💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

adetin 3cü günü gidiceksin canım

Biliyorum canım. Bilemedim yahu ben de

kızlar merhaba 10 mart cuma trasferım oalcak 2 embrıyo koyalım dedı dr bana çok ilaç verdıler transfer kadar ne ilaçları kullandınız yazarmısnz perişan oldum ya

Bize de dua et canım, inşallah seninki de Pozitiftir

Bende bu ay olmazsa önümüz ay rahim filmi çekilecektim umarım vardır. İnşallah canım amin. Bence faydası var eşim bir de argifertil m kullandi canım vitamin
Aslında benim eşimde sorun yok ama ben jelin yine de faydalı olacağına inanıyorum inşallah olur

kızlar birşey sorucam kız bebek için yumurtlama günlerinde 1 gün yapıp 1 gün ara mı vermeliyiz sizce
canım şöyle oluyor diye okumuştum. Erkekten gelen x ve y kromozomları var ya. y olanlar çok hızlı çok hareketli ve küçük ama ömrü kısa yumurtlama zamanını tam denk getirirsen ilk kromozomu ulaşıyor. x hormonları ise yavaş ağır ve ömürleri uzun eğer yumurtlama olmadan önce ilişki olursa y ler dayanamayacağı için x ler yumurtaya ulaşıyor.

Onu ben sordum, ama şu şekilde normalde de öyle kalp durmaları düşükler oluyor yani sağlıksız gebelik olma ihtimali normalde de var o yüzden bence denenmeli

Canım bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün

Cnm bnde 2 martta iğne oldum
Aynı gün olmuşuz
Birbirimizi takip edelim

Bnde şişkinlik yok, göğüs hassasiyeti, hafif kasık agrısı var şuanlık, bıde kasıklarımda Bı ağarlık Bi doluluk var

İnşallh Yumoşum çatlamıştır.
Canım ben belırtı aramıyorum çok çunku
Benim herzaman normalde de kasık agrılarım, şişkınlıgım, gazım, bel agrım bunlar zten hep var bnde

Adetin kaçıncı gunu iğnemi oldun?
İlişkiyi nasıl önerdi doktor cnm?

Kızlar eşimde sperm sorunu var mı bilmiyoruz hiç baktirmadik ama keçiboynuzu özü kullanıyor son 1 aydır falan. Ben geçen ay 2 gün pik gördüm sonra çatlama oldu. Yine öyle olursa bugün ilk pik gunum bugünü degerlendirmeyi planlıyoruz zaten ama yarın da pik olursa hem yarın hem de çatlama günü derken 3 gün üst üste oluyor ve sperm kalitesi konusunda endişeleniyorum daha mı kötü olur üst üste diye. Eğer yarın çatlama olmazsa Çarşamba degerlendirsek de olur sanki dimi sonuçta bugünden giden spermler orada olacak

Geçen ay çok akıntı ve kasik ağrısı yaşadım canım ama regl oldum bence kafaya takma bat zamanını bekle çünkü negatif görünce morali bozuluyor insanın. Hamilelikle çok benziyor belirtiler o yzuden kafamız karışıyor hep inşallah güzel haberi verirsin haftaya bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…