• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenim altına kaçırıyor sürekli yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jsjsjs ya hemen nasıl yaftalayabiliyorsunuz? Güzel kafa doktora sürekli gidiyoruz bu sebeple girmedik cocuk el bebek Gül bebek dedim yani biraz anlayın, bi serum yese tüm aile basında sabaha kadar bekleriz merak etmeyin, zaten kendi demiş üşeniyorum diye, doktor da çok ilgilenmiyor özel de olsa ilaç basıyorlar tecrübeli annelerden yardım istedim duyar kasıcılara rast geldik tüüü
tamam işte bu sebeple gitmemişsiniz neyini savunuyorsunuz?
şimdiye kadar niye beklenildi yani anlamıyorum ki?
dr ne demek ilgilenmiyor?
tip bu kadar ilerlemiş ben size 30 sene önceden bahsediyorum 7 yasımdaydim o zaman gazi unv hastanesi delmedik damar, yapmadık test birakmadi o zaman.
araştirma hastanesine gideceksiniz, öyle özel bilmem ne hastanesiyle olmaz o iş didik didik edecekler ki bulunsun.
ayrica neyin duyarini kasacagim çocugun simarik oldugunu söyleyen sizsiniz fixyolojik olacagi akliniza gelmemis ki simdiye kadar bu konuda dr a goturulmemis.
altina işemek benim icin duyar kasilacak bir mevzu degil.

Jsjsjs ya hemen nasıl yaftalayabiliyorsunuz? Güzel kafa doktora sürekli gidiyoruz bu sebeple girmedik cocuk el bebek Gül bebek dedim yani biraz anlayın, bi serum yese tüm aile basında sabaha kadar bekleriz merak etmeyin, zaten kendi demiş üşeniyorum diye, doktor da çok ilgilenmiyor özel de olsa ilaç basıyorlar tecrübeli annelerden yardım istedim duyar kasıcılara rast geldik tüüü
Doktora götürmek yok, yeğen üşeniyorum diyormuş ,ne yapsın buradakiler ilaç ismi mi versin?Tek üşengeç yeğen değil belli ki.
İstemediğiniz bir iki yoruma duyar kasma diyorsunuz, insanlar sizin kadar rahat olamıyorlarsa demek.

Neyse başlığı kapattırıyorum bazı güzel yorumlara teşekkür ederim duyar kasıcıların çevresindekilere Allah yardım etsin zor 😂
he he ablacim sizin gibi cocuk şimarttik diyip sonrada altina isiyor simarikliktan diyerek dr a goturmeyen insanlarin elinde çocuk olmak zor bence.

Organsal sebepleri ekarte ettikten sonra genelde ırsidir bu mesele.anne baba hala teyzede varsa cocugada geçiyor kalıtsal.Simariklikla alakası yok.

Tabiki değil haklısınız da, babası da böyleymiş geç öğreniyorlar da keşke bi tedavisi olsa, doktor tek koşul haklısınız, evleneceğiniz erkeğin annesine tuvaleti ne zaman öğrendi diye mutlaka sormalı çok önemli 🧐
Babasi askerde mi ogrenmis tuvalete gitmeyi, kac yaşında ogrenmis?😆🤣🤣

Yeğenim 9 yaşında sürekli altına kaçırıyor, bi sorun da yok baya üzerine düşkünüz hepimiz, önerisi olan var mı ne zaman geçer ? Nasıl geçebilir, yatak yıkatmaktan bir hal olduk, asla kızmıyoruz aşağılamıyoruz el bebek Gül bebek bir cocuk ne yapabiliriz
En sonunda bende jacircam altıma
Çocuk kucağmda
Patlicam tuta tuta .
😅

Evde hiç kavga yok ama bi doktora yine de götüreceğim inşallah geçer
Benimde oğlum 8 buçuk yaşında ve malesef altına yapıyor götürdük doktora ama hiçbir sebep bulamadılar bir dil altı hap verdiler ve gerçekten işe yaradı ama bitince devam etti yine . Kontrole gidecez güya ama bakalım randevu bulmak o kadar zor ki artık.

Üşeniyorum derken, uykusunu mu açamıyor acaba ayılamıyor mu?? Ama ne olursa olsun 4-5 yaştan sonraki gece idrar kaçırmaları için doktora gidilmesi gerektiğini biliyorum.

Ürolojiye gitti mi? Mesanesine vs bakildi mi belki küçük, uyanıkken kacirmiyor anladığım . Uyurken kaçırıyor, aksam yatmadan önce sivi alimini kessin wc ye kaldırın , psikolojik bir sebebi olabilir uzman yardımı alin..fizyolojik olup olmadığından emin olun

Yine de bir doktora goturulur pedagogla gorusulur 9 yasina gelmis cocuk. Hic genetik olarak duymamistim olabilir tabi bilemicem.

Genetik olabilir bunda sorun yok zaten de sorun genetikte neden var bunu öğrenmek için doktora konunun üzerine düşerek gitmek gerek. Ama ailenin kafa yapısı bi eli yağda bi eli balda nesi olcak canım kafası.
Biz pedagogla bir türlü cozememistik sorunu,bir sürü taktik vermişti,bir de urolojiye gidin belki fizyolojiktir dedi gittim bisry çıkmadı,ben 10 yaşına kadar kaciriyordum genetik olabilir mi dedim tabiki olabilir dedi ama devamını irdelemedi neden genetik olabileceğini sorgulamadi.
Aklımda şu tespiti kaldı ama,gündüz bir baskı hissediyordur çişi tutuyordur gece o baskının olmayışınin rahatlığı ile yatağa birakiyordur dedi, mantıklı.Ben baskı kurmadigima çok emindim ama anneannenin uygulanmadığından da emin misiniz dedi.Sonra sonra alt komşuya ses gider diye çocuğa sürekli tembihlerde bulunduğumuz aklıma geldi,bunu gördü sebep olarak.Konu sahibi çok emin bir sorunu olmadığından ama vardır,kolejde belki arkadaşları arasında eziliyordur ,belki akran zorbalığı, alay vs vardır üstüne gitmek lazım.
Oğlum garibim şimdi her uyanisinda kontrol ediyor anne çiş yapmış miyim bak,anne çiş yapmışım diyor yapmışsa da mahcup mahcup

Biz pedagogla bir türlü cozememistik sorunu,bir sürü taktik vermişti,bir de urolojiye gidin belki fizyolojiktir dedi gittim bisry çıkmadı,ben 10 yaşına kadar kaciriyordum genetik olabilir mi dedim tabiki olabilir dedi ama devamını irdelenmesi neden genetik olabileceğini sorgulamadi.
Aklımda şu tespiti kaldı ama,gündüz bir baskı hissediyordur çişi tutuyordur gece o baskının olmayışınin rahatlığı ile yatağa birakiyordur dedi, mantıklı.Ben baskı kurmadigima çok emindim ama anneannenin uygulanmadığından da emin misiniz dedi.Sonra sonra alt komşuya ses gider diye çocuğa sürekli tembihlerde bulunduğumuz aklıma geldi,bunu gördü sebep olarak.Konu sahibi çok emin bir sorunu olmadığından ama vardır,kolejde belki arkadaşları arasında eziliyordur ,belki akran zorbalığı, alay vs vardır üstüne gitmek lazım.
Oğlum garibim şimdi her uyanisinda kontrol ediyor anne çiş yapmış miyim bak,anne çiş yapmışım diyor yapmışsa da mahcup mahcup
Hangi cocuk ister tabi canım. Anne baba üzerine düşeni yapsın doktor pedagog okul görüşülecek kim varsa görüşsün varsın altından hiiiç birşey cıkmasın ama önce üzerlerine düşeni yapsınlar. İnsanı kızdıranda bu 9 yaşına kadar nasıl beklenir bunun için bir doktora gitmeden. Oğlunuzada kıyamam mahcubiyet biliyor. İnşallah kurtulur oda.

Yeğenim 9 yaşında sürekli altına kaçırıyor, bi sorun da yok baya üzerine düşkünüz hepimiz, önerisi olan var mı ne zaman geçer ? Nasıl geçebilir, yatak yıkatmaktan bir hal olduk, asla kızmıyoruz aşağılamıyoruz el bebek Gül bebek bir cocuk ne yapabiliriz
vitamin eksikliği vardır , demir d vitamini b 12 bunlara baktırın

Benim de oğlumun uykusu çok ağır, yani kaldırsak bile baya bekliyoruz kendine gelmesi için. Kayınvalidelere sorarsanız onların bebekleri 6 aylıkken konuştu, bezi bıraktı🤣 ama hiç aslı yok.
Hahaha benimvkayinvalideme göre de oğlu bir yaşında gayet düzgün konuşuyormus. Bir buçuk yaşında da tuvaletini öğrenmiş. Her anlatmasinda öğrenme yaslarinjn azalması dışında sorun yok

Hangi cocuk ister tabi canım. Anne baba üzerine düşeni yapsın doktor pedagog okul görüşülecek kim varsa görüşsün varsın altından hiiiç birşey cıkmasın ama önce üzerlerine düşeni yapsınlar. İnsanı kızdıranda bu 9 yaşına kadar nasıl beklenir bunun için bir doktora gitmeden. Oğlunuzada kıyamam mahcubiyet biliyor. İnşallah kurtulur oda.
İnşallah 🙏 Kaka tutuyordu şimdi maşallah tutmuyor,kaka tutunca çiş kaçırıyor bunu anlamıştım,şimdi azaldı.Oz güven eksikliği yapıyor öyle görüyorum,mutlaka gitmeliler ön ergenlik zamanı da geliyor konu sahibinin yeğeninin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back