💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bence büyük bi belirti değil bu ben kızıma hamile kaldığım zaman o ay adet vakti geçene kadarda göğüs ağrım olmadı hatta bende hamile değilimdir diye düşünmüştüm
Belirti olarak deglki neden gogus agrim olmadi yumurtlamadm mı bu ay diye dusundm canm bat'a 5 gun var

Ay inşallah hayırlı haberler veririz arkadaşım

Kızlar merhaba bat a 7 gün var sağ kasığım ara ara ağrıyor bide karnımın içi ağrıyor gibi oluyor hafif sızı gibi bide akıntım çoğaldı. Başta acaba yumurtlama günüm mü var dedim ama yok yani 3gündür böyle. Bu durumları yaşayan varmı aranızda beklemek çok zor

Anladım kuzum. O zaman ilk idrardan sonra 15-20 dk sonra da yapsam olur mu su da içmeden
Öyle yaptığım da oldu aslında hiç su içmeden tekrar gelmişti ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı. Sadece pik olup olmadığın bakacaksan su icsen dahi pik çıkıyor ama koyulaşma takibi için doğru olur mu bilmiyorum. Benim testler de bı tuhaf biliyosun renk açılıyor tekrar koyulasiyor falan

Benimde 7 günüm var geçmiyor bir türlü benimde akıntım var balkalım perşembe başlıycam test yapmaya

Kızlar ben bu ay yumurtladım mı yoksa hemen regliden sonra mı yumurtladım bilmiyorum belime sinek ısırığı gibi ağrı giriyor beyaz akıntım off o şefaf akıntıyı reglden sonra gördüm dedim ki regldendir göğüslerim geçmemişti ağrısı sadece bigün değerlnedirk normalde bugün yumurtlama günüm ama akıntı yok sadece beyaz akıntım hiç kesilmedi kafamda deli sorular bu beyaz akıntı neyin nesi off

benimde sizinki gibi sızlıyor sağ tarafımdan özellikle bat 10 geçmiyor zaman erken test yapmakta istemiyorum

2 martta çatlatma iğnesi oldum kızlar bende. Ama aşırı bi şişkinşik var. İlk denemem de kist olusmustu be çok şişkinlik vardı yine. Şimdi 2. denemem ve yine aşırı bi şişkinlik var. Ve bu sefer 2 tane ovitrelle iğnesi oldum. Çift doz ovitrelle yapıp kist sorunu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

kızlar birşey sormak istiyorum bugün adet oldum doktora gitmeye kadar verdim 2. günümü gideyim 3. günümü birde sadece adet öncesi olan yada artan diyim mantar olayı var bunun içinde adetliykenmi gitmem gerek yoksa bittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…