Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür edeirm canım beniimmm beğenmene çok sevindimmm. AmiiinnÇeyizini takip ediyorum zaten çok zevklisin burada da her şey çok güzel olmuş hayirli olsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim :) Maşallah size
Yektacım,tebrik ederim,ne kadar yakışıyorsunuz,mutluluk bir ömür boyu peşinizi bırakmasınAmiiiin kuzummmm Allah razı olsunnn
Ayyyy Canımm benimm cok tesekkür ederimmm sanada hayırlı olsun kuzummm cok sagolCanimmmmmmm hayirli olsunnn !!
Yeni gördüm inanirmisin , nisanlanali forum'un bu bölümünü biraz terk ettim
Cok sevindim senin adina, bir de seni görmek daha da bi mutlu etti beni, çok güzelsinn çokta yakismissiniz.
Mutluluklar dilerim
Amiiiin Boncugumm cok sagoll . Rabbim hepimize mutluluk huzur nasip eylesinYektacım,tebrik ederim,ne kadar yakışıyorsunuz,mutluluk bir ömür boyu peşinizi bırakmasın
Sagol kuzum baya ugrastim ama ancak buladr yapabildim madamesole die bir sahfadan siparis ettim canim instagramida faceside varCanımmm çok güzel olmuş herşeyin kokulu taşları nerede yaptrdın acaba ? çok hoşlar bende fiyat alayım
Ayyyy Canımm benimm cok tesekkür ederimmm sanada hayırlı olsun kuzummm cok sagol
Amiiin canım. Rabbim razı olsun cok tesekkür ederimm :)harikasınızzzz
allah mutlulugunuzu daim etsinn
Sagol kuzum baya ugrastim ama ancak buladr yapabildim madamesole die bir sahfadan siparis ettim canim instagramida faceside var
Yektacım kutlarım Allah utandırmasın inşallah :)
Canımmm hepsi çok güzel bayıldımmmm sen de çok güzel olmuşsun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
amiinn kuzum sağol.Kurabiyelerimi kendim yapıp süsledim kokulu taşları facede ve instagramda madame sole diye bir sayfa var ordan yaptırdım canımmhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
kurabiyeleri ve kokulu taşları nereden yaptırdın