Nişan ~♡YEKTA Gelinin Nişanı♡~

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çeyizini takip ediyorum zaten çok zevklisin burada da her şey çok güzel olmuş hayirli olsun

Canımmm çok güzel olmuş herşeyin kokulu taşları nerede yaptrdın acaba ? çok hoşlar bende fiyat alayım

Canimmmmmmm hayirli olsunnn !! :KK60:
Yeni gördüm inanirmisin , nisanlanali forum'un bu bölümünü biraz terk ettim :oops:
Cok sevindim senin adina, bir de seni görmek daha da bi mutlu etti beni, çok güzelsinn çokta yakismissiniz.
Mutluluklar dilerim :KK68:

Canimmmmmmm hayirli olsunnn !! :KK60:
Yeni gördüm inanirmisin , nisanlanali forum'un bu bölümünü biraz terk ettim :oops:
Cok sevindim senin adina, bir de seni görmek daha da bi mutlu etti beni, çok güzelsinn çokta yakismissiniz.
Mutluluklar dilerim :KK68:
Ayyyy Canımm benimm cok tesekkür ederimmm sanada hayırlı olsun kuzummm cok sagol

Canımmm çok güzel olmuş herşeyin kokulu taşları nerede yaptrdın acaba ? çok hoşlar bende fiyat alayım
Sagol kuzum baya ugrastim ama ancak buladr yapabildim madamesole die bir sahfadan siparis ettim canim instagramida faceside var

Canımmm hepsi çok güzel bayıldımmmm sen de çok güzel olmuşsun :KK36::KK36:
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :KK36:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
kurabiyeleri ve kokulu taşları nereden yaptırdın

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
kurabiyeleri ve kokulu taşları nereden yaptırdın
amiinn kuzum sağol.Kurabiyelerimi kendim yapıp süsledim kokulu taşları facede ve instagramda madame sole diye bir sayfa var ordan yaptırdım canımm

X