- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- Konu Sahibi cesurkiz39
arkadaşlar bu yeleğin nasıl örüldüğünü bilen varmı nerden bulduğumu hatırlamıyrum sanki tek şişle örülmüş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok basit arka ve önler olarak yapılıyor tabii ve keserek :) tek şiş derken kesmeden mi yapılıyor demek istedin sanıyorum. örneği sayıyı bilmiyorum ama atarak söylüyorum 6 düz bir ters yöntemi ile örülüyor ikinci sıradada düzün üzerine ters tersin üzerine düz sonra tek ters olan uzun bir çizgi oluşuyor onun üzerine iğne iplik ile etamin gibi çarpılar atılıyor.
Esenlikler...
Canım o yeleğin üzerindeki adresi buldum ve yeleği eklemeden önce başlık olarak
TEK ŞİŞ İLE ÖRÜLMÜŞ YELEK yazmış arkadaş..
Bu kesinlikle Tunus işi yapımı bebek yeleği..
kız aynından sen de örmüşün ya... bu modelle aynı değil mi... neyse arkadaş bulmuş zaten...
kız aynından sen de örmüşün ya... bu modelle aynı değil mi... neyse arkadaş bulmuş zaten...
canım madem ördüm tek şişlemi çift şişlemi ördün
evet arkadaşlar birazdan ekleyeceğim örgülerin hepsi annemin ellerinden çıkmıştır..
oğlum berke bu yelekleri giyerek büyüdü hepsi birbirinden güzel ve hoş bebek yelekleri
sizlerle paylaşıma sunuyorum...a.s.
Bu alıntılarda annemin ördüğüne dair kendi sayfamdan alıntıdıra.s.bu ekleyeceğim mavi yelek ise Tunus işi ile yapılmış
yani tek şiş ile örülüyor
Tunus işi tek şiş ile örülen bir örgü biçimi,annem bana öğretti ama henüz bir denemem olmadı..
ama en kısa zamanda bir tane yelek öreceğim bu şekilde,çok güzel görünüyor ve hafif duruyor a.s.
anneciğimin ellerine sağlıka.s.