💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bnde tek isim istıyorum cnm
Zaten oğlumda tek isim
Kuranda geçen isimlerden koymuştum
Buda olursa bu ismide öyle yapıcam inş

Kızlar elinde gynoseed jel olup satmak isteyen varmı Dolap vs uygulama üzerinden alabilirim

İşte sorun zaten tamamen bu canım. Onları beklemeyeceksin. Hadi diyeceksiniz çocuk yapalım

Sat 14 Şubat bat 16 Şubat inşallah bende bu ay güzel sonuçlar alırım

belki hatırlayan vardır Ocak ayında 5 haftalık hamileyken düzensiz beta artışından kürtaj olmuştum. Doktorum 3 ay bekleme süresi verdi ama kistini halledelim önce demişti. Ben de geçti mi acaba diye devlet hastanesine gittim geçmemiş. Ben de bekleme süresini sordum 6 ay beklemeden ne gebeliği diye azarladı beni. Zaten kist için bekleyecektim ama 6 ay beklemek mi lazım gerçekten

fnd_50 savascii @melisaa93 melegim can @Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmelerhepınızı ozledımmm
Hiç bir gelişme yok kuzum bende sizi çok özledim. Deprem psikolojimizi o kadar bozdu ki hayattan tad alamaz olduk. Sahip olduklarımıza şükretmeyi bilmemişiz başımıza birşey gelmeden anlayamaz hale gelmişiz meger. Deprem korkusu o kadar masum çocukların ailelerin ölmesi beni çok üZdü çok yıprandım atamıyorum üzerimden psikolojim bozuldu bebek hayallerimiz suya düştü erteledik kuzum henüz eve yeni geçtik zaten 15 gündür evdeyiz canım. Arada ateş ölçtüm yumurta kendiliginden büyümüyor geçen ay stresten 1 ayda 2 sefer adet gördüm. Beni etiketledigin çok iyi oldu canım benim biraz kafam dagıldı girip bakıyorum yazacak cesaretim olmamıştı bir türlü hakkımızsa hayırlısı ne ise o olsun kuzum

Adetime 3 gün kaldı inşallah Allah nasip eder yalnız adet olacakmışım gibi ağrılarım yok hiç ya bir bacaklarım ağrıdı kaç gündür o da azaldı biraz. İkidir deniyoruz ilkinde geç gelmeyen adetim bir gün gecikti diye heveslenmiştim umarım gelmez 3 gün sonra

Merhaba evet adetten önce düşük ihtimalde olsa gebelik şansı varmış ama adetten sonra dedi doktor da rahim açık kalır gebelik kolaylaşır demişti muhtemelen rahim duvarıda kalın oluyor hani adet yeni atıldığı için ben öyle. Düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…