Yeğenimde bit nolur akıl verin

yeğenimin saçında bit olduğunu anladıktan sonra bana da birşeyler oldu galiba banada geçti huylanmaya başladım

canim cok yaklastiysan sanada atmis olabilir.. bit ilaclari eczanelerde dolu. 1 kereden falan gecmiyor. 2,3 defa uygulamalisin.. bitten zarar gelmez kiz bukadar korkma:)) herkes hayatinda en az 1 kere olsun bitlenmistir. pericim sende uygula ilactan Saclarina...

Son düzenleme:
eczanede artık tokası bile var..tokaya takıyrsn gelemyrlar kıızınmı var derdnmi var

antibit şampuan var eczaneden alın bi süre onu uygulayın normal şampuan kullanmayın bitten eser kalmıyo bende bi kaç sene önce bitlenmiştim o şampuandan kullandım o günden beri bitin b si bile gelmedi

iki gün üst üste antibit uyguladım anneme de söyledim hergün yıka diye yada 2 güne bir bakalım inşallah temizlerler kuzum benim bende bugün kendime uyguladım yeğenimle 3 gündür temastayız tekrarlayımmı kendim için şampuanı?

geçmiş olma ihtimali varsa sende kullan bi en azından içinde şüphe olmaz ben bitene kadar kullanmıştım şampuanı

sakin ol , geçen bizdede oldu. paranitti galiba . sürüyon 10 dk beklion. sonra yıkayıp tarağı ile tarıyon prospektüste 7 gün sonra ikinci kez uygulayın diyodu ama ben ertesi günde uyguladım. sonrada saç düzleştirici le saçlarımı düzleştirdim . bu yöntem bitleri değil ama sirkeleri yok ediyo, çünkü sirke saça tutulu oluyo. tel tel ayır düzleştir.bizde kalmad şükür ama kaşıntı biraz zor geçiyo. benim kaşıntı yeni yeni geçmişti ama bak şimdi yine kaşınmaya başladım

tekrarla için rahat etsin

Sakıngazyağı falan kullanmayın, çok sıcak suyla yıkamayın sıcak su daha çoğalmalarını sağlar, şampuanlayın, sık bir tarakla günde birkaç kez tarayın. yastıklarını nevresimlerini yıkayın.

canım naptınız bi çözüm buldunuzmu birde sanada bulaştımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…