- 1 Aralık 2022
- 129
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.761
O çizgiyi bende görüyorum sanırım
Sanki bnde görüyorum inş doğru görmüşümdür
Hayırlı olsunnn cok belli görünüyor
Ay hadi inşallahO çizgiyi bende görüyorum sanırım
Tamam söz üzülmicem :)Yarında erkenama şöyle yapalım yarın sabah ilk idrar ile yapın ama negatif çıkarsa üzülmek yok. Hcg değeri idrarda çıkmayacak kadar az olabilir.
Üzülmeyeceksin söz mü?
Cnm bat ne zaman
Ay inşallah inşallahSanki bnde görüyorum inş doğru görmüşümdür
Sanki şurda görünüyor, hafif bir çizgi ama var kendimde görürüm umarım büyüteçle falan bakarım artık çizgiyi tam göreyim diyeAy hadi inşallah
Ne kadar süre sonra yaptın canım yumurtlamanı biliyormuydunAmanın ya inşallah
Bat 5 Mart 27 şubatta kan testi verdim ama gebelik çıkmadı. adetim gecikince yapayım dedim ve sonuç buCnm bat ne zaman
Çizgi gözüküyor
İnşallah sende görürsün canım benimSanki şurda görünüyor, hafif bir çizgi ama var kendimde görürüm umarım büyüteçle falan bakarım artık çizgiyi tam göreyim diye
Yok bilmiyordum en son ilişki 21 şubatta oldu 27 sinde kan testi negatifti.Ne kadar süre sonra yaptın canım yumurtlamanı biliyormuydun
Amin canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinnİnşallah sende görürsün canım benimağzın bal yesin
Aynen benim oğlum da tek isim. Adı Eymen. Hamile kalmak için Meryem suresi okurdum bol bol. Meryem suresinde geçiyordu eymen. Hayırlı demek Hayır olan demek. Hamile kalınca oğlum olursa Eymen demiştim…Bnde tek isim istıyorum cnm
Zaten oğlumda tek isim
Kuranda geçen isimlerden koymuştum
Buda olursa bu ismide öyle yapıcam inş
Aynen öyle 8 mart kadınlar günümüz kutlu olsun canlarımAhhh ahhhh kıymetimizi bilen yok. Yine de iyi ki varız kızlarcım
Canm bisey sorcam.adetin kac gun gecti yumurtlqma y ada en son iliski nezmn oldu baya silik oyuzden soruyorum ama bence hayirlisi olsun bebis varSanki şurda görünüyor, hafif bir çizgi ama var kendimde görürüm umarım büyüteçle falan bakarım artık çizgiyi tam göreyim diye
Yok kız niye ironi yapayım gerçekten böyleyiz sabah 5.30da kalkıyorum bazen ona kahvaltı hazırlıyorum geceden yemek koyuyorum çantasına bebek gibi bakıyorum ama kendime gelince sıfır vakit ayırmıyorumKız ironi mi yapıyon çözemedim
Valla hepsi gerçek ironi falan değilBencede ironidir.gercek olması olası degıl dıye dusunuyorum
Valla hepsi gerçek ironi falan değilBencede ironidir.gercek olması olası degıl dıye dusunuyorum
Aynen öyleİroni olmayabilir
Arkadaş sanırım mardinli
Altın kemerlerden bahsetmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?