• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimde bit nolur akıl verin

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
kızlar benim yeğenimde çıktı bit delirmek üzereyim bugün tüm günümü onun saçlarına ayırdım kuzum benim saçlarınıda çok seviyor :( kıyıp asla kestiremem ilaç falan denedim ama çaresiz aklıma birşey geldi deneyeyimmi akıl verin saçlarını düzleştirici ile düzleştirsem olurmu yani okadar sıcaklıkta ölürler diye düşündüm akıl verin bana

valla canim önceden gaz li mazli bisiler yaparlardi kafamiza ama simdi ilaci taragi var bir an önce eczane git canim hergün yika tara biter herhalde

tatlım sakin ol ya eczanede şampuan var alıp yıkıyrsn tarıyrsn bitiyo :)) bnm kızın kreşinde bir çockda var diye bütün sınıf yıkandı şampuanla :)) bnde kızımı yıkamşdm bişe yoktu ama tedbir için yıkamışdım..

gaz yagı hem besleyici hem bit öldürücü :27:

düzleştiricile ne alaka saç diplerinde deride degiller mi .hiç boşun aonunla ugraşmayın ilaçlar fayda etmedise gaz yagı alın.

antibit diye bi ilaç aldık ama faydasız ben deride olduklarını düşünmemiştim görünürdekilerden dolayı düzleştirici kullanmak istedim ama görünürdekileri yakar dimi düzleştirici

gaz yagı hem besleyici hem bit öldürücü :27:

düzleştiricile ne alaka saç diplerinde deride degiller mi .hiç boşun aonunla ugraşmayın ilaçlar fayda etmedise gaz yagı alın.

gazyağı alalım dedik ama bulamazsın dediler birde tahriş ediyormuş sanırım deriyi nerden bulabilirim bunu

gazyağı alalım dedik ama bulamazsın dediler birde tahriş ediyormuş sanırım deriyi nerden bulabilirim bunu

boyacılara sorabilrsin. tahriş oldugunu hiç duymadım.bende küçkken olduugnda annem onunla halletmşti. besledignide duydumm da. düzleştirci bi çözüm degil bana göre

benzincilrde wr cnm pet şşeye doldurt gel :)

boyacılara sorabilrsin. tahriş oldugunu hiç duymadım.bende küçkken olduugnda annem onunla halletmşti. besledignide duydumm da. düzleştirci bi çözüm degil bana göre

ya bilmediğim yerlerdeyim adanadayım yokmuş heralde burlarda benzinlik ne yapacağımı şaşırdım çıkıp sokak sokak benzinlikmi arasam bir arkadaşta paranit demiş onumu alsam bilemedim

eczanede bit şampuanları var onlardan alın hatta o kadar geliştiki teknoloji bizim zamanımızda sadece şampuandı şimdikiler spreymiş ve sıktığın anda ölüyorlarmış reklamı vardı bir ara:34:

Bana da bulaşmıştı arkadaşımdan :D Duranyt denen bir saç losyonu var eczaneden almıştım dene ben onunla kurtulmuştum :)

kızlar gaz yağını aramaya koyulacağım yarın birde onu deneyeyim

nasıl kullanacağım konusundada bilgi verirseniz çok sevinirim

yeğenimin saçında bit olduğunu anladıktan sonra bana da birşeyler oldu galiba banada geçti huylanmaya başladım

hr çocukta oldugu gbı zamanında bendede olmuştu. annem kafama sınek ilacı sıkmıştı.öldüler ama sırkelerı sıyırman lazım cnm hemen buyuup bıt oluyolar sınra. bıde aktardan kafurun alırsan kızın tokasının ıcıne koyarsan bez bı tokanın ıcıne koyup gerı dıkersen onun kokusuna bıt gelmıyormuş dıye duydum. benden bukadar. inşallah kurtulursunuz bı an once bıtlerden.

canım benim kızım 4,5 yaşında kreşte bit çıktı

ben öğretmenim öğrencilerimde de çıkardı köydeyken hep
telaş yapıp saçını filan kestirmeyin

eczaneden paranit şampuan alın tarağı da var içinde sürün 10 dakikada filan öldürüyor

yıkayın sonrasında

geçer 10 gün sonra bir kez daha uygularsınız

bir de tedbir amaçlı okul vb ortamlarda bit tokası filan taktırın

Back