- 25 Nisan 2022
- 274
- 291
- 23
- 37
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.381
Kayseri de neredesin. Bu arada gecmis olsun canımCanim bir arkadaş Malatya'da bu dönem okul acilmayacagini söyledi, bende şu an kayseri'deyim, öyleyse vakit geçmeden buradaki bir okula yazdırmak istedim.
Ben evi hekimhana taşıdım, hekimhanda bir yıkım yok, ama Malatya merkezle aynı tarihte açılır acilacaksa sanırım. Keşke kesin biraey söyleseler.
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Şu an nerede kaliyirsunuz ?
Benimde 19 du canım hayıt macunu kullandım 13 e düştü amh 0.68 rezervim az bundan dolayı yumurtalrım büyümüyor bir ay klomen kullandım yine olmadı sonra deprem girdiEvet bakıldı 1.78 çıktı 15 ti FSH hayıt macunu kullandım çok az düşürmüş ama doktor bebek olur sorun olmaz dedi hemen olsun diyorsan tüp bebek dedi ama bu değerlerle olur dedi
Sen yine iyiymiş canım ben 50 defa bakıyorum galiba ama saçma sapan bir ateş tablom var. Bu arada bu ay umudum yok ama benide listeye eklermisin canım sat 24 şubat bat 20 mart
Burada hem ovulasyon testi hem de ultrason takibi yaptıran hanımlar varsa bizi aydınlatırsa mutlu oluruzbende 3 ay ovulasyonla takıp etmıstım silikleştikten sonra duruyor evet şekerler ama hıc ultrasonla gercekmı degılmı kontrol ettırmedım.Acaba sılıklesınce yumurtlamıs oluyormuyuz onu cok merak edıyorum. :)
Yumurta takibi yaptırdığım zaman yine böyle 2-3 gün önceden akıntım gelirdi Dr. gittigimde yumurtam büyümüş oluyordu iğne yapiyordum. Gidene kadar Lh test yapmıyordum hiç amabende 3 ay ovulasyonla takıp etmıstım silikleştikten sonra duruyor evet şekerler ama hıc ultrasonla gercekmı degılmı kontrol ettırmedım.Acaba sılıklesınce yumurtlamıs oluyormuyuz onu cok merak edıyorum. :)
Hamile kalabiliyor olduğunu biliyorsun bundan güç al sakın üzülmeÇok teşekkür ederim canımın içi Rabbim en güzelinden en sağlıklısından en hayırlısından bir gebelik nasip etsin hepimize. Hep dua ediyordum sizler için her zaman dualarımda olcaksınız
79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com buda ateş tablom kuzum yapabilidm umarımSen yine iyiymiş canım ben 50 defa bakıyorum galiba ama saçma sapan bir ateş tablom var. Bu arada bu ay umudum yok ama benide listeye eklermisin canım sat 24 şubat bat 20 mart
Bende senin gibi 3. Düşünüyorum ama olması 15 aydır hormon da sandım ama polip varmış onun tedavisini oldum şimdi inşallah olur hakkımızda hayırlısıSen yine iyiymiş canım ben 50 defa bakıyorum galiba ama saçma sapan bir ateş tablom var. Bu arada bu ay umudum yok ama benide listeye eklermisin canım sat 24 şubat bat 20 mart
aa tamam o zaman süper akıntıya guvenebılırız kuzucum :) ben bu ay ovulasyon takıbı yapmıyorum cunku.sadece akıntı takıbı yapıyorum o yuzden sordum.bu ay yuzumuz gulsun ınsallah artık ❤Yumurta takibi yaptırdığım zaman yine böyle 2-3 gün önceden akıntım gelirdi Dr. gittigimde yumurtam büyümüş oluyordu iğne yapiyordum. Gidene kadar Lh test yapmıyordum hiç ama
Rica ederim canım inşallah doğru bilgidir ama bence doğrudurAaa ilginçmiş. Testin kutusundan bilgilendirici hiçbir şey çıkmadığı için hiçbir fikrim yoktu bu teste dairTeşekkür ederim canım aydınlattın
Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın ve Allah en güzelini nasip eder hepimizeKızlar çok sağolun iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. Allah inşallah bir sonraki gebeliğim sağlıkla ilerler. Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama iyi olucam inşallah@tweeetyyy fnd_50 imagination forever
Canım çok üzüldüm ama hiçte belli olmaz belki artar yavaş artıyordur canını sıkma lütfen en azından hamile kalabiliyorsun inşallah devamıda gelir güçlü ol
Rabbim hepimize önce gönül ferahlığı versin kızlar. Allah içimdeki umudu hiç yok etmiyor şükür. Dilerim en kısa zamanda mutlu haberi hepimiz alırızAynılarını yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Derslerimde ağladım. Çocuklar benle beraber ağladı. Sadece dua edin bana demiştim o zamanda benim kanamam da derste sancılı bir şekilde başlamıştı çıkışı zor etmiştim ağlayarak çıkmıştım okuldan ve kar nedenli yolda kalmıştı arabamız eve dönerken. Üzerinden bir sene geçti hala ağlarım. Ama Rabbim büyüktür. Bizim de yüzümüz gülecek kuzum. Ki senin için hala bir umut var
aa tamam o zaman süper akıntıya guvenebılırız kuzucum :) ben bu ay ovulasyon takıbı yapmıyorum cunku.sadece akıntı takıbı yapıyorum o yuzden sordum.bu ay yuzumuz gulsun ınsallah artık ❤
Haklısın kuzum tek tesellim o zaten. Allah razı olsun senden deHamile kalabiliyor olduğunu biliyorsun bundan güç al sakın üzülmesağlıklı bir bebek dua ediyoruz hep ve vücudumuz sağlıksız olandan bizi koruyo bu çok güzel bir şey
Allah razı olsun kuzum amin hepimize en güzelini nasip etsin en kısa zamandaCanım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın ve Allah en güzelini nasip eder hepimize
Canım bu ay akıntın nasıl oldu senin? BEnde sadece 1 gün geldi ve dehşet yoğun geldi. Sistit de olmuştum o ara belkide o mu etkiledi acaba diyorum. Akıntının olduğu gün sistit sebebiyle ilişki yaşamadık. Ancak ertesi günü yaşadık inşallah zamanı tutturabilmişimdir. Benim aklıma bir an akıntının olduğu gün mü yumurtladım acaba diye geldi ama değildir herhalde.aa tamam o zaman süper akıntıya guvenebılırız kuzucum :) ben bu ay ovulasyon takıbı yapmıyorum cunku.sadece akıntı takıbı yapıyorum o yuzden sordum.bu ay yuzumuz gulsun ınsallah artık ❤
kuzucum benımkı bugun basladı daha.3 gun fln suruyor 3 aydır takıp edıyorum,3. gun ıyce cogalıyor (bıldıgın aşırılasıyor)sonra azalıp bıtıyor.sistit etkılemıs olabılır tabıkı ozellıkle ılac kullandıysan.o gun yumurtladıysan bıle ondan pncekı ıkı gun ıcınde degerlendırdıysen o bıle yetıyor kuzum.yeterkı olacagı olsun yani.Canım bu ay akıntın nasıl oldu senin? BEnde sadece 1 gün geldi ve dehşet yoğun geldi. Sistit de olmuştum o ara belkide o mu etkiledi acaba diyorum. Akıntının olduğu gün sistit sebebiyle ilişki yaşamadık. Ancak ertesi günü yaşadık inşallah zamanı tutturabilmişimdir. Benim aklıma bir an akıntının olduğu gün mü yumurtladım acaba diye geldi ama değildir herhalde.
Aynen öyle canım eşim bakıyor kayseri de var aklımızda, Rabbim nereyi kısmet ederse. Bizim niyetimizde kız liseye gelene kadar, inşallah o zamana kadar Malatya da toparlanmış olur da geri dönebilirizCanim şöyle bir durum var
Ben okullar kapalı diye idari izinliyim, okul açılınca izin de bitecek benim de çalışmaya başlamam gerekecek.
Ondan buraya başlatsam da, hekimhanda okul açılınca ben geri dönmek zorundayım, çocukta küçük bensiz kalamaz.
İstanbul'da baslatmakla çok iyi etmisin, Malatya'da bu sene eğitim yarım yamalak olacak.
Sabah hekimhanda okula yazdirdigim müdürle görüştüm, 8 ilçede 27 sinde açılması planlanıyor ama tam belli değil bekleyin dedi bakalım.
Malatya nin toparlanması uzun yıllar alacak, yıkılmayan binaların da çoğu hasarlı
Eğitim şartları olsun ulaşım olsun Kayseri'yi tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?