- 8 Mart 2023
- 53
- 65
- 3
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.801
Kızlar hepinize hayırlı geceler 6 aydır bebek istiyoruz 8 aydır evliyim 24 şubatta reglin bitmesiyle beraber eşimle münasebetimiz oldu ama 3 gün önce tekrar doktora gittim ama her hangi bir tahlil falan vermedim ultrason oldu sadece tabi onceki aylarda tahlil yaptırdım gebelik icin bir engel yok sadece bir kistim var sağ tarafimda ama oda gebeliğe engel değilmiş bu hafta kasık ağrılarım cok oldu ovulasyon günlerimde öncekilere çok farkliydi şiddetli sol böbrek ağrım oldu doktor bana fitil verdi enfeksiyon için eve gelince içime bir korku düştü ya hamileysem ya bir şey olursa diyerekten erken gebelik testim vardı 2 tane bu fotoğrafta ki ilk testim tabi bunu yaptığım zaman idrara sıkışık gittim doktora haliyle sabah ilk idrarla duruyordum saat öğlen 1 civarı eve gelince hemen erken gebelik testine koştum ve idrara batırmamla beraber 10 sn icinde t cizgisinden once c cizgisi silik olarak belirdi daha sonra t pembelesti daha sonra acaba test mi bozuk diye emin olamadım ve bu test ilişkiden 12 gün sonrasına denk gelmiş oldu ve bu kadar çabuk olmasına ikna olamadim 2. Testi yaptım tabi onu 2 bardak su icip 2 saat sonra yaptım o negatifti acaba hamilemiyim değil miyim?