- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.341
Ahhhh kalbimNe guzelbenim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh kalbimNe guzelbenim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
![]()
Ben baştan alayım kırbacı
VeliahtinEee napayim baska![]()
Allah seniNe guzelbenim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
![]()
Onlar benim için pişmiş sebzeNe guzelbenim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
![]()
Yaprak sarmasıNe guzelbenim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
![]()
Abowww hem etinden hem sütündenOnlar benim için pişmiş sebzekesmez onlar beni
Sebze suyu
Çiğ sebze ,Yeşillik, kökleri,sapi
Hepsi benim merkezim![]()
Yaa sporda òyle abarti seyler yapma canim kendince biseyler yapabilirsin otur yere 10dk 5 dk bölgesel yap mesela mekik cek 20tane 30 squat yap 30sn plank yap yani amac biseyler yapmakBen baştan alayım kırbacıtotoma en zor gelen şey spor
![]()
Şşş kendimize gelelim burası kilo verme günlüğü ağzımızın suyunu silelimYaprak sarması![]()
He sende haklısın en son kilo almıştıkŞşş kendimize gelelim burası kilo verme günlüğü ağzımızın suyunu silelim![]()
Niye terk-i diyar ettik oraları unutmayalımHe sende haklısın en son kilo almıştık![]()
Unutamayiz istesekteNiye terk-i diyar ettik oraları unutmayalım![]()
30Geçmişten gelenler kaç sayfa birikmiş![]()
BURADA UNLU MAMULLER YASAK
YOK DİYET BAKLAVA YİYEBİLİRMİYİM
YOK ŞU YOK BU
YOK
IDEAL KİLONUZA GELENE KADAR DİYETLERİNİZE ve SPORUNUZA DEVAM
HEYT BEEE
Öğretmenimi kızdırmayın![]()
Oruç olmayınca kafa ayık oluyorSusmadin ki sabah beri![]()