• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar hepinize hayırlı geceler 6 aydır bebek istiyoruz 8 aydır evliyim 24 şubatta reglin bitmesiyle beraber eşimle münasebetimiz oldu ama 3 gün önce tekrar doktora gittim ama her hangi bir tahlil falan vermedim ultrason oldu sadece tabi onceki aylarda tahlil yaptırdım gebelik icin bir engel yok sadece bir kistim var sağ tarafimda ama oda gebeliğe engel değilmiş bu hafta kasık ağrılarım cok oldu ovulasyon günlerimde öncekilere çok farkliydi şiddetli sol böbrek ağrım oldu doktor bana fitil verdi enfeksiyon için eve gelince içime bir korku düştü ya hamileysem ya bir şey olursa diyerekten erken gebelik testim vardı 2 tane bu fotoğrafta ki ilk testim tabi bunu yaptığım zaman idrara sıkışık gittim doktora haliyle sabah ilk idrarla duruyordum saat öğlen 1 civarı eve gelince hemen erken gebelik testine koştum ve idrara batırmamla beraber 10 sn icinde t cizgisinden once c cizgisi silik olarak belirdi daha sonra t pembelesti daha sonra acaba test mi bozuk diye emin olamadım ve bu test ilişkiden 12 gün sonrasına denk gelmiş oldu ve bu kadar çabuk olmasına ikna olamadim 2. Testi yaptım tabi onu 2 bardak su icip 2 saat sonra yaptım o negatifti acaba hamilemiyim değil miyim? 🙄

Kızlar hepinize hayırlı geceler 6 aydır bebek istiyoruz 8 aydır evliyim 24 şubatta reglin bitmesiyle beraber eşimle münasebetimiz oldu ama 3 gün önce tekrar doktora gittim ama her hangi bir tahlil falan vermedim ultrason oldu sadece tabi onceki aylarda tahlil yaptırdım gebelik icin bir engel yok sadece bir kistim var sağ tarafimda ama oda gebeliğe engel değilmiş bu hafta kasık ağrılarım cok oldu ovulasyon günlerimde öncekilere çok farkliydi şiddetli sol böbrek ağrım oldu doktor bana fitil verdi enfeksiyon için eve gelince içime bir korku düştü ya hamileysem ya bir şey olursa diyerekten erken gebelik testim vardı 2 tane bu fotoğrafta ki ilk testim tabi bunu yaptığım zaman idrara sıkışık gittim doktora haliyle sabah ilk idrarla duruyordum saat öğlen 1 civarı eve gelince hemen erken gebelik testine koştum ve idrara batırmamla beraber 10 sn icinde t cizgisinden once c cizgisi silik olarak belirdi daha sonra t pembelesti daha sonra acaba test mi bozuk diye emin olamadım ve bu test ilişkiden 12 gün sonrasına denk gelmiş oldu ve bu kadar çabuk olmasına ikna olamadim 2. Testi yaptım tabi onu 2 bardak su icip 2 saat sonra yaptım o negatifti acaba hamilemiyim değil miyim? 🙄
Olma ihtimalin yuksek bence canim. Cizgi net gorunuyor. Sonraki testte hcg duzeyi az oldugu icin gorunmemis olabilr su da icmissin zaten. Seyrelmistir

Eklentiler

• IMG_20230306_154126.jpg
    IMG_20230306_154126.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230306_154120.jpg
    IMG_20230306_154120.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
O da iyi bence.. ben gürültü yaparak hazirlaniyor uyandiriyor diye kızıyorum 😂
Ayy kızlar ne kadar güldüm😂Biz yeni evlenerken ben kendimi yıpratdımki hayatda sen kahvaltısız işe gitmiceksin eşim ısrar ediyordu ki yok yapma☺️1 ay öyle devam etdi..annemden ben hep öyle gördüm.Sonradan yeni evliyiz ya..bana diyemiyorki çok erkenden kahvaltı edemiyormuş🤭ohhh ne güzel içimde dedim😂şimdi kahvaltını pazarları ben ediyorum.

Bir gün ben de test yapsam da ikinci çizgiyi burada hep birlikte görsek ne var yaaa amin. İçimden dua etmek geldi. Ne bileyim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amiin.Sana bakıb benimde bir dua geldi içimden yazmaya..Allahım bu sene evimizden çocuk sesi gelsin..tüp bebeğe gitmeden hamiş olayım🙌🏻Amin

Bu jeli kullanıpta hamile kalan var mı bende almayı düşünüyorum ama tereddütte kaldım

Ben de nedense acaba zararlı mı ya da gebelik olussa bile herhangi bi yan etki olusturur mu diye bi muallakta kaldım ama bu kadar insan kullanıyorsa cok da zararlı bi sey degildir herhalde diyorum bilemedim

2 ay kullandım ama olmadı malesef hatda ben beğenmedim normalde sperm çıkmaz fazla bende..ama jelle fazlasıyla akıtıyor..

Hazır bahsi gecmisken cok özür dileyerek bişi sormak istiyorum 🫣 normalde bosalmadan sonra ne kadar dısarıya cıkma oluyor acaba, ben nedense hicbirini iceride tutamıyormusum gibi hissediyorum cünkü her sey dısarı cıkıyor gibi

Hiç akıtmadığı yazıyordu aslında demekti kişiden kişiyle değişiklik gösteriyor
Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor..jelsiz tabi çok azcık geri geliyor sperm bu normal..ama jelle tam tamına dedikleri gibi ediyorum..fazlasıyla akıyor..yumurtlama günleri ediyorum ve böyle akıtma olunca çok sinir oluyordum

Hazır bahsi gecmisken cok özür dileyerek bişi sormak istiyorum 🫣 normalde bosalmadan sonra ne kadar dısarıya cıkma oluyor acaba, ben nedense hicbirini iceride tutamıyormusum gibi hissediyorum cünkü her sey dısarı cıkıyor gibi
Mesela boşalarken hemen çıkmasın..en azından 2 dakika tutsun içerde sonra 3 dakika ayaklarımı yukarda tutuyor eşim sonrada 1 saat uzanıyorum valla hiç bir şeyde akmıyor

Bende de öyle oluyor sanki gidenlerin hepsi geri geliyor gibi oluyor az geldiğine hiç şahit olmadım daha

Hemen kalkinca daha cok çıkıyor sanki ama sabaha kadar kaldigim zamanlarda da illaki çıkıyor benim gözlemim .. bir kismi iceri gidiyor bir kismi atılıyordur bence

Back