- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.341
Ahhhh kalbimNe guzel benim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh kalbimNe guzel benim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
Ben baştan alayım kırbacı totoma en zor gelen şey spor
VeliahtinEee napayim baska
Allah seniNe guzel benim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
Onlar benim için pişmiş sebze kesmez onlar beniNe guzel benim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
Yaprak sarmasıNe guzel benim Yesillikle aramdaki ilişki kara lahana sarması ve pazı sarması
Abowww hem etinden hem sütündenOnlar benim için pişmiş sebze kesmez onlar beni
Sebze suyu
Çiğ sebze ,Yeşillik, kökleri,sapi
Hepsi benim merkezim
Yaa sporda òyle abarti seyler yapma canim kendince biseyler yapabilirsin otur yere 10dk 5 dk bölgesel yap mesela mekik cek 20tane 30 squat yap 30sn plank yap yani amac biseyler yapmakBen baştan alayım kırbacı totoma en zor gelen şey spor
Şşş kendimize gelelim burası kilo verme günlüğü ağzımızın suyunu silelimYaprak sarması
He sende haklısın en son kilo almıştıkŞşş kendimize gelelim burası kilo verme günlüğü ağzımızın suyunu silelim
Ay abla kızın ayarlarını kendine evirdin ya E Elif_Eylul
Niye terk-i diyar ettik oraları unutmayalımHe sende haklısın en son kilo almıştık
Unutamayiz istesekteNiye terk-i diyar ettik oraları unutmayalım
30Geçmişten gelenler kaç sayfa birikmiş
Susmadin ki sabah beri
BURADA UNLU MAMULLER YASAK
YOK DİYET BAKLAVA YİYEBİLİRMİYİM
YOK ŞU YOK BU
YOK
IDEAL KİLONUZA GELENE KADAR DİYETLERİNİZE ve SPORUNUZA DEVAM
HEYT BEEE
Öğretmenimi kızdırmayın
Oruç olmayınca kafa ayık oluyorSusmadin ki sabah beri