- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.721
Hee iyi iyi sahte çeyrek takan var mıTV de kız gorumcemin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee iyi iyi sahte çeyrek takan var mıTV de kız gorumcemin![]()
Neeee ne oldu gene hayirdir
Benim kız açma kapama düğmesini içine koymuş nasıl becermisse bende acamayinca fırlattım o kadar yere düştü bişey olmadı halıda kırıldıKız noldu gitti telefon aaa![]()
Kız sakin ol valla yeni telefonlar ateş pahasıBenim kız açma kapama düğmesini içine koymuş nasıl becermisse bende acamayinca fırlattım o kadar yere düştü bişey olmadı halıda kırıldı
Sağ ol canımAllah kerim ikizimsu
Yok abla koruma olmaz daha vermem gerekiyor
Ne gezmesi kaptanım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım![]()
Ne oldu canım yaCanım sıkılıyor ya valla içim daralıyor sinirden telefonu kırdım ekran harita oldu![]()
Bizim düğünde 3 tane sahte çıktıHee iyi iyi sahte çeyrek takan var mı![]()
Aa ciddi misin kuzum ya ne rezalet ama kimlerin taktığı belli mi acabaSağ ol canım
Ne oldu canım ya
Bizim düğünde 3 tane sahte çıktı![]()
Eltim düğününde de çikmis yine 3 tane sahteAa ciddi misin kuzum ya ne rezalet ama kimlerin taktığı belli mi acaba![]()
Hahaha sıradan herkese gidiyor deseneEltim düğününde de çikmis yine 3 tane sahteyine aynı kişiler deyip gırgır yapmıştık hatta
![]()
Sahte altını takan parayı da takarHahaha sıradan herkese gidiyor desenebari 100 tl taksaydı da hiç değilse sahte olmasaydı
![]()
Ben çok sinirliyim canım elimde değil cidden anlık sinirle yapıyorum sonra pişman oluyorumKız sakin ol valla yeni telefonlar ateş pahası![]()
Sağ ol canım
Ne oldu canım ya
Bizim düğünde 3 tane sahte çıktı![]()
3kilo eksi tebrikler canimBen 3 kilo eksiyim![]()
Sağol kaptanım3kilo eksi tebrikler canim![]()
Gercekten tebrik ederimSağol kaptanımbıktım şu odemden
![]()
Teşekkür ederim kuzumGercekten tebrik ederim![]()
Orası da doğruSahte altını takan parayı da takar![]()
Vaaaaooovvv tebrikler kuzum
Abla 100 gr artı büyük başarı bence100 gram artıyım wc yok diye belki![]()