- 24 Şubat 2023
- 114
- 162
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.821
Mesela boşalarken hemen çıkmasın..en azından 2 dakika tutsun içerde sonra 3 dakika ayaklarımı yukarda tutuyor eşim sonrada 1 saat uzanıyorum valla hiç bir şeyde akmıyor
Bazı doktorlar ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeniz birşey farketmiyor giden gidiyor ölen ölüyor zaten diyorlar kimisine onu yap şunu yap be yapacağımızı bizde şaşırdık artıkBen galiba tez canlılıgımdan bisii yapamıyorum yazor duruyorum kalkmadan resmen, kalkıp dusa giresim geliyor hemen, esim de oooo sen de istiyor musun istemiyor musun diyor hatta bir de dedigin gibi deneyeyim, sadece sey cok etkili oldu, yine cok özür dileyerek söylüyorum, bi kac sayfa önce doggy pozisyonunda dısarı cıkma olmadıgını söylemisti biri, denedim gercekten hic cıkma yoktu ama o sekilde uzun süre kalamayacagım icin hareket ettigim anda faşırt fuşurt gitti gidenlerde beybim vardı belki de
Bekliyorum canım ona göre bende alırımBen geçen ay jeli aldım sma kullanmayı unutmuşumbu ay denicem inş kızlar unutmazsam deneyimlerimi paylaşırım inş uğurlu gelir işe yarar
Doggy pozisyonu 1 defa denedim olmadı..sanki çıkıyor hepsi ve o pozisyonu hiç beğenmedim ya..ama edenler evet diyorlar akmıyor..Duşa ilişki akşamı girmiyorum..yani ben ilişkiden sonra hiç kıpırdamıyorum resmenBen galiba tez canlılıgımdan bisii yapamıyorum yazor duruyorum kalkmadan resmen, kalkıp dusa giresim geliyor hemen, esim de oooo sen de istiyor musun istemiyor musun diyor hatta bir de dedigin gibi deneyeyim, sadece sey cok etkili oldu, yine cok özür dileyerek söylüyorum, bi kac sayfa önce doggy pozisyonunda dısarı cıkma olmadıgını söylemisti biri, denedim gercekten hic cıkma yoktu ama o sekilde uzun süre kalamayacagım icin hareket ettigim anda faşırt fuşurt gitti gidenlerde beybim vardı belki de
Amin insaAllahumarım yarın test vereceğim hayırlısı dağlıkla gelsin inşallah
Doggy pozisyonu 1 defa denedim olmadı..sanki çıkıyor hepsi ve o pozisyonu hiç beğenmedim ya..ama edenler evet diyorlar akmıyor..Duşa ilişki akşamı girmiyorum..yani ben ilişkiden sonra hiç kıpırdamıyorum resmen
O gün malesef bende sabah namazı kaza oluyor..başka türlü olmuyor..Allah geçsin günahımdan..yaş ileri artık yani keyf için uyumuyorum sperm gitsin diye öyle ediyorum..tabi giden gidiyor zaten..1 ilişkiyle hamile kalan var..gidib duşunu alıp yine hamile kalan o kadar varki..ama ben onlardan olmadığım için bunları deniyorumben sabah namazında dusa girmek cok zor geldigi icin maalesef o sekilde uyuyamıyorum ama hemen mayısıp uyumak istedigim icin de beklemek istemeyip dusa gitmek istiyorum, gidince de yeterince beklememis olmanın vicdan azabını cekiyorum iki ucu seyli degnek resmen
O gün malesef bende sabah namazı kaza oluyor..başka türlü olmuyor..Allah geçsin günahımdan..yaş ileri artık yani keyf için uyumuyorum sperm gitsin diye öyle ediyorum..tabi giden gidiyor zaten..1 ilişkiyle hamile kalan var..gidib duşunu alıp yine hamile kalan o kadar varki..ama ben onlardan olmadığım için bunları deniyorum
Merhaba bende hisar hastanedinde yaptırmıştim ve degerim çok düşük çıkmıştı. Kendi druma götürdüm testi çöpe at bunu yumurtluyosun gayet güzel demişti ve kendiligimden hamile kaldım yavrum suanda 10 aylık:) tabi sadece testlerde degil yumurta sayisinda da azalma görülmüşse ultrasonda bilememkızlar günaydın. erken menepoz teşhisi koymuşlar arkadaşımıza fikri olan ya da bu durumu yaşayan .yol gösterebilir mi @Ygmbbgl
Yediğimiz içtiğimiz bence..Corona aşısını mesela ben vurdurmadım..çünkü ben hemşireyim evlenmeden önce hastanede çalışıyordum ve Corona olan dönemlerde çok hasta oluyordu..yeni başlayan dönemlerde aşı yoktu tabi..ama hiç unutmam dediler böyle bir aşı olucak ama kesinlikle vurdurmayın ve kötü taraflarını dediler..ama tabi aşı çıkınca her kes farklı konuşmaya başladı ama ben yinede vurdurmadım.Yani yediklerimiz kesinlikle benim annem hep çocuğa kalıyordu..kız annesine benzer diyorlar hiç benzemedimValla ben anlamıyorum ki eskiden bu kadınlar nasıl bu kadar cocuk dogurabiliyormus nasıl fıtı fıtı 8-10 cocukları oluyormus, yedigimiz ictigimiz seyler mi bu isi bu kadar zorlastırdı acaba, bir yandan da şu corona aşılarının bizi cok etkiledigine inanıyorum, aynı dönemde evlendiğim 6 arkadasımda hala bebek sahibi olmak icin ugrasıyor, eskiden binde bir zor bebek sahibi olan insanları duyardım simdi hemen hamile kalabilmek büyük lüks oldu
Yediğimiz içtiğimiz bence..Corona aşısını mesela ben vurdurmadım..çünkü ben hemşireyim evlenmeden önce hastanede çalışıyordum ve Corona olan dönemlerde çok hasta oluyordu..yeni başlayan dönemlerde aşı yoktu tabi..ama hiç unutmam dediler böyle bir aşı olucak ama kesinlikle vurdurmayın ve kötü taraflarını dediler..ama tabi aşı çıkınca her kes farklı konuşmaya başladı ama ben yinede vurdurmadım.Yani yediklerimiz kesinlikle benim annem hep çocuğa kalıyordu..kız annesine benzer diyorlar hiç benzemedim
İn şa Allah.Ben çalışmıyorum burda ondan yapmadım ama eşim yaptı mecbur..ben hiç istemiyordum vurdursun.Ben de hic aşı olmak istemiyordum ama işyerim maalesef ki zorunlu tutmustu o dönem, rabbim bi yan etkisi bi şeyi varsa temizlesin bizden insallahh
Yumurtlama sonrası verdi canım bana doktorum 7 gün kullanmamı söylediKızlar bişey soracağım bana dr duphaston vermişti ama 2 gün kullanmıştım sadece. Şimdi ben bunu kullansam yumurtlamadan sonra mı kullanmam gerek ? Gebelik için bi fayda sağlar mı ?
Canım test bakmak icin trendyola girdiğimde bu testte gözüme ilişti ve herkes yalancı pozitif çıkardığını hüsrana uğradığını yazmış inşallah doğrudur ama hemen güvenme derim
O bana değer verdiği sürece bende ona değer veririmBana kocam çorabımı giydir dese o çorabı ona yediririm kız iyi sabır var alıştırmışsın(hastalık engel vs olsa feda olsun tabi)
Bana da öyle geldiBencede ironidir.gercek olması olası degıl dıye dusunuyorum
Tamm bide de haber verTamam söz üzülmicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?