- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.561
Hımmmm kem kümKiz siz ananizi niye göndermeye çalışıyorsunuz diyin bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmmm kem kümKiz siz ananizi niye göndermeye çalışıyorsunuz diyin bakalım![]()
Kiz siz ananizi niye göndermeye çalışıyorsunuz diyin bakalım![]()
Ben daha el değmemiş goncayimBenim ilk nic elif eylül dü sonra filiz16 yaptim gene eski nick döndüm martta nick degistirirsem ne yaparim bilmem![]()
Filiz16Benim ilk nic elif eylül dü sonra filiz16 yaptim gene eski nick döndüm martta nick degistirirsem ne yaparim bilmem![]()
Kız bence Filiz abla ona gitsin istiyor o yüzden gönder gelsin diyorKiz siz ananizi niye göndermeye çalışıyorsunuz diyin bakalım![]()
EstağfurullahKız bence Filiz abla ona gitsin istiyor o yüzden gönder gelsin diyor![]()
Polyanna gibi olma kızKız bence Filiz abla ona gitsin istiyor o yüzden gönder gelsin diyor![]()
İstemiyor musun abla yoksa happy haklı mıEstağfurullah![]()
Annem degisik birisi canımPolyanna gibi olma kız
Yok bunlarda var birsey![]()
Yok yok☹İstemiyor musun abla yoksa happy haklı mı![]()
Abla anneler de oluyor öyle şeyler takma.bizim ev hastaneye yakın mesela kim gelse hastaneye annem hazala gidin der sanki ben hastane bekleme yeriyimAnnem degisik birisi canım
Misal simdi kardesime gitti dime ama ayse sana geliyorum demez pat diye gider kapisini calar banada oyle
Ama sormaz evdemisin degilmisin isin varmi yada biryere gitcenmi emir vaki gibi
Telefonda ayseyi bana beni ablama falan kötüler yani dedikodusunu yapar
Sormuyolar sanki ....baba tekkesi orasiAbla anneler de oluyor öyle şeyler takma.bizim ev hastaneye yakın mesela kim gelse hastaneye annem hazala gidin der sanki ben hastane bekleme yeriyim![]()