- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.098
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.741
Yemeğini ben yediririm üstünü ben giydiririm az önce de ellerim le pizza yaptım yanında tatlı yok mu dedi kalktım bu ağrı sancı içinde gittim Kemalpaşa aldım yaptım ama kıymet bilen yok
Bnde tek isim istıyorum cnmKız erkek isimleri konuşulmuş ben de söyleyem bari
Erkek olursa net “Kerem”
Kız olursa “Zeynep”, “Sare”, “Eylül” önceliğimiz ve tek isim düşünüyoruz
Hayırlısı olsun inşallah
Yarında erkenYarın yapsam 4 gün kalıyor
Aman kuzum aksatma sakın cok cabuk ılerlıyorBende gidicem doktora durulacak gibi değil sağol canım
Oğlumdan önceki hamilelikte 3 bin küsürle öğrenmiştim yani hala ona şaşırıyorum nasıl geç öğrenmişim diyeMillet kaç değerle öğreniyor bak
İşte sorun zaten tamamen bu canım. Onları beklemeyeceksin. Hadi diyeceksiniz çocuk yapalımYapcamdün akşam ben de böyle ağladım. Ama biz kavga etmedik. Dedim regl bitti başlayalım. Tamam dedi sabah böyle konuştuk. Akşam oldu adam hadi demiyor bişey demiyor. Bekledim. Baktım demiyor aldım duşumu yattım yatarken ağladım. Ama ne ona söyledim ne anladı ağladığımı. Tamamen kendim
Kız ironi mi yapıyon çözemedimYemeğini ben yediririm üstünü ben giydiririm az önce de ellerim le pizza yaptım yanında tatlı yok mu dedi kalktım bu ağrı sancı içinde gittim Kemalpaşa aldım yaptım ama kıymet bilen yok
Bencede ironidir.gercek olması olası degıl dıye dusunuyorumKız ironi mi yapıyon çözemedim
Yaaa bende çok özledim hepinizifnd_50 savascii @melisaa93 melegim can @Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmeler hepınızı ozledımmm
İroni olmayabilirBencede ironidir.gercek olması olası degıl dıye dusunuyorum
Hiç bir gelişme yok kuzum bende sizi çok özledim. Deprem psikolojimizi o kadar bozdu ki hayattan tad alamaz olduk. Sahip olduklarımıza şükretmeyi bilmemişiz başımıza birşey gelmeden anlayamaz hale gelmişiz meger. Deprem korkusu o kadar masum çocukların ailelerin ölmesi beni çok üZdü çok yıprandım atamıyorum üzerimden psikolojim bozuldu bebek hayallerimiz suya düştü erteledik kuzum henüz eve yeni geçtik zaten 15 gündür evdeyiz canım. Arada ateş ölçtüm yumurta kendiliginden büyümüyor geçen ay stresten 1 ayda 2 sefer adet gördüm. Beni etiketledigin çok iyi oldu canım benim biraz kafam dagıldı girip bakıyorum yazacak cesaretim olmamıştı bir türlü hakkımızsa hayırlısı ne ise o olsun kuzumfnd_50 savascii @melisaa93 melegim can @Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmeler hepınızı ozledımmm
Ayy kuzum onuda bı deneyelım o zamanbunu ılk kez duydum adetten 3 gun sonra adet bıtımı oluyor degılmı?banada yardıma gelen abla demıstı bılıyomusun adetten hemen sonra yap rahım asagıda oluyor dedı.Bende gülüp gecmıstım ama demekkı kadının bı bıldıgı varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?