed koyu çıkıyordu. Hassasiyetleri farklıdır anlıyorum ama bata bir gün kala bu da koyu olmalıydı sanki
Canım bence durmadan farklı testler yapma bak seni strese sokuyor her test birbirinden farklı bence biraz bekle ya da hep aynı markadan takip et. Koyulaşınca kan ver sakin kal

Regl bitttiği gün başlıyorsunuz sonra 3 gün sonra sonra 2 şeklinde. Mfk yöntemi deniyor
Bunu bu ay ben de deniyorum uygulamaya göre yumurtlama günüm tam iki ilişkinin ortasına geliyo yani 16sı ilişki 17si yumurtlama 18i ilişki gibi tutma olasılığı var mı böyle de

Kızlar aklıma bişey takıldı geçen ay adetten 1 gün önce çok aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim aynı gün kan verdiğimde 18.73 tü acaba erken mi yaptım testi
Erken olabilir kuzum bekleyeceğiz ben de mesela ne zaman adet olacağımı bilmiyorum belki ben de erken yapmışımdır cumaya kadar beklicem

Doktor yarın yine ver dedi umudum yok karnım ağrıyo arada ama bilmiyorum şuan sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Allah bilir

Canım kadın doğum hastanesi varsa oraya versen 2 gun daha takip yapsan birsey de demek istemiyorum zor ve üzücü bir durum ama yaşadığım için aynısını belki düzelir hayırlısı olsun inşallah dualarim seninle karin agrina bakma benimde karnim asiri agriyor

Bu test artımed mi? Artımedse uzak dur bacım.

BEyaz akıntı için kimisi hamilelik belirtisi diyor kimisi regl belirtisi diyor. Bu akıntı çeşitlerini nasıl ayırıyorsunuz? Mesela yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında olan bir akıntı onu biliyorum artık. Yumurtlama sonrasında hamile olmayan birinin ve hamile olan birinin akıntıları nasıl gidiyor bilen var mı?

Yok artimed değil başka Bi test
Artımed paketinin içindenn çıkan aynı test bu. Freely miydi neydi o markanın test paketinden de bu test çıkmıştı aynı bu şekilde. Bu test sahte bir test ve birçok markanın paketine girmiş bence. Çünkü aynısı nerede görsem tanırım canım beni iki ay ağlattı bu test iki ay kimyasal oldu sandım hatta bundan daha belirgin çizgiler çıkarmıştı koşup kan vermiştim negatifti. Adet olmuştum. Merakımdan adetin 5. Günü bu testten yaptım aha aynı böyle çizgi çıkardı. Üzgünüm üzülmemek için söylüyorum başka testler dene kuzum inşallah bebeğin seninledir

Merhabalar , ben dün aşılama oldum . Tutmazsa tekrar aşılama deneyelim mi yoksa vakit kaybetmeyelim tüp bebek tedavisinemi başlayalım diye araştırma yapıyorum. Tüp bebek maliyeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…