- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.581
Canım gözün aydın tebrık ederim inşallah kanlada dogrulanır sonuç
Belirti olarak deglki neden gogus agrim olmadi yumurtlamadm mı bu ay diye dusundm canm bat'a 5 gun varbence büyük bi belirti değil bu ben kızıma hamile kaldığım zaman o ay adet vakti geçene kadarda göğüs ağrım olmadı hatta bende hamile değilimdir diye düşünmüştüm
Amin Allah.Yarına randevu aldım o kadar heyacanlıyımEtmem mi canımAllah yipratmadan hepimizi bebislerimizle bulustursun inşallah sağlıkla eltinde yaşı gencmis nasip işte
Amin Allah.Yarına randevu aldım o kadar heyacanlıyım
Ay inşallah hayırlı haberler veririz arkadaşımCnm bnde de 2 yumoş vardı
Biri 21
Biri 18
İğne oldum bugun 5. Gunum
İnşallah çatlamış TIR ve hamiş kalırız
Bu işler bellı olmuyor
Kesın çatlıcak yada çatlasada hamiş kalcaz dıye bısey yok
Bunu bilemeyiz
Rabbım in takdırı
Bu mubarek kandil gunu dualarımızı kabul etsın inşallah
Kızlar Meryem süresi okuyun
Ben 3 aydır hergun okuyorum
Anladım kuzum. O zaman ilk idrardan sonra 15-20 dk sonra da yapsam olur mu su da içmedenİlk idrarla değil canım, ilk idrardan sonraki 1-2 yudum içiyorum ama 2 saat beklemeden 1 saat sonraki idrarla yapıyorum. Bı sıkıntı cikmadi
Öyle yaptığım da oldu aslında hiç su içmeden tekrar gelmişti ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı. Sadece pik olup olmadığın bakacaksan su icsen dahi pik çıkıyor ama koyulaşma takibi için doğru olur mu bilmiyorum. Benim testler de bı tuhaf biliyosun renk açılıyor tekrar koyulasiyor falanAnladım kuzum. O zaman ilk idrardan sonra 15-20 dk sonra da yapsam olur mu su da içmeden
Benimde 7 günüm var geçmiyor bir türlü benimde akıntım var balkalım perşembe başlıycam test yapmayaKızlar merhaba bat a 7 gün var sağ kasığım ara ara ağrıyor bide karnımın içi ağrıyor gibi oluyor hafif sızı gibi bide akıntım çoğaldı. Başta acaba yumurtlama günüm mü var dedim ama yok yani 3gündür böyle. Bu durumları yaşayan varmı aranızda beklemek çok zor
Bakalım inşallah olur yaBenimde 7 günüm var geçmiyor bir türlü benimde akıntım var balkalım perşembe başlıycam test yapmaya
benimde bu ay göğüs ağrısı yok ben daha çok ümitlendim hamile miyim diye çünkü kızımda da öyle olmuştuBelirti olarak deglki neden gogus agrim olmadi yumurtlamadm mı bu ay diye dusundm canm bat'a 5 gun var
Uygulamanın ismi ne acaba birde ücretli bir uygulama mı ?Kızlar sonunda piiikkkama hiç yumurta akı kıvamı akıntı falan yok
Hayır canım ucretsiz, femometer adıUygulamanın ismi ne acaba birde ücretli bir uygulama mı ?
Bende aldım ilk kez deneyeceğim yumurtlama görmeyi bekliyorum. Çok gerilirim muhtemelen birde eşim gene ne işler peşindesin derse o an ne diyeceğimi düşünüyorumYa ben bunu kullanmaya korkuyorum. Yapamam yani eminimdaha çok gerilirim
benimde sizinki gibi sızlıyor sağ tarafımdan özellikle bat 10 geçmiyor zaman erken test yapmakta istemiyorumKızlar merhaba bat a 7 gün var sağ kasığım ara ara ağrıyor bide karnımın içi ağrıyor gibi oluyor hafif sızı gibi bide akıntım çoğaldı. Başta acaba yumurtlama günüm mü var dedim ama yok yani 3gündür böyle. Bu durumları yaşayan varmı aranızda beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?