- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.561
benim b12, d vitamini eksikliği hep vardı, bu ay b12, folik asit bi de d vitamini içiyorum, bakalım nasıl olcak2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendimsende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatda
Teşekkürler canım en kısa sürede darısı başına tabi bende kanı görsem öyle inanacam test yanlissa diye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum O yüzden sonucu bekliyorum2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendimsende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatda
B12 eksikti Hall etdim..d vitaminide Hall etdim ama hala devamke..folik asit zaten hep var ve + mfkbenim b12, d vitamini eksikliği hep vardı, bu ay b12, folik asit bi de d vitamini içiyorum, bakalım nasıl olcak
Ben sabah kalktıktan sonra ilk idrari yapıyorum sonrasında folik asitle az bişey su içiyorum 1-1 buçuk saat sonraki idrarla yapiyorum canımKızlar birşey sorabilir miyim? Şimdi ovulasyon yapsam ilk idrarla yapmayın deniyor ya. Peki ilk değilde mesela sabahtan 2.ile yapsam oluyor mu? İlk yapılmama sebebi de nedir anlamıyorum gerçi
Amin Allah.Allah dualarımı kabul etsin.Sen Allah'tan hayırlısıni iste canımTeşekkürler canım en kısa sürede darısı başına tabi bende kanı görsem öyle inanacam test yanlissa diye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum O yüzden sonucu bekliyorum
Geçen ay vinalac kullanmıştım bu ay gonamax ve omepa q10 kullandimbenim b12, d vitamini eksikliği hep vardı, bu ay b12, folik asit bi de d vitamini içiyorum, bakalım nasıl olcak
Geçen ay vinalac kullanmıştım bu ay gonamax ve omepa q10 kullandim
Kızlar eğer gebeysem omepa q10 önereceğim size çünkü arkadaşımda bunu kullanirken hamile kaldım etkili bir vitamin dedi
Yok bebeğim değişik hiçbişey yapmadım. Antidepresan dan desem ilk defa içmiyorum onu dabebekheyecani cok degısık olmus bu ay gercekten , 20.gune kadar beklenır yınede kuzum bu ay extra yaptıgın bısey varmı kur vs ılac
Birde kuzum senin Amh kaç?Amh yüksek olması çok önemli kaç defa şahidi oldum..ne kadar deseler bele amaan boş verin..Tabi drunuza sormanız lazım Dr um verdi bana
2.26 çıktı 2 hafta önce canımBirde kuzum senin Amh kaç?Amh yüksek olması çok önemli kaç defa şahidi oldum..ne kadar deseler bele amaan boş verin..
Aaaa doğru oluyor mu peki ilk idrarlaBen sabah kalktıktan sonra ilk idrari yapıyorum sonrasında folik asitle az bişey su içiyorum 1-1 buçuk saat sonraki idrarla yapiyorum canım
Bak işte dediğim gibi..valla ben kadın doğum doktorun yanında asistan çalışa bilirim2.26 çıktı 2 hafta önce canım
Bak işte dediğim gibi..valla ben kadın doğum doktorun yanında asistan çalışa bilirimyok ben en iyisi tüp bebeğe gidim bu Amh
Niye olmasın daha çok erken ben normalde hep 20 li günleri geçerdi öyle yumurtlama görürdüm. Mfk dan sonra 16-17-18. Günlerde olmaya başladı. Bu ay ben de yumurtlama görmedim hala.19. Gündeyim Progestan kullanıyorum. Ona bağlıyorum bilmiyorum gün aşırı yapıyoruz geçiyoruz akışına bıraktım aşkım akışına bırakkızlar artık yumurtlama olmaz dimi bu saaten sonra.galiba bu ay böyle geçecek.moralim çok bozuk.Papatyamaviss fnd_50 ateş bi değişik bu ay anlayamıyorum.
Bu günümüze şükür canım..benim eltim mesela 20 yaşında 18 yaşında evlendi 3 sene cocuğu olmuyor...doktorlarda aşılama tüp bebek erken diyorlar yaşın yetmiyor..bakıyorum ona diyorum kendime ya bu kız neden hamile kalamıyor sonuçta genç valla bu kısmet işi.Cevabların çıksın cocuğu olmayanlara dua et..bu sene evimizden çocuk sesi gelsinCanim bebislerimize kavuşmak için her yol mubahbiz de tüp bebek parası koyduk kenara yaza kadar olmazsa yazın tüp bebek yaptıracaktik
Bu günümüze şükür canım..benim eltim mesela 20 yaşında 18 yaşında evlendi 3 sene cocuğu olmuyor...doktorlarda aşılama tüp bebek erken diyorlar yaşın yetmiyor..bakıyorum ona diyorum kendime ya bu kız neden hamile kalamıyor sonuçta genç valla bu kısmet işi.Cevabların çıksın cocuğu olmayanlara dua et..bu sene evimizden çocuk sesi gelsin
Canım gözün aydın tebrık ederim inşallah kanlada dogrulanır sonuçEtmem mi canımAllah yipratmadan hepimizi bebislerimizle bulustursun inşallah sağlıkla eltinde yaşı gencmis nasip işte
İlk idrarla değil canım, ilk idrardan sonraki 1-2 yudum içiyorum ama 2 saat beklemeden 1 saat sonraki idrarla yapıyorum. Bı sıkıntı cikmadiAaaa doğru oluyor mu peki ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?