- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
teşekkür ederim kuzum facebookta renkli buketler sayfasından aldım canımm.Nişan el çiçeğini cok beğendim canım nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim kuzum facebookta renkli buketler sayfasından aldım canımm.Nişan el çiçeğini cok beğendim canım nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Amiin cnm benimm Cok tesekkur ederim Allah razi olsunherşey çok mükemmel canım rabbim bi yastıkta kocatsın inşallah hepsini ağzınızın tadıyla güzel huzurlu mutlu günlerde kullanın canım
çok güzelmiş canım kırmızı mı rengi?Vintage Saklama Kavanozlarımmm
koyu kırmızı canımçok güzelmiş canım kırmızı mı rengi?
Yemek takımıma bir kac parca daha aldım. Dun avmye gittim ayni modelin baska tabaklarida gelmisti buyuk kayık servis tabagi aldim 1 tane 2 tanede yine kahvaltilik tabak alip ekledim guzel bir takim oldu :)Karacadan tektek oluşturduğum günlük yemek ve kahvtı takımım geldiii :) toplam 35 parça. Modelin adı yadigar 185 tl tuttu . Hafta sonu alabilirsem buyuk kayik tabagiyla 1,2 tane daha kahvaltilik ekleyecegim. Resimde cay tabaklarimla tatli tabaklarim eksik koymayi unuttum heycandan :)
Eki Görüntüle 1375009
Eki Görüntüle 1375010
Karacadan tektek oluşturduğum günlük yemek ve kahvtı takımım geldiii :) toplam 35 parça. Modelin adı yadigar 185 tl tuttu . Hafta sonu alabilirsem buyuk kayik tabagiyla 1,2 tane daha kahvaltilik ekleyecegim. Resimde cay tabaklarimla tatli tabaklarim eksik koymayi unuttum heycandan :)
Eki Görüntüle 1375009
Eki Görüntüle 1375010
Aynen kuzum hem cok mantikli hem cok daha fazla parca ve kahvalti olarakta kullanabilirsin ve daha uyguncnm bunları ben de dün gördüm :) o an çok kararsız kaldım ama sanırım senin yaptığın gibi tek tek bir takım oluşturmak en mantıklısı olacak. güle güle kullanmanı dilerim.
tesekkur ederim canim. Evet brabantia kaliteli bende oyuzden onu tercih etti urunleri baya pahallı indirimleri takip etmeye calisiyorum uyguna yakaladıgımda alıyorum. Ben karıstirma kabi seti var onu cok istiyorum ama 250-300 arasi degisiyo fiyati cok geliyor banabrabantialar gerçekten çok iyi, ben de indirim oldukça bir kaç parça alıp biriktiriyorum, gözüm çöp kutusu, ütü masası gibi büyük parçalarında ama o kadar bütçem yok şimdilik... pasta seti de çok güzelmiş
canım ben de en çok pasta setine bayıldım pembiş pembiş