Yeğenim altına kaçırıyor sürekli yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alez aldık, doktora gitmek lazım evet haklısınız
Önce çocuk doktoruna götürün, o sizi yönlendirir. Sağlığıyla alakalı bir sorun var mı ona bakılmalı. İdrar enfeksiyonu bile bu durumu yaratabiliyor.
Fiziksel bir sorun yoksa psikolojik boyutuna bakarsınız. Sadece gecede mi sorun?

Benim de oğlumun uykusu çok ağır, yani kaldırsak bile baya bekliyoruz kendine gelmesi için. Kayınvalidelere sorarsanız onların bebekleri 6 aylıkken konuştu, bezi bıraktı ama hiç aslı yok.

Tabiki öncelik doktor bunun için gece uyarıcı cihazlar var alarm çalarak uyandırıyor altına kaçırmadan bir süre onu kullanabilirsiniz. Onun dışında gece yatmadan mutlaka tuvalete ve gece belli saatlerde de kaldırıp tuvalet alışkanlığı kazandırmak gerek. Gündüz sıvı alımı artmış olabilir onu da takip edin mutlaka hazır meyve suları kolalar vb. Benim bir yakınım vardı evlenene kadar o sorunu yaşadı cihazla çözüm buldular maalesef

Su yorumunuza gerçekten üzüldüm, hiç bir çocuk isteyerek bilerek geceleri altina kaçırmaz o rahatlıktan degil bende küçükken altıma kaçırırdim geceleri emin olun ki psikolojidir çocuğun söylemek istemediği şeyler vardır emin olun , tacize , akran zorbalığına uğramadina emin olun bence

Benim kardeşim de 10 yaşında aynı ama kardeşimin ki sanırım baba korkusu ya birkaç kez çok kızmış galiba o günden beridir sürekli altına yapıyor

Geçmiş olsun. Öncelikle fizyolojik bir sorun olup olmadığını araştırın.
Arkadaşımın torunu kacirirdi, tetkikler sonunda idrar kesesinin olması gerekenden küçük olduğu ortaya çıktı. Tedaviyle düzeldi...

Rahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
ben 17 yaşıma kadar yatak ıslattim, etraftaki herkes sizin gibi düşünuyordu .
şımarikliktan, yok cali supurgesini ateste yak poposuna yapistir geceleri iserken cani acisin uyanir vs.vs. annem tabi goturmedigi dr, goturmedigi pedagog kalmadi.
17 yasimdayken baska bir sebepten ictigim idrar yollari icinde iyi gelen bir antibiyotik ile üc gecede kesildi butun olay.
bazen idrar kesesi sarkik oldugu icin kacirabiliyolar, bazen idrar yollari enfeksiyonundan kaynakli olabiliyor bazende psikolojik ruyasinda wc de oldugunu görup kacirabiliyorlar.
emin olun kimse şımariklik yapmak için altına işemez.

Rahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
9 yaşındaki çocukta çok memnundur burada durumdan rahatlıktan yapıyordur altına tabi. bu yaşa kadar doktora götürülmemiş olması çok yanlış.Fiziksel, psikolojik bir sürü sebebi olabilir.
Burada yatak yıkama kısmına çözüm bulunur sadece.

Hahaha bak demiştim genetikle de alakalı ya da huy diyelim bizim arkadaş da 1.5 yaşında öğrenmiş tuvaletini kızı 4 yaşında öğrenmemişti babasına mı cekti diyordu

Anti biyotiğin Adı ne

dr a göturme zahmetinde bile bulunmayan kardeşiniz ne kadar şimartmis olabilir?
koleje giden çocuklarda sorun olamiyor mu?
Jsjsjs ya hemen nasıl yaftalayabiliyorsunuz? Güzel kafa doktora sürekli gidiyoruz bu sebeple girmedik cocuk el bebek Gül bebek dedim yani biraz anlayın, bi serum yese tüm aile basında sabaha kadar bekleriz merak etmeyin, zaten kendi demiş üşeniyorum diye, doktor da çok ilgilenmiyor özel de olsa ilaç basıyorlar tecrübeli annelerden yardım istedim duyar kasıcılara rast geldik tüüü

Geniz eti olabilir benim kardeşimde 5 yaşına kadar kaçırıyordu doktor öyle demişti ameliyat olduğu gün gece takmadık bez ve asla altına kaçırma olmadı

Yahu babasıda böyleyse genetik bir hastalık sebep olması lazım kızıda o yüzden böyle diye düşünüyorsunuz madem neden çoktan doktora gitmediniz. Babasının çiş kaçırma alışkanlığını bu cocuk gördüde mi örnek alsın görmediği şeyde huy olarak binmez insana böyle bi konuda. Hepiniz bu kafa yapısına sahipseniz kesin bu çocuğun bir derdi var birşey olmuş götürün pedagoga.

Hep mi kaçırıyordu, son zamanlarda mi başladı?
Benim oğlum 4 yaşında,bu sorun için pedagog ile birkaç seans görüştük.Baski mi kuruyorsunuz üzerinde dedi asla dedim,sonra gide gele şunu tespit ettik , çocuğa evde koşma sert yurume altta tık tık amca var tık tuk yapar diyordum,cocuk evde misafir gibiymis daha ne olsun dedi,birkac taktik verdi ama onlar 9 yasa uymaz.
Bu arada ben de 10 yaşına kadar bezlendigimi hatırlıyorum Tuhaf gelecek ama babaannem belimi çekmişti öyle düzelmistim

Evde hiç kavga yok ama bi doktora yine de götüreceğim inşallah geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…