Yeğenime kız arıyoruz yardım

bunlar zor işler.bence de siz araya girmeyin hele de netten falan hiç denemeyin derim.

aynen katılıyorum...

birde konu sahibi arkadaşım, lütfen ona sakat demeyin olmaz mı?

özürlü insanlar icin dernekler vakiflar falan var oralara gitseniz belki orda bulursunuz birini. ama cidden böyle sanalda aramak cok riskli. Allah kolaylik versin

özürlü insanlar icin dernekler vakiflar falan var oralara gitseniz belki orda bulursunuz birini. ama cidden böyle sanalda aramak cok riskli. Allah kolaylik versin

katılıyorum arkadaşıma...Engelli arkadaşlar için bulundukları illerde çeşitli dernekler spor klüpleri sosyal kaynaşma ortamları vardır.İnternetten araştırabilirsiniz.Ayrıca yine engelli arkadaşlar için internette çeşitli sohbet siteleri forumları mevcuttur..Bunları bir araştırın derim..Bir de iyi niyetle yazdığınızı düşündüğüm için mesajınızı hiiiç kınamıyorum..Belli olmaz bu işler,iyi şeylerin nereden geleceği belli olmaz.Yeğeninize mutluluklar ...

burdan bulma şansınız var bence.. koskoca forum ne de olsa, belki sizin gibi arayışı olan kişiler mevcuttur (herkesin iyi niyetli olduğunu varsayıyorum).. ama arkadaşların da dediği gibi işin ucunda kötü sürprizlerle karşılaşmak da var.. bunun için en azından internetten bulduklarınıza biraz daha temkinli yaklaşabilirsiniz herhalde..

niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım sankı bu işler sanalda hiç olmadı bu zamana kadar. iyi veya kötü orası tartışılır ama arkadaş tüm iyi niyetiyle bi başlık açmış abartı tepkiler yersiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…