Yeğenim altına kaçırıyor sürekli yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gudugudu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
3.075
10.589
128
Yeğenim 9 yaşında sürekli altına kaçırıyor, bi sorun da yok baya üzerine düşkünüz hepimiz, önerisi olan var mı ne zaman geçer ? Nasıl geçebilir, yatak yıkatmaktan bir hal olduk, asla kızmıyoruz aşağılamıyoruz el bebek Gül bebek bir cocuk ne yapabiliriz

Doktora götürseniz? Belki fizyolojik bir sorunu vardır.

Rahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Bu yaştaki bir çocuğun rahatlıktan yapacağını sanmıyorum dikkat çekmek istiyor olabilir koleje gitmesi bir sıkıntısının olmaması anlamına gelmiyor ki

Önce bir çocuk doktoruna gidin. Fiziksel ise o sizi ilgili bölüme psikolojik ise psikiyatriye yönlendirir.
İnanın yatak, çarşaf yıkamaktan çok daha kolay. Maalesef fiziksel bir sebep olsa bile çocuğun ruh dünyasında iz bırakabilir. Bir an önce çözüme kavuşturulması gereken bir konu.

Cocugun yaninda da soylemiyorsunuzdur umarim babasinin gec ogrendigini normal karsilar bu durumda. Ayrica ne alaksi var babasi gec ogrendi diye cocuk gec ogrencek diye birsey yok.

Uyuduktan 2 saat sonra tuvalete kaldırın akşam da çok sıvı almasın

Rahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Böyle şey rahatlıktan olur mu Allah aşkına ? Koleje gidiyor diye herşey yolunda mı oluyor ? Yazık yani çocuğa belki bir derdi var önce ürolojiye eğer orada sorun yok denirse de pedagoga gidecek yani başka çaresi yok

Benim oglum da 4,5 yasinda gece alarm kurup kaldiriyorum, uykusu cok agir acamiyor kendini. Esim de itiraf etti 7 ~8 yasina kadar göller şelale Gerci kv cumlesi “ benim oglum 1 yasinda ogrendi assssla yataga yapmadi cunku musamba serdim”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…