- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.581
Gece eylül ağlayarak kalktı kackere,bide saat 3 kadar bir aile vardi balkonda kakakaka kikikiki uyku tutmadi sonra eylül gene uyandi falan, zaten yatamadim yatakta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece eylül ağlayarak kalktı kackere,bide saat 3 kadar bir aile vardi balkonda kakakaka kikikiki uyku tutmadi sonra eylül gene uyandi falan, zaten yatamadim yatakta
Ayy sorma insan agız tadıyla birşey yiyemiyor ki bende oyleyim yuh diyip geri dönüyorum bu aralarEskiden bende girer karam gurme alirdim simdi olmus 5bucuk almiyorum![]()
Girdik dün ama gez pert oldu ayse hâlaa uyuyor![]()
Aaa noldu ki acabaGece eylül ağlayarak kalktı kackere,bide saat 3 kadar bir aile vardi balkonda kakakaka kikikiki uyku tutmadi sonra eylül gene uyandi falan, zaten yatamadim yatakta![]()
Bütün gün çata çat kavga etti 2 inatçı keçi,gündüz yasadiklari rüyalarina giriyorAyy sorma insan agız tadıyla birşey yiyemiyor ki bende oyleyim yuh diyip geri dönüyorum bu aralar
Uyur tabi
Aaa noldu ki acaba![]()
Bütün gün çata çat kavga etti 2 inatçı keçi,gündüz yasadiklari rüyalarina giriyor![]()
Oturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüüAy bende tartısınca gece rüyamda da tartısıyorum aynı ben
![]()
Benimkiler de öyleOturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüü![]()
Kıyamam yaOturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüü![]()
GünaydınGünaydın![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Günaydın canım
Erken başlamışsın temizliģe kaynananimı attin![]()
Lan gecmis gitmis desene gelmesinler desus hatırlatma hala gıcığım zaten. Şimdi bi de şey başladı durup durup dar zamanda arıyo eee bilmem kim geçmiş olsuna gelecekmiş
![]()
Ayıp olurmuşLan gecmis gitmis desene gelmesinler de![]()
Heheee ayıpmışAyıp olurmuş![]()
GünaydınGünaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()
Kaptankar uyumaz öyle
GünaydınGünaydın![]()
Günaydın canımGünaydın millet![]()