Yeil ay ieniniz var m

Bende 10 gündür yeşil çay içiyorum. Tadınada alıştım. Ama ben aktarlarda satılan yapraklı olanlardan içiyorum hangi topikte okudum tam hatırlamıyorum ama limon yeşil çayın etkisini azaltıyormuş bir araştırın isterseniz arkadaşlar.

bu poşette sallama olanların yani hiç bi etkisi yok diyorlar...
sadece tadı için içersiniz sade sıcak su içmemiş olursun diyorlar
doğrumudur?

ben yaklaşık 15 gündür içiyorum.. çok da sevdim tadını.. bergumut aromalı içiyorum. demlemeli olnadan.. çok güzel bir tadı var.. tavsiye ederimm..

ben 1 yıldır düzenli içiyorum.şekersiz,limonsuz içiyorum.ama poşet çay içiyorum ben.kilonu korumaya yardımcı aynı zamanda çok sağlıklı bi içecek.herkese tavsiye ederim.

1 yıldır içiyorum bende. Sade olanını. Bazen günde 2 bazen 3 fincan mutlaka içerim. ışyerinde siyah çay içmiyorum artık...

şu anda da içiyorum:) alıştım artık siyah çay içemiyorum. Çok da dinç oluyorum yeşil çay içince.
Yaseminlisi de çok güzelmiş, çok beğendim.

arkadaslar yeşil çayın doğuş markalı olan salama çayının karanfıl ve tarcın harıçınde gunluk 4kupa ıçıyorum artı form cayınıda ıcıyorum ve tabı daha bırcogunu ama yeşil cayın anlamadıgım bır yonunu gordum bu cay kıloyu koruyor mu yoksa verdırıyormu ayrıca limonun parcalıyıcı yonu var bu yuzden yag yakmak ısteyenlerın ıcmesınde bence sakınca yok bırde aktarlada var demışsınız onu kullananlar nasıl demledıgınızı anlatırmısınız tesekkurler...

canım yeşil cay zayıflamaya cok yardımcı.dogumdan sonra 9 ayda 25 kılo vermiş tecrübeli biri olarak bunu söyleyebilirim.

canım yemeklerden önce veya sonra hiçmen hiç farketmez.özellikle şekersiz içmelisinki yeşil cayın faydasını görebilmen için.ayrıca eger papatyalı yeşil cayı denersen daha tatlı ve keyıf verici.o zaman severek icebilirsin acılıgı falan hıc yok cnm.

arkadaşlar bende netten sağlığa birçok faydası olduğunu öğrendikten sonra yeşil çayı içmeye başladım. sallama çayın demleme kadar etkisi yokmuş porselen demlik kullanmak gerekiyormuş. yağ yakımını hızlandırdığı için zayıflamaya faydası varmış ve bir çok kanser çeşidinin oluşmasını engellediği gibi vücutta oluşan ödemin sökülmesine,tansiyon ve kolesterolü normal seviyesinde tutma gibi saymakla bitmeyecek bir çok faydası varmış. fakat şunu bilmemizde fayda var bütün çayları abartmadan içmek gerekli diye düşünüyorum.doktorlar günde 2 bardak içilmesinin normal olduğunu söylüyorlar ben 2 kupa içiyorum. çaykurun bergamut aromalı dökme çayını kullanıyorum tadı hoş tavsiye ederim.....

ben yesil cayin portakal aromalisini iciyorum ama günde bir bardak
daha fazlami icmek lazim acaba

tadının kötü olduğunu düşünenler açık yeşil çay alsın. sallamaların tadı gerçekten kötü. ben açık kullanıyorum, birde demlerken dikkat edin çok atmayın acı olur. karanfilde çok yakışır.

kilom genelde aynıdır, bazen 1-2 kilo oynar okadar, ozamanda hemen yeşilçay içerim ,başka hiçbirşey yapmadan sadece yeşil çayla 1 haftada gider 2 kilo hihoyyyt

ayrıca yeşilçay içtiğim zamanlar kendimi fazlaca zinde ve sağlıklı hissediyorum, oyüzden günlük 1fincan olsun mutlaka içmeye özen gösteriyorum.

buarada ben sallama değilde demleme olanından içiyorum, aktarlarda satılıyor yaprak olarak, daha doğal geliyor bana nedense

ben hergün bir bardak mutlaka içerim alışkanlık oldu artık içmeyince boşluk hissediyorum=)öneririm kızlar kilo verdiyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…