💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendimsende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatda
benim b12, d vitamini eksikliği hep vardı, bu ay b12, folik asit bi de d vitamini içiyorum, bakalım nasıl olcak

2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendimsende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatda
Teşekkürler canım en kısa sürede darısı başına tabi bende kanı görsem öyle inanacam test yanlissa diye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum O yüzden sonucu bekliyorum

Kızlar birşey sorabilir miyim? Şimdi ovulasyon yapsam ilk idrarla yapmayın deniyor ya. Peki ilk değilde mesela sabahtan 2.ile yapsam oluyor mu? İlk yapılmama sebebi de nedir anlamıyorum gerçi
Ben sabah kalktıktan sonra ilk idrari yapıyorum sonrasında folik asitle az bişey su içiyorum 1-1 buçuk saat sonraki idrarla yapiyorum canım

Teşekkürler canım en kısa sürede darısı başına tabi bende kanı görsem öyle inanacam test yanlissa diye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum O yüzden sonucu bekliyorum
Amin Allah.Allah dualarımı kabul etsin.Sen Allah'tan hayırlısıni iste canım

benim b12, d vitamini eksikliği hep vardı, bu ay b12, folik asit bi de d vitamini içiyorum, bakalım nasıl olcak
Geçen ay vinalac kullanmıştım bu ay gonamax ve omepa q10 kullandim
Kızlar eğer gebeysem omepa q10 önereceğim size çünkü arkadaşımda bunu kullanirken hamile kaldım etkili bir vitamin dedi

kızlar artık yumurtlama olmaz dimi bu saaten sonra.galiba bu ay böyle geçecek.moralim çok bozuk. Papatyamaviss fnd_50 ateş bi değişik bu ay anlayamıyorum.
Niye olmasın daha çok erken ben normalde hep 20 li günleri geçerdi öyle yumurtlama görürdüm. Mfk dan sonra 16-17-18. Günlerde olmaya başladı. Bu ay ben de yumurtlama görmedim hala.19. Gündeyim Progestan kullanıyorum. Ona bağlıyorum bilmiyorum gün aşırı yapıyoruz geçiyoruz akışına bıraktım aşkım akışına bırak

Canim bebislerimize kavuşmak için her yol mubah biz de tüp bebek parası koyduk kenara yaza kadar olmazsa yazın tüp bebek yaptıracaktik
Bu günümüze şükür canım..benim eltim mesela 20 yaşında 18 yaşında evlendi 3 sene cocuğu olmuyor...doktorlarda aşılama tüp bebek erken diyorlar yaşın yetmiyor..bakıyorum ona diyorum kendime ya bu kız neden hamile kalamıyor sonuçta genç valla bu kısmet işi.Cevabların çıksın cocuğu olmayanlara dua et..bu sene evimizden çocuk sesi gelsin

Etmem mi canım Allah yipratmadan hepimizi bebislerimizle bulustursun inşallah sağlıkla eltinde yaşı gencmis nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…