- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.589
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatağa alez alın
Pedogog a götürün
geceleri mi kaçırıyor sadece?Alez aldık, doktora gitmek lazım evet haklısınız
Doktora götürseniz? Belki fizyolojik bir sorunu vardır.Yeğenim 9 yaşında sürekli altına kaçırıyor, bi sorun da yok baya üzerine düşkünüz hepimiz, önerisi olan var mı ne zaman geçer ? Nasıl geçebilir, yatak yıkatmaktan bir hal olduk, asla kızmıyoruz aşağılamıyoruz el bebek Gül bebek bir cocuk ne yapabiliriz
Evetgeceleri mi kaçırıyor sadece?
Bu yaştaki bir çocuğun rahatlıktan yapacağını sanmıyorum dikkat çekmek istiyor olabilir koleje gitmesi bir sıkıntısının olmaması anlamına gelmiyor kiRahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Bence bilemezsiniz belki akran zorbalığı yapiliyordurRahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Simarikliktan neden boyle birsey yapsin ki? Kolejde de akran zorbaligina ugrayabilir .Rahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Cocugun yaninda da soylemiyorsunuzdur umarim babasinin gec ogrendigini normal karsilar bu durumda. Ayrica ne alaksi var babasi gec ogrendi diye cocuk gec ogrencek diye birsey yok.Tabiki değil haklısınız da, babası da böyleymiş geç öğreniyorlar da keşke bi tedavisi olsa, doktor tek koşul haklısınız, evleneceğiniz erkeğin annesine tuvaleti ne zaman öğrendi diye mutlaka sormalı çok önemli
Böyle şey rahatlıktan olur mu Allah aşkına ? Koleje gidiyor diye herşey yolunda mı oluyor ? Yazık yani çocuğa belki bir derdi var önce ürolojiye eğer orada sorun yok denirse de pedagoga gidecek yani başka çaresi yokRahatlıktan yapıyor birazda çok şımarttı kardeşim okulda da bi sorunu yok koleje gidiyor
Benim oglum da 4,5 yasinda gece alarm kurup kaldiriyorum, uykusu cok agir acamiyor kendini. Esim de itiraf etti 7 ~8 yasina kadar göller şelale Gerci kv cumlesi “ benim oglum 1 yasinda ogrendi assssla yataga yapmadi cunku musamba serdim”Tabiki değil haklısınız da, babası da böyleymiş geç öğreniyorlar da keşke bi tedavisi olsa, doktor tek koşul haklısınız, evleneceğiniz erkeğin annesine tuvaleti ne zaman öğrendi diye mutlaka sormalı çok önemli