- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler hatta sadece erkekler de degıl, insanlar genelde sevdiklerine laf söyletmezler, haklarında biri yanlış konuşsa savunurlar, tabi bu da sevip değer vermesinden kaynaklı..kaldı ki kötü söz söyletmek.. bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.. kendimden pay biçiyorum biri sevdigim deger verdigim birine laf söylese hemen içgüdüsel olarak savunmaya geçiyorum ki bu hepimizin hayatında birkere de olsa başina gelmiştir.. azcık düsünseniz sizin de geçmişte sevdiginize bi laf söylendiginde hemen savunmaya geçmişliginiz olmuştur,hatta deger verdiginiz kişi hatalı olsa dahi yine de laf söyleyene karşi savunmuşlugunuz olmuştur . adı üstünde sevmek deger vermek tam olarak böyle birşey.. burdan yola çıkarsak eşim beni çok seviyoru bi bırakınAnlaşılan siz şu katibin ruhu ile kankasınız bir de üşenmeyip hesabımı incelemiş siniz. İşiniz gücünüz yok sanırım.Evet size de söyleyeyim Eşimi çok seviyorum ve seviliyorum. Sizlerde başkalarını kıskanıp fesatlanacaginiza kalbinizi temiz tutarsaniz bir gün belki gerçekten sevilirsiniz
İçinden takmak geliyor bırakın taksın. Kardeşiyle onun arasında ki birşey.Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Sizce ne doğru fikri olanlar yazsın lütfen
Yazık etmişsin kendine, girme premsesin radarına ora dipsiz kuyu valla yolun izin şaşırırsın..Su zamana kadar ozel mesaj yoluyla sadece "prenseslerin annesi"yle iletisim kurdum oda sapik gibi dadandi o kadar ki kankaliktan uzagim yani kanka olduk o zaman
Ne zaman yorumlarini alintilasam mesaj atıyor. Beni lincliyorlar diye yorum yazmak istemiyorum falan diyor. Artik cevap vermiyorumYazık etmişsin kendine, girme premsesin radarına ora dipsiz kuyu valla yolun izin şaşırırsın..
Hii katibin avukatlarıyızSiz nereden çıktınız ben size msj yazmadimki acaba katipin kaç hesabı var
Takmayna zırnık yok asFaaghahajKızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Düğüne gitmemeli bu durumda düğün de çok saçma bu aradaEşime söyledim takı takarsan helal etmiyorum diye çünkü ben de çalışıyorum benim de hakkım var
Ne kadar naif yazmışsınız ama maalesef yorumları baştan okumamissiniz. Bir kaç kişi saldırıya geçince onları kızdırmak adına böyle şeyler yazdım yoksa herşeyi ölçüp tartacak kadar akilliyim.ama yine de çok teşekkür ederimErkekler hatta sadece erkekler de degıl, insanlar genelde sevdiklerine laf söyletmezler, haklarında biri yanlış konuşsa savunurlar, tabi bu da sevip değer vermesinden kaynaklı..kaldı ki kötü söz söyletmek.. bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.. kendimden pay biçiyorum biri sevdigim deger verdigim birine laf söylese hemen içgüdüsel olarak savunmaya geçiyorum ki bu hepimizin hayatında birkere de olsa başina gelmiştir.. azcık düsünseniz sizin de geçmişte sevdiginize bi laf söylendiginde hemen savunmaya geçmişliginiz olmuştur,hatta deger verdiginiz kişi hatalı olsa dahi yine de laf söyleyene karşi savunmuşlugunuz olmuştur . adı üstünde sevmek deger vermek tam olarak böyle birşey.. burdan yola çıkarsak eşim beni çok seviyoru bi bırakın
Kotu birsey dememis.. yani baya seni ezdirmis kocan..sende hatir icin cig tavuk iste.. ama degmez inanSizin için söylemesi ne kolay hakkediyorsunuz dermiş gibi eşimi sevdiğim için kardesiyle barıştım ama ne kavgalar ne mücadeleler verdim bahsettiginiz gibi biri olsaydım zaten takı takmasina da karismazdim lütfen daha dikkatli konuşun neticede beni hiç tanimiyorsunuz
Ben kısasa kisasciyim.Erkek kardeşi takmadiysa bende takmam.Bende ev gecindiriyorum kimseden zengin değilim derimKızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
durumunuz varsa takın . bana takıp takmamaları onemlı degıl ki:) ben severım cocuklara bısı almayı takıyı tokayı :) durum yoksa ayıp olmaz . ınsanların maddı durumlarrı 2 3 yılda yerın dıbıne gırdı. e ben alamadım dıye trıp yapıp ayıp oldu dıycekse oyle kardese gerek yok. ama dedıgım gıbı alabılıyosanız sıze ot bıle getırmemıs olması sızın onlara verdıgınız degerı degıstırmemelı. kişi fıtratına gore hareket eder ben verıcıyım.. bazısı yıyicidir:) ve kerızlık olarak da gormem :) o ayıp oluru sızı ıkna etmek için dedi aslında yegenıne hediye almak istiyor gibi geldi bana :)) bence yersız bı kavga olur:)Kızlar pandemi dönemine denk geldiği için oğluma sünnet yapamadım her türlü hazırlığı yapmıştık düğün salonuna kapora bile odemistik ve eşimin erkek kardesi hiç bir takı takmadı.simdi sünnet yapıyor oğluna, eşimle tartışıyoruz tabiki ben yeğenime takı takicam diyor ayıp olur diyor.Ben de zamanında takmadı şimdi niye biz takalım diyorum
Keşke konunun içeriğine bunu da yazsaydın da, insanlar ona göre yorum yapsaydı. Benim düğünümde takı takmadılar diye, eşinin yiğenine takı takmasını istememek başka, bana hakaret ettiği için ona takı takmasını istemiyorum demek başka!Bir de şöyle bir durum var geçmişte eşimin kardesiyle düğün günü kavga ettik bana küfürler etti düğünüme sakın gelme filan dedii bağırdı çağırdı öfke kontrolü olmayan biri kendi annesi ve babasına bile küfür etmisligi var.dugunune haliyle gitmedim eşimin gitmesine izin verdim ama ne tesadüftür ki takı takmasina yine icimden razı olmadım çünkü öyle böyle kufurler degildi.sonra 2sene konuşmadık sonra eşim yüzünden barışmak zorunda kaldım