• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Yeğenimin okula kaydolması için bir kimliği yok.

azro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
97
0
86
İstanbul
meraba arkadaşlar kız kardeşimin 7 yaşında kızı var ama kimliği yok geçen sene okula gidemedi bu senede gidemeyecek eşi yurtdışına gidebilmek için kızkardeşimle evlenmeden önce evlilik yapmış o yüzden nikahları yok zaten bhfendini umrunda değil ne yapabilirim yardım fikir lütfen

bunca zamandır neredesiniz ki. bu durumda yapılacak en iyi şey bir avukattan yardım almak ama bildiğim kadarıyla baba adı hanesi boş bırakılarak da olsa nüfus kağıdı çıkabiliyor ya da baba adı hanesine dedesinin adı yazılıyor (ikincisinden emin değilim) bunları bir araştırın. yazık yavruma kimlerin günahını kimler ödüyor. 8 yaşında, bu yaşa kadar çözüm üretilmeliydi

meraba arkadaşlar kız kardeşimin 7 yaşında kızı var ama kimliği yok geçen sene okula gidemedi bu senede gidemeyecek eşi yurtdışına gidebilmek için kızkardeşimle evlenmeden önce evlilik yapmış o yüzden nikahları yok zaten bhfendini umrunda değil ne yapabilirim yardım fikir lütfen

Nikahsız doğan ve babası nüfusuna alamayan çocukların anne soyadı ile nüfus kağıdı çıkartabildiğini tv'de bir avukattan dinlemiştim..Yazık olur çocuğa,nüfus idaresinden bile size yardımcı olurlar,gidip konuşun yeterki...

Back