Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle söyliim pendikte oturan akrabalarım bile geldiğinde kalıyorlardı pendikle benim aram marmarayla 20 dakika :işsiz: :confused:

Neyse misafir berekettir deyiiiip kendimi sakinleştiriyorum :KK34:
Yemişim bereketi beee,yiyip icip bereketi alıp gidiyorlar🙄

Valla çalışmasam sıkıntı değil ama çalışınca zorlanıyorum, daha iş üstümle duruyorum :KK12:
Iste bunu karşı taraf düşünmeli,sende bunu kabul etmemen lazim
Kim.kızarsa kıźsın ama sen yapiyosun kendi kendini üzüyosun cidden
Çalışan kadın hafta ortası yoruluyor yeterince,hafta sonu anca dinlenmen gerekiyor zaten temizlikte yapiyosun

Bu azlmış hali misafirin 2 3 sene önceleri hiç bilmem hafta sonlarımın boş kaldığını

Kayınpederim hayattayken çalışmıyodum birlikte yaşıyırduk o zaman hafta içi hafta sonu yatılı gelip giden ohooooooooo:anne:

Iste bunu karşı taraf düşünmeli,sende bunu kabul etmemen lazim
Kim.kızarsa kıźsın ama sen yapiyosun kendi kendini üzüyosun cidden
Çalışan kadın hafta ortası yoruluyor yeterince,hafta sonu anca dinlenmen gerekiyor zaten temizlikte yapiyosun
Sıkıntı bende zaten tabii eşimde de:silah:

Bu azlmış hali misafirin 2 3 sene önceleri hiç bilmem hafta sonlarımın boş kaldığını

Kayınpederim hayattayken çalışmıyodum birlikte yaşıyırduk o zaman hafta içi hafta sonu yatılı gelip giden ohooooooooo:anne:
Alışmış insanlarda🙄

Alışmış insanlarda🙄
Artık eşime söyledim kaldıramıyorum herkesi kabul etmeyelim diye bakıcaz bakalım görümcem sağolsun 1 hafta kocasıyla kaldı hasta oldumda diğer hafta kalmadı hasta oldum diye sevindim:KK70::KK70::KK70:o gitti bu abi geldi hafta sonuda şu sünnet düğününü atlatıyım rahata ericem inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X