Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız🙃
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek:spor::spor::spor:
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t D u t

@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

Pandora27 Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr

M M_atruska
@Gozdem__

@jtaime020626
@HuZuNMeLeGi

@Noisy Girl
@Li_zigi

@karamel Latte
M MissHayaLet
@Chikolata_gozlum

H a p p y H a p p y senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin🤗
Eline sağlık kaptaniçem😍
3mart
3litre su,1litre dukan
Ablam afiyet şugar olsun 🤤🤤 o muzların üstünde ki ne ola ki offf salataya düştüm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Düşüp kalkamayacak diye korkuyorum şu an:eek::eek::eek:
p0201.gif

Canim kacamak yapan yazarsa sevinirim ama ceza almamak icin yazmazlarsa tartida belli olur cuma yapicaklar yiyebilirler,ama cumartesinden persembeye kadar bende dahil 5bin artı adım cezasi var göruntulü atilcak foto
Benim için özellikle bu ceza harika olur 🥰
Kızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorum 💋 benim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bence devam edilsin kuzum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X