- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.441
Yakinda oturanlarda kalıyormu yok artikBirde yakında otursalar varyaaaaayemiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakinda oturanlarda kalıyormu yok artikBirde yakında otursalar varyaaaaayemiştim
Senin durum gezegeni geçmişHangi gezegen geri gidince misafir yağmuru oluyorduuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Çok tutucuyumdurSeninki güneş tutulmasi olmuş bugünki gibi sana tutunup kalıyorlar
Hep sen tutuyorsun diye gitmiyorlarÇok tutucuyumdur![]()
Iste tutunup kalıyorlar mübareklerÇok tutucuyumdur![]()
Kendi şeylerini kendileri tutsaydılar iyiydiHep sen tutuyorsun diye gitmiyorlar
İşte tutacak biri olunca demek kiKendi şeylerini kenildileri tutsaydılar iyiydi![]()
Mubarek nasıl uzunsaTutup bırakmıyorlar
Şöyle söyliim pendikte oturan akrabalarım bile geldiğinde kalıyorlardı pendikle benim aram marmarayla 20 dakikaYakinda oturanlarda kalıyormu yok artik
Neyse misafir berekettir deyiiiip kendimi sakinleştiriyorumSenin durum gezegeni geçmiş![]()
Yemişim bereketi beee,yiyip icip bereketi alıp gidiyorlarŞöyle söyliim pendikte oturan akrabalarım bile geldiğinde kalıyorlardı pendikle benim aram marmarayla 20 dakika![]()
Neyse misafir berekettir deyiiiip kendimi sakinleştiriyorum![]()
Valla çalışmasam sıkıntı değil ama çalışınca zorlanıyorum, daha iş üstümle duruyorumYemişim bereketi beee,yiyip icip bereketi alıp gidiyorlar![]()
Iste bunu karşı taraf düşünmeli,sende bunu kabul etmemen lazimValla çalışmasam sıkıntı değil ama çalışınca zorlanıyorum, daha iş üstümle duruyorum![]()
Sıkıntı bende zaten tabii eşimde deIste bunu karşı taraf düşünmeli,sende bunu kabul etmemen lazim
Kim.kızarsa kıźsın ama sen yapiyosun kendi kendini üzüyosun cidden
Çalışan kadın hafta ortası yoruluyor yeterince,hafta sonu anca dinlenmen gerekiyor zaten temizlikte yapiyosun
Alışmış insanlardaBu azlmış hali misafirin 2 3 sene önceleri hiç bilmem hafta sonlarımın boş kaldığını
Kayınpederim hayattayken çalışmıyodum birlikte yaşıyırduk o zaman hafta içi hafta sonu yatılı gelip giden ohooooooooo![]()
Birkere hayır dersen bidaha gerisi gelirSıkıntı bende zaten tabii eşimde de![]()
Artık eşime söyledim kaldıramıyorum herkesi kabul etmeyelim diye bakıcaz bakalım görümcem sağolsun 1 hafta kocasıyla kaldı hasta oldumda diğer hafta kalmadı hasta oldum diye sevindimAlışmış insanlarda![]()