- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.841
Tamm canım bak bunlar evet yapılabilir bunlarda sıkıntı yok.Yok kız niye ironi yapayım gerçekten böyleyiz sabah 5.30da kalkıyorum bazen ona kahvaltı hazırlıyorum geceden yemek koyuyorum çantasına bebek gibi bakıyorum ama kendime gelince sıfır vakit ayırmıyorum
Ama hayatın gerçekleri bunlar oda bana araba aldı mesela işte diyorum ki hayatta her şey karşılıklı o bana iyi olsun ben daha iyi olurum ama eğer ki bana Bi yanlışı daha olursa sonucuna katlanırTamm canım bak bunlar evet yapılabilir bunlarda sıkıntı yok.
Yemek yediriyorum falan dedin ben orada şoktırnak kesmek falan..
Canım test bozuk. C çizgisi ilk çıkar o zaten koyudur.Koyu olan T cizgisi sanırım
Ya sabah sabah sinirden ağlicaktım 40 dakika minibus bekledim gelmedi en son taksi ile geldim şimdi de polikinlik daha açılmamışTamm canım bak bunlar evet yapılabilir bunlarda sıkıntı yok.
Yemek yediriyorum falan dedin ben orada şoktırnak kesmek falan..
Ya millet kaza ile nasıl hamile kalıyor ben şaşıyorumben sabah namazında dusa girmek cok zor geldigi icin maalesef o sekilde uyuyamıyorum ama hemen mayısıp uyumak istedigim icin de beklemek istemeyip dusa gitmek istiyorum, gidince de yeterince beklememis olmanın vicdan azabını cekiyorum iki ucu seyli degnek resmen
Canim sabahin 7sinde neyin poliklnikgi bu 8 9dan once hic biri açılmıyor kiYa sabah sabah sinirden ağlicaktım 40 dakika minibus bekledim gelmedi en son taksi ile geldim şimdi de polikinlik daha açılmamışgüne beraber başladık Allah sonumuzu hayır etsin
Bence baya belirgin canim.. atese takilma ya cok bir gosterge olmayabilir. Onceki testleri de koysana yanyana bakalimKızlar günaydın. Bugünkü test böyle sizce daha belirgin mi? Bir de ateşim 36.5e düştü biraz korktum kimyasal mı olacak yineAteş düşmesi sorun yaratır mı acaba
Doktora bana aç karınla adetin 3. Günü 7 gibi gel dedi geldim mal gibi bekliyorum hele bir muayene etmesinler bak nasıl kavga çıkarıyorum yeter da git gel bende ki sabır ama çatladı yaniCanim sabahin 7sinde neyin poliklnikgi bu 8 9dan once hic biri açılmıyor ki
Bencede çok belirgin hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başımızaKızlar günaydın. Bugünkü test böyle sizce daha belirgin mi? Bir de ateşim 36.5e düştü biraz korktum kimyasal mı olacak yineAteş düşmesi sorun yaratır mı acaba
Maşallah kuzucumKızlar günaydın. Bugünkü test böyle sizce daha belirgin mi? Bir de ateşim 36.5e düştü biraz korktum kimyasal mı olacak yineAteş düşmesi sorun yaratır mı acaba
Yavrum işe geldim bi bunları aldım yanımaBence baya belirgin canim.. atese takilma ya cok bir gosterge olmayabilir. Onceki testleri de koysana yanyana bakalim
Çok teşekkür ederim bitanem darısı başınıza inşallahBencede çok belirgin hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başımıza
Bugün vericem kan bebeğim. Adet günün bugün. Hayırlısı bakalımMaşallah kuzucumgayet de belirgin. Ateşi boşver. Kan verecek misin böyle mi takip edeceksin
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz insallah guzel yuksek bir sonuç cikar kanda canimYavrum işe geldim bi bunları aldım yanıma. Ateşe takılmayayım yani öyle mi. Kız korktum bi an yaa
Çok teşekkür ederim bitanem darısı başınıza inşallah
Bugün vericem kan bebeğim. Adet günün bugün. Hayırlısı bakalım
Canım sen 24 şubat çatlama yazmıştın ozamn bat 10 mart olmuyormuYavrum işe geldim bi bunları aldım yanıma. Ateşe takılmayayım yani öyle mi. Kız korktum bi an yaa
Çok teşekkür ederim bitanem darısı başınıza inşallah
Bugün vericem kan bebeğim. Adet günün bugün. Hayırlısı bakalım
Sen naptın canım test varmı sendedeHadi hayirli haberlerini bekliyoruz insallah guzel yuksek bir sonuç cikar kanda canim
Dun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorumSen naptın canım test varmı sendede
Amiiin amiiin canım benimHadi hayirli haberlerini bekliyoruz insallah guzel yuksek bir sonuç cikar kanda canim
Evet canısı uygulama 9u gösteriyor bilemedim vallaCanım sen 24 şubat çatlama yazmıştın ozamn bat 10 mart olmuyormu
Ama bu artımetin gerçek olanı t1 t2 olan hiç kimseyi yanıltmadı hatta en iyisi birinin 2.91 değeri ölçmüştü sonra değeri yükseldi bildi yani bence var seninde hayırlısı olsunDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Bu sahte olan değil bebeğim orjinal güvenebilirsin yani. Öyle düşünme anca salgılanıyordur beta bebeğim. PoZitif düşün güzel düşünDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Hadi yaAma bu artımetin gerçek olanı t1 t2 olan hiç kimseyi yanıltmadı hatta en iyisi birinin 2.91 değeri ölçmüştü sonra değeri yükseldi bildi yani bence var seninde hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?