Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım 😘
Aramızda yer var kendini tanıtırmısın ilk önce
İsmim ayse daha önce takimlarda yarıştım 123 kilo dan 79 q kadar düşmüştüm fakat geri aldım suan 92 kiloyum ama yine yaparım bi defa yaptiysam ve daha da fazlasını insallah

Günaydın
t4439.gif

İsmim ayse daha önce takimlarda yarıştım 123 kilo dan 79 q kadar düşmüştüm fakat geri aldım suan 92 kiloyum ama yine yaparım bi defa yaptiysam ve daha da fazlasını insallah
Hoşgeldin canim aramıza 🥰
Ben filiz🤗
92kilo net kilonmu yarın tartını istesem senden listeye eklemek icin,eskisi gibi pazartesi ve cuma tartı günlerimiz,cuma tarti fotografli oluyor,menu bildirimi yapıyoruz her aksam,suanda azaldık yaz sezonu girdi,herkes tatilde bende🥵
Daha önce okadar güzel vermissin yine veririsin,hedefine ulasman dilegiyle

Listeye bu kiloyu ekliyorum,yarin tartılırsin🤗

Hoşgeldin canim aramıza 🥰
Ben filiz🤗
92kilo net kilonmu yarın tartını istesem senden listeye eklemek icin,eskisi gibi pazartesi ve cuma tartı günlerimiz,cuma tarti fotografli oluyor,menu bildirimi yapıyoruz her aksam,suanda azaldık yaz sezonu girdi,herkes tatilde bende🥵
Daha önce okadar güzel vermissin yine veririsin,hedefine ulasman dilegiyle

Listeye bu kiloyu ekliyorum,yarin tartılırsin🤗
Hosbuldum canım memnun oldum 🥰 tabiki inşallah yarın tartilip yazarım buraya daha öncede öyleydi pazartesi cumaydi tartimiz. Menumu de yazarım bu akşamdan itibaren

Hosbuldum canım memnun oldum 🥰 tabiki inşallah yarın tartilip yazarım buraya daha öncede öyleydi pazartesi cumaydi tartimiz. Menumu de yazarım bu akşamdan itibaren
Takımlar kapandığından buyana günlüklerdeyiz,
Sanirım açlık oyunlarinda 90larda devam etmissin🙊

Başarılar dilerim bol eksilerim olsun hoşgeldin 🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X