- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.601
Günaydın canımGünaydin bu arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydin bu arada![]()
Yok canimGünaydın
Oruç değilsin dimi ?![]()
Yemis yemis yemisNe oldu abla![]()
TamamYok canim![]()
Delirtti beniYaa yemişse ne olmuş @Li_zigi gelsene buraya![]()
Kocasını dövelimDelirtti beni
Sanki onu kesicez burda yediysen yedin toparlanirsin ama iste tugba bu motivesi gidiyor kocasi yuzunden
Valla benimkide dün tatlı almış gel ye diye israr ediyordu. Oturup konuştuk yardımcı ol biraz zayıflayayın diye nuh diyo peygamber demiyor. Zayıflama diyo illa ben böyle mutlu değilim diyorum. En sonunda anlaştıkDelirtti beni
Sanki onu kesicez burda yediysen yedin toparlanirsin ama iste tugba bu motivesi gidiyor kocasi yuzunden
Dayaklık ciddenKocasını dövelim![]()
Sen döversinValla benimkide dün tatlı almış gel ye diye israr ediyordu. Oturup konuştuk yardımcı ol biraz zayıflayayın diye nuh diyo peygamber demiyor. Zayıflama diyo illa ben böyle mutlu değilim diyorum. En sonunda anlaştıkçok şükür yoksa
dövecektim az kalmıştı
![]()
CanımmValla grup beni aşırı motive ediyo eglenerek yediklerime dikkat ediyorum Allah cagnimmm arkadaşımdan razı olsun bu grubu söyledi banaD u t seviyom seni
![]()
Ya anlamıyorlar insanı benimki de sözde zayıflamak ister ama icratta gelince yokValla benimkide dün tatlı almış gel ye diye israr ediyordu. Oturup konuştuk yardımcı ol biraz zayıflayayın diye nuh diyo peygamber demiyor. Zayıflama diyo illa ben böyle mutlu değilim diyorum. En sonunda anlaştıkçok şükür yoksa
dövecektim az kalmıştı
![]()